2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Bende yaptırmak istiyorum. Nasıl hissediyormu kesiyi. Bakımı rahatmi. Okadar işin içinde kaldı erteleye erteleye
canım sünnet sırasında az bisey ağladı hep konuştum destek oldum dokunarak, lokal anestezinin etkisi geçtikten sonra zor oluyo ilk gün, ama ikinci günden toparlanmaya başlıyor.

Esimde kumraldi zaten abisi ve babasi kapkara ama :) kizim da simdilik kumral bakalim
Benim babam da Artvinli o da Karadenizli aslında ama babamlar esmer :)) Ben de arada bişey olmuşum ne sarı ne esmer 🤣🤣 ben benzeyemedim ama kızım anneme benzedi ❤❤

kuzum dökülüyor ya bizim şu 1haftadır basladı yatagında hep saçları var kızımın hele arkasınde kucuk bır yuvarlaklık olustu fare yemiş gb 😂 oynattıgı kısım boş kalmış. ki arkası baya saclıdır uzamaya basladılar ama dökülüyorlar. yegenımin devasa sacları vardı 5.ayında okadar döküldüler ki anca 1yasında yenıden toparlandılar ılla kı ılk saclar dökülüyormus yakında cıkar merak etme ❤
Ben de ara sıra tek tük topluyorum beresinden ama bakalım :)) Eşim sağolsun yampiri yumpiri kesti çocuğun saçlarını, bereyi çıkarınca yamalı bir kafayla karşılaşmak komik oluyor 😂😂

58 günlük olduk kızım 3, 4 gündür karnı tok altı temiz olduğu halde basıyor çığlığı gaz olsa ayaklarını geri çeker ona masaj yapıyorum gaz vardır diye ayakta gezince susuyor tam da eşimin işten geliş saatine denk geliyor beraber pışpışlıyorız artık :) şimdi uyudu geçici bir durumdur inşallah. Kontrol 8 Nisan idi yarına gideceğiz ben de ameliyat sonrası hap kullanıyorum emzirdikten sonra kusmaya da başladı. Kusmanın hangisi normal sayılıyor

Zorlandınizmi bende 6 aylıkken yaptırmayı düşünüyorum cok cani yapicak diye korkuyorum
canım, arkadaşımın bebeği 6.5 aylk 10gün önce yaptırdılar erken yaptırmadıgına çok pişman oldu gecelerı çok dönüyormuş uyurken gündüz de çok hareketli diye keşke erken yaptırsaymısım dedi bana. zor oluyormuş yani bikaç gün:KK43:

Back
X