Sabah 10 da olmustu canim bizim. O gün 4 saatte bir calpol verdik. Aksam 17 ye kdr Çisini yaparken agladi tabi ki. Bizim doktorumuz sadece zeytinyagi surun demisti banyoyu da 4 gün sonra demisti. Bir hafta gectiginde o kipkirmizi hali gecmisti canim. Benim akrabam da 8 aylik yaptirmisti cok zorlanmislardi. Ona gore bakinca bence kolaydi :)
Bence ne kdr erken o kdr iyi canim. Hem anlamamalari, hem cabuk iyilesmesi iyi oluyor. Bizim ozelde ameliyathane ortaminda oldu beni almadilar mesela. Hala kisi ayrimi yapamadigi icin aglamadi giderken. Akrabaminki 8 aylikken yapilmisti. Annesini tanidigi icin ellerinden zorla aldilar. He o ayda yaninda da girse bu sefer annesi izin veriyor gibi olacak. Lokal anestezi ile anlamadi bizim ki. Ilk gun bi 7-8 saat cisini yaparken agladi.calpol sayesinde agrisi dindi. 2. Gun hic bi agrisi yoktu cok sukur.
Tabi ki canim. Ozel hastanede çocuk cerrahina yaptirdik. 750 tlydi fiyat pazarlik ile 500 tl ye indi. Ameliyathane ortaminda, lokal anestezi ile yapildi. 10 dk bile surmedi. Hemsire iceri aldı, ben kapida bekledim.sonra al annesi saril dediler. Agliordu o ara ama aglamasinin sebebi dil bagi da kesilmisti benim oglanin agzina bisi takmislar kizmis ondan. Ben sarilinca durdu. Odaya ciktim hemen emzirdim. Hafif hafif inliyordu tabi ki. Sonra cisini yapmasi icin beklettiler. Cisini yaparken agladi tabi. Aglamalari aksam 17 ye kdr fln surdu. 4 saatte bir calpol verdik o gün. Ben 17 den sonra aci hissetmeyince 6 -8 saate cikardim. 2. Gün hic vermedim. Kopuk bardagi kesip koydugumuz icin tutmakta da sıkıntı olmadi. Tam bir hafta sonra kizariklik ve sislik yok denecek kadar azdi. Bardagi da 4. Gunden sonra attik, normal yasama donduk dokununca acisi yoktu artik. Henuz donmedigi icin ,eliyle dokunmadigi ve de gunduz uyku sureleri o zaman daha fazla olduğu icin cok rahatti.