Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet F Fobia bizim de yumuşak geçişler dünyası bıtmek üzere. uzun suredır ıkınma vs yoktu ama buhafta basından berı var yenı atagın bıtmesıne 3gün fln var hadı bakalım neler olcak 3.atakta da yasıcaksınız muhtemelen kızlar hazır oluunCanım 2. Atakta ve sonrasında olurmuş diye okumuştum bizde de başladı dün atak bitti sözde ama devam ediyor ıkınmalar çok zor çıkarıyor normalde bu kadar zorlanmazdı. Damla bile kullanmadım hiç. Beyin kasları kontrol etmeye başlamış o bölgenin kaslarını da sıkıp gaz çıkışını engelliyormuş kısa bir süre sonra tamamen kendi çıkarmaya başlar diyordu sabırsızlıkla bekliyorum.
Ben ocak 16 dogum yaptim mart 20de adet oldum hemde hasta bezleri kullanarak ilk 3 gunSezeryan olup adet olanlar varmı Ben bugün adet oldum ama kanamam biraz fazla resmen musluktan su akar gibi birde sanki vajinada iğneler batiyo gibi bi uyusuma var
Evet bence de spor çok önemli kilo almak vermek de değil işte tamamen sağlık için yani.. ben spor yapan biri olsaydım şimdi fıtığım olmiycaktı belki de.. hamileyken çok aksattım cezasını çekiyorumevet yaa benne için büyük konuşsam basıma geldı vallahı. hele de spor vs yoksa kemık erımesı daha vahim dr.um bana sporu aksatma ozen goster ıllakı salona gıtmek degıl saglıklı yasam ıcın egzersızlere basla dedı 3.aydan sonra yavas. bır kadın için cok onemlı ya hareket menopozu bıle gecıktırıyormuş. biz şimdi hazıranda esım sömestra cıkınca baslıcaz. ben kılo almak ıcın gıdecegım emzırırken cok zor olcak belki ama umarım alabılırım hem daha bir iyi olur dikişlerim için beklemek
Gecmis olsun insallah yoktur enfeksiyon, neyden suphelenerek verdiniz tahliliKız bebeği olup da idrar enfeksiyonu geçiren oldu mu? Belirtileri nelerdi? İdrar tahlili vericez artık bekledik hastanede yapmadı eve geldik şimdi yaptı eşim hastaneye gitti. Yine kilo alımı az dedi Dr benim ameliyat da olunca toparlanamadı yavrum süt alerjisi için de süt yoğurt peynir yeme bir süre dedi onu da deneyeceğiz şaştım kaldım
Benim arkadasimin kizin da enfeksiyon gorulmustu canim. Cisini yaparken agliyordu ve bezinde pembemsi akinti olmustu onun icin gitmislerdiKız bebeği olup da idrar enfeksiyonu geçiren oldu mu? Belirtileri nelerdi? İdrar tahlili vericez artık bekledik hastanede yapmadı eve geldik şimdi yaptı eşim hastaneye gitti. Yine kilo alımı az dedi Dr benim ameliyat da olunca toparlanamadı yavrum süt alerjisi için de süt yoğurt peynir yeme bir süre dedi onu da deneyeceğiz şaştım kaldım
Kız olur mu öyle şey ilahi :)kız 2.de dikine mi kesiyorlar öyle bişey duydum
hahahah ay ben de sacma buldum ama nebıleyım kücük bı kesı mı oluyor busfer falan acaba dedım yakın zaman dogumlarındaKız olur mu öyle şey ilahi :)
Karnı toparlayamazlar öyle.
Aynı yerden aynı şekilde kesiliyor canım hatta çoğu zaman boyu bile aynı oluyor.
Ben oldum. Her zamanki gibiydi herhangi bir agri, fazla kanama olmadı canım.Sezeryan olup adet olanlar varmı Ben bugün adet oldum ama kanamam biraz fazla resmen musluktan su akar gibi birde sanki vajinada iğneler batiyo gibi bi uyusuma var
Bezinde herhangi bir pembe akıntı yok huzursuzluğu var 3,4 gündür ağlıyor karnı tok altı temiz gazı da çıkıyor damla da kullanıyorum bakalım ne sonuç çıkacak?Benim arkadasimin kizin da enfeksiyon gorulmustu canim. Cisini yaparken agliyordu ve bezinde pembemsi akinti olmustu onun icin gitmislerdi
Gecmis olsun insallah yoktur enfeksiyon, neyden suphelenerek verdiniz tahlili
Gazla tanışacağı hafta derken kaçıncı haftadan bahsediyor
Ama ben inegoll@Pamuk Panda bende bursadayım:)))
Olurdu baştan heralde ama bazisinin sonradan da oluyormus sanirimBezinde herhangi bir pembe akıntı yok huzursuzluğu var 3,4 gündür ağlıyor karnı tok altı temiz gazı da çıkıyor damla da kullanıyorum bakalım ne sonuç çıkacak?
Sağ ol canım inşallah ama bir sıkıntısı var ağlıyor belli saatlerde o an ne meme ne mama istemiyor. Dr a bunu söyledim bir de Kusma vardı aşırı değil ama bugün o da olmadı hiç. Eşim alacak sonucu Dr a telden atacağım bakalım süt alerjisi daha zor olacak eğer varsa anlamadım ilk başta kilo alıyordu mama desteğinden sonra süt alerjisi olsa baştan belli olmuyor mu acaba?
Geçmiş olsun canım. Bir an önce iyileşir umarımKizlar biz kalca ult yaptik temiz bobrrklerdr hamileyken sikinti vardi oda temiz ama karaciger yaglanmasi cikti , 2 tup kan alindicok agladi cocuk gastr. Diye bi bolume sira alip goturmemo istedi boyle bi durumla karsilasan var mi
7buçuk 9buçuk haftalar arasındaki ataktan bahsediyor canım sonrasında da devam ediyor anladığım kadarıyla 3 aya kadar falanGazla tanışacağı hafta derken kaçıncı haftadan bahsediyorlütfen atlatmış olalımm
![]()
Ben de prima kullanıyordum. Sleepy e geçtm sorun olmadı canım. Dene bence boşa gitmesim kullan bezleriKızlar bez olarak bebek doğduğundan beri Prima premium care kullanıyoruz kullanmaya da devam edeceğiz daha 3 aylık daha stoğumuz var ama abimler bana gelirken bebişe bez ıslak mendil falan almışlar molfix getirmişler(3 ve 4 no), aralarda molfix kullanıp onları bitirsem diyorum ama pişik olmasından da korkuyorum(primanın alışkanlık yaptığını söylüyorlar) bezini değiştiren oldu mu bu şekilde