Kız bebişlerde enfeksiyon tehlikesi oluşturduğu için küvet içinde durması pek tavsiye edilmiyor uzun tutmamak gerekmiş cnm. Banyoya bizimki de bayılıyor bence banyo sevgisi doğuştan geliyorooh negüzel üfür üfür yazı sevmem ama kızım ıcın ıstıyorum vallahi. bizimki de bayılıyor gece gaz agrısı tutunca bezını cıkardım allaha emanet.ki temzdi yani azcık cişten rahtsz olmaz sonra sakinledi uyumaya calsrkn bahladım altnıgenelde banyo yapcak sanıyor cok sevıyor suyu boyunsımıdı de aldk ama küvete koymak nasıp olmadı daha. iyileşsn bırakcam takılsın öyşle. bebek spası
![]()

Kıyamam ona inşallah pırtlatır biran önce:)Onlar geçti kuzum ama bugün oldu yine dün ilk kez kaka yapamadı ağrısı var galiba![]()
Çok rahat yaa...Bende doğmadan demiştim yarım kundak yapacağım rahat uyusun diye yaptırtmadı sıpa:) kollar bacaklar durmadı hiç:) böyle üşüdü mü acaba diye düşünüp durmayacaktım ne güzel..Ben tam da bu dediğin nedenden hala yarım kundak yapıp yatiriyorum gece uykusuna. Havalar biraz daha isinana kadar yapacağım.