2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben hep sanıyorum hıc okumamısım detaylı oleyse bosa sılcektım kızz. tabı tabı tutuyor bende de oyle hatta basladı kızım bugun memeyle oynadı kahkaha attı nerdeyse dönme hareketı daha guclu sonra alya dıyorum bakıyor bazen daha sıkı tutuyor nesnelerı vsvs. senın kacıncı atak. bısonrakı ataga kendımı ıyı hazırlıcam
Yok yok 1kere🙂🙂 oh maşallah Alya ya ❤❤😘😘 benim gece yarısından sonra 4 gün var oluşumlar atağı için :) bi sonraki zaten en zor ve uzun olanlarından 4. Ay kabusu 😲😲

Yok yok 1kere🙂🙂 oh maşallah Alya ya ❤❤😘😘 benim gece yarısından sonra 4 gün var oluşumlar atağı için :) bi sonraki zaten en zor ve uzun olanlarından 4. Ay kabusu 😲😲
bızım de 12den sonra bitime 4kalcak kuzum😍. 12oldu sayılır. gaza uyandı hanfendi halıyle meme ıstedı keyfnınbtmesını beklemekteym ne de guzel yatıodum 😁su gazlar olmasa dha fazla uyucaklar vallahı dun zaten yedıklerıme bınnpısmanım hala bende de gaz çok 1saat önce kımyonlu rezene ıctım süte gecsın de kızımda gaz olmasın dıye bı umut 😣 hem ne kabus 5hafta sürecek ama enazından gececek. eskıler hep nazar oldu der halbukı ataktan cocuklaron huy degısımlerı bırden

Kızlar doğum yapalı 2.5 ay oldu aşırı terlemem var. Gece 4-5 tane atlet gündüz de en az 5 kere atlet değiştiriyorum. Kış bitmedi bi türlü. Terle soğu terle soğu boğazım da şişti. Böyle aşırı terleyen var mı. Asaplarım bozuldu.
Evi çok mu ısıtıyorsunuz canm başlarda bende de öyleydi de ısıyı düşürdük pijamaları incelttik hala terliyorum bazen ama daha rahatım :)

Benimki de oyle sanki meme emmiyor işkence yapıyorum :) valla aç olduğunu biliyorum çok mu vicdansızım ki bugün inat ettim vermedim... hele biberon hic vermedim ben. Verirsem kaşıkla veriyordum fazla sütümü sağıp. Biberon verdim kızımda 2.5 3 ay da bıraktı memeyi.
Valla vicdansiz ol bu donemde yapıyorlar böyle aglama krizinde verme de dedigin gibi uyku sırasında ver veya tam mayistigi sirada falan o icecegini icer,doydugu kadar doyar
Benim ilk cocugumda 3 aylikken falan birakmak istedi almiyordu alacak gibi oluyordu gözüme bi bakiyordu birakiyordu bende vermedim aglaya ağlaya uyuyordu o esnada aliyrdu pes edip artik

Sağol canım💜
Hiç bakmadım şimdiye kadar sanki bilince gerilirmişim gibi geliyor sen yazınca da merak ettim:)
Bugün çok ağladı sanki etinden et kopuyor meme hizasına alınca bastı çığlığı
Yapıyorlar ya sebepsiz benimkinde de çok oldu bu durum 🤔 rica ederim ❤❤😘😘 ben takiptryim hep bunları 🙂

Herkeze günaydın 2 gündür gaz sancıları tekrar başladı ne güzel geçti o kabus gibi günler geride kaldı diyodum. Şimdi resmen Kivraniyo kendini parçalıyo gaz çıkarırken kusuyo 3 4 kez çıkarmadan rahatlamiyo sonuncuyu cıkarinca küt kafa omzumuma düşüyo uyuyo. Üşüttummu cocugu yada kendimmi Üşüttum ne oldu boyle anlamadim gitti

Merhabaa stokke kanguru almaya karar verdim. Burda kullanip yorumda bulunabilecek kimseler var midir ?

Kansizlik var mi ondan olabilme ihtimali yüksek
Lohusalikta gecti bu kadar terlemen bana da normal gelmedi
Kansızlık olabilir evet. 1 aydır demir ilacımı kullanmayı da unutuyorum. Ondan olabilir mi. Demir hapı daha da terletmezmi ki ama Demir ilacını kullanırken bu kadar terlemiyordum da sanırım. Sağol canım hatırladığım iyi oldu.

Herkeze günaydın 2 gündür gaz sancıları tekrar başladı ne güzel geçti o kabus gibi günler geride kaldı diyodum. Şimdi resmen Kivraniyo kendini parçalıyo gaz çıkarırken kusuyo 3 4 kez çıkarmadan rahatlamiyo sonuncuyu cıkarinca küt kafa omzumuma düşüyo uyuyo. Üşüttummu cocugu yada kendimmi Üşüttum ne oldu boyle anlamadim gitti
Bizimkinde de gaz sancıları tekrar başladı. Biz 2 ay 10 günlüğünüz. Ikınırken kusuyor aynı şekilde. Ben faranjit oldum bu ara ondan mı yoksa geri mi geldi sancılar ben de merak ediyorum.

Back
X