2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Kızlar son bir haftadır her gün baş dönmesi oluyor bende ama çok şiddetli veya çok fazla değil bir ya iki kere. Siz de de oluyor mu böyle birşey. Demir ilacı almıyorum. İ mom latte kullanıyorum ama
Uykusuzluktan canım bende yüz üstü düşecek gibi oluyorum

Günaydın kızlar. Kızım elini emmeye başladı ya. Nasıl vazgeçiririm? Bilen varsa söylesin. Emzik kullanıyordu. Bazen uyumadan önce veriyordum ve bir yere gideceksek beraber o zaman emiyordu. Şimdi verince elini emmesin diye çıkarıyor. Emmiyor.
canım sakın engel olma o 2.atak donemı sonunda oluşan bır beceri nesnelerı tutması ıcın önce elını kesfetmesı gerek. bırak emsın ben hıc mudahale etmedım elini.tanıyor ve tüm.bebekler bunu yapıyor 4.ayda azalıcak bu durum. tamamen psıkolojık bıdurum ve iyi bişeymiş

Merhaba kizlar uzun zamandir giremiyorum internetim bitince gunude yarin esim den giriyorum simdi nasilsiniz netim yarin oluyor neyse ki
şükür kuzum senın bebiş nasıl özletme kendınjj

Kızlar ya benim bebiş 9 Ocak dogumlu 2 ay 22 günlük oldu. Üç gün olarak uyku düzeni bozuldu. Hiç uyumuyor desem yeridir. Gece uzun uykusu olurdu bir kere emer devam eder sonra uyandırdı. Gunduzde iki üç saatlik uykulari oluyordu . Ama bu bir kaç gündür gündüz uyumuyor. Yarım saat en fazla uykusu. Saat gece dörtten beri uyutmaya çalışıyorum simdi üçüncü kez daldı ama yine uyanicak diye bekliyorum
Çok yoruldum ya , oy kullanmaya bile su saat oldu , gidemedim uyuyup kalksın gideriz diye bekleye bekleye .
Emmeye başlıyor derken böyle oldu bu sefer. Doğumdan beri bir türlü huzurlu olamadık . Çok yiprandim .
Düzeni böyle bozulan oldu mu son zamanlarda, atak dönemi mı acaba?

Benim de doğumdan sonra olmaya başladı canım bazen sakaklarimdan birden girdiği de oluyor önceden yasamazdm böyle şeyler doğumdan sonra birşey oldu herhalde
Benim de ilk kez kuzum önceden hiç olmazdı bana. Galiba öyle. Geçmiş olsun inşallah bebeğin böyle emmeye devam eder maşallah ❤

Benim doktor değilde ebe söylemişti 4 ay kullan diye reçetesiz alınıyor mu demir ilacı

Reçetesiz de alınıyor canım ama bi baktır istersen kan değerlerine. Genelde evet demir eksikliğinden oluyor. Ben demir ilacımı birkaç gün aksatayım hemen baş dönmeleri başlıyor

@Papatyamaviss şimdilik tokideyim cnm ama kısa süre sonra taşınacağım:) sen nerdesin
Pamuk Panda Pamuk Panda evet cnm yakınız epey havalar ısınsın kızımızı sahile deniz havası almaya getireceğiz. Seviyoruz orayı biz :)

Bekleriz canım 🤗

Kızlar son bir haftadır her gün baş dönmesi oluyor bende ama çok şiddetli veya çok fazla değil bir ya iki kere. Siz de de oluyor mu böyle birşey. Demir ilacı almıyorum. İ mom latte kullanıyorum ama

Canım Demir ilacını kullan sağlık ocağında yazıyor zaten ucuz da bişey geneli 😀

Haklısın bolca emziriyorum aldığı sürece bazen reddediyor memeyi canım
Bestlak damla canım adı

Ben anlamadım bizim bebekleri herşeyleri sorun valla 😀 Damla’yı kullanınca sütün artarsa banada söylermişim canım

Kızlar ya benim bebiş 9 Ocak dogumlu 2 ay 22 günlük oldu. Üç gün olarak uyku düzeni bozuldu. Hiç uyumuyor desem yeridir. Gece uzun uykusu olurdu bir kere emer devam eder sonra uyandırdı. Gunduzde iki üç saatlik uykulari oluyordu . Ama bu bir kaç gündür gündüz uyumuyor. Yarım saat en fazla uykusu. Saat gece dörtten beri uyutmaya çalışıyorum simdi üçüncü kez daldı ama yine uyanicak diye bekliyorum
Çok yoruldum ya , oy kullanmaya bile su saat oldu , gidemedim uyuyup kalksın gideriz diye bekleye bekleye .
Emmeye başlıyor derken böyle oldu bu sefer. Doğumdan beri bir türlü huzurlu olamadık . Çok yiprandim .
Düzeni böyle bozulan oldu mu son zamanlarda, atak dönemi mı acaba?

Bizim de gece uykusu var gündüz süreli 5 dk uyuyup uyanıyor bedeni bilmiyorum canım keşke bilsem

Canım 3 yaşında olanı bi kreş Ya da oyun gruplarına falan bi yere gidiyor mu en azından enerjisini atar oyle yerlerde, ya da Yaşıtı olan bir arkadaşı varsa eve gelip birlikte oyun kurup oynayabilirler belki, ben tek çocukla kendimi kaybetmişim şuan düşünüyorum evde bi 3-4 yaşlarında daha bebeğim olsa napardım diyorum :KK43: allah yardımcınız olsun ama şöyle düşün 2 sene sonra en iyi oyun arkadaşı olacaklar birbirlerine kardeş dünyanın en güzel şeyi 🙏
Evet canım ben de öyle düşünüp teselli buluyorum. Birbirlerinin en iyi arkadaşları olacaklar inşallah. Olan bana olacak o ayrı ama :) olsun onlar mutlu olsun yeter.
Kırase de malesef gitmiyor küçük diye kıyamadım bu sene yollamadim. Bir de öğretmenim zaten onlar büyürken ben çalışacağım bari bir iki sene benle olsun diye göndermedim.
Burda hiç akrabamiz yok arkadaşlarimin çocukları var bazen geliyorlar ama herkes kendi işinde. Zor yetisiyor millet gezmeye sıra gelmiyor.

Valla bazen mama verseydim de böyle yıpranmasaydım diyorum sonra da uf neden böyle diyorum ben kötü bir anneyim diye ağlamaya başlıyorum, yok meme ucum yok derdi, ay silikon uçla emziriyorum mı guzel yıkadım mı acaba gece yıkamış mıydım, kaç dk emdi acaba ne kadar sut emmiştir, ay ön sütü son sütü bilmem nesi, kucağımda balık gibi kıvranan bırak emzirmeyi düşürmemek için zor tutuyorum
Ağlanacak halime güldüm resmen :)
Öyle bir yazmışsın ki..
Aynen bi rahatça emziremedim. Gözüm saatte su kadar dakika emdi l, en son şu saate emmisti, şimdi versem emer mi acaba yoksa beklesem mi, ay bu göğsü emmedi süt mü yok acaba dur bir de diğerini deneyeyim, kaç cc içmiştir acaba acaba ...
Kafamda deli sorular 🤧
Kendin için de öyle düşünme canım.
Hepimizin aklından geciyordur canım. Bebeğimiz yeter ki rahat olsun mama emsin böyle gerilmesin diye. Ayrıca bizim için çok yıpratıcı oluyor anne yipraninca evlatlarına da verimli bir anne olamıyor.

Bebisi uyumayip kocişi uyanmayanlara :) Screenshot_20190331-165452~01.webp

Back
X