2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
kuzum hayırlı olsun alısır zamanla erkek adam O 💙💙benm ekstra yatak yok bak sende o sans var neguzel. telsızle duyarım ztn hık dese annelık içgüdümüzden dolayı uyanıyoruz ya 🤗 emzirme koltugunda emzırıcem uyandıgnda ztn gozler kapalı dalıyor yıne gerı hep. sabaha ayacak mevzuyu anam bıbakcak yatak baska gunduz uykularından alısık ama sabah orda uyanmak nasıl yapıcak acaba onu cok merak edıyorum 😂 kendı odamdaki stor gunes gecırmeyenden. onu alyanın odaya gecırıcem oyuzden bugun orda uyutmadm geceyı algılayamayablr dıye. uyudugu saatte epey aydınlık oluyor. nasılsa ben uyuyamıyorum artık 7de ayaktaym stor ısıme yaramıcak artk😁
Evet o yatak isi cok harika oldu sahuru yapiyor simdi esim bu saate kdr oglumun yaninda yattim simdi odama gectim esimdezaten tv fln izlerken uyuyakaliyo sahurdan sonra bulusuyoruz ortak noktada 😃 telsiz yok ama odalar bitisik dun duydum bugunde duyarim herhalde bi tuhaf olmadi degil hsni benim icin bile bebis ne hisseder kim bilir 😊 ben bi konuda daha şanslıyım odasi karanlik oda gunduz merdiven bosluğundan gelen gun ışığı var oda aydinlik ama gunes almiyor kapisini storunu kapat yine gece gibi gunduzleride iyi oluyor o yuzden😊 bakalim ciktik bi yola ya 😃

Sagol canim daha iyiyim, iğneler cabuk etkisini gosteriyor.
Sen nasilsin gecti mi sıkıntın
Çok şükür daha da iyi ol inşAllah ♥️ Ben de iyiyim hamdolsun, bugün kan vs verdim dahiliyede bakalım 🤗 Hiç wcye çıkmadım bugün sanırım bu iyiye alamet 😄

Evet o yatak isi cok harika oldu sahuru yapiyor simdi esim bu saate kdr oglumun yaninda yattim simdi odama gectim esimdezaten tv fln izlerken uyuyakaliyo sahurdan sonra bulusuyoruz ortak noktada 😃 telsiz yok ama odalar bitisik dun duydum bugunde duyarim herhalde bi tuhaf olmadi degil hsni benim icin bile bebis ne hisseder kim bilir 😊 ben bi konuda daha şanslıyım odasi karanlik oda gunduz merdiven bosluğundan gelen gun ışığı var oda aydinlik ama gunes almiyor kapisini storunu kapat yine gece gibi gunduzleride iyi oluyor o yuzden😊 bakalim ciktik bi yola ya 😃
günaydıınn💞💞 neguzel ışık almaması canım. gece bir garıp oldum ben yaa bekledım bekledım uyanmadı oldu saat 12 ben aldım emzirdım yatırdım odasına bdahaa sabah 5de uyandı gelıp emzordım uyudu odama gectm telrar ama okadar garıp oldumkı. beşiğine bakıp hemen uyuyamadım odanız yanyanaysa duyRsın bnce de telsıze gerek olmayablr. bızım baya uzak odalar telsız bangır bangır ııyı oldu. veee azonxe kızımın kıkırdamalarına uyandmkorktum birden battaniye fln yüzünde sandım geldım hanfendı guluyormus meger cibınlıgıne bakıpbakıp😁

Bencede nefretlik. O kadar çok içtimki artık ilk 3 ay bitsin diye gün sayıyordum. O bitti 1 2 ay geçti bu sefer erken doğum riski başladı. Hamileliği progestanla yaşadım ben.

İlk 13 hafta bende kullandım o ilacı ilk zamanlar iğnesini oldum topak topak oldu popo

Hep öyle idi bizde de kuzum😲
Ne kadar sürecek bu Ya 😭 benimki kusmaya yer arıyor zaten, iki tane nevresimi var beşiğinin vallahi kusmuklarına yetişemiyorum uyandığı anda o parmaklar boğazında kusma sesine öğürme sesine uyanıyorum boğulacak şaşkın kızım haberi yok,

günaydıınn💞💞 neguzel ışık almaması canım. gece bir garıp oldum ben yaa bekledım bekledım uyanmadı oldu saat 12 ben aldım emzirdım yatırdım odasına bdahaa sabah 5de uyandı gelıp emzordım uyudu odama gectm telrar ama okadar garıp oldumkı. beşiğine bakıp hemen uyuyamadım odanız yanyanaysa duyRsın bnce de telsıze gerek olmayablr. bızım baya uzak odalar telsız bangır bangır ııyı oldu. veee azonxe kızımın kıkırdamalarına uyandmkorktum birden battaniye fln yüzünde sandım geldım hanfendı guluyormus meger cibınlıgıne bakıpbakıp😁
Evet insan bi tuhaf oluyo y.ldamdako besigi kaldirmadim henuz birde azcik deniyim ona gore dedim artik duyuyorum allahtan bende acaba duyamazsam fln diyr cok kokrtum da aglamasinu duymamamk imkansiz benimkinin olurda gerek duyarsam telsiz alirim ama suanlik zaten gece devamlo ayaktayom sorun olmuyo 😃

Bebeğinde karaciğer enzim değerleri yüksek olan var mıydı alt ast değerleri 59 çıktı Dr cuma tekrar tahlil istedi ağrı kesiciler bile yapıyormuş aşı dışında hiç kullanmadık ama anlamadım

Geçmiş olsun canım neden şüphelendi Dr tahlil istedi inşallah güzel haberlerini alırız

Ne kadar sürecek bu Ya 😭 benimki kusmaya yer arıyor zaten, iki tane nevresimi var beşiğinin vallahi kusmuklarına yetişemiyorum uyandığı anda o parmaklar boğazında kusma sesine öğürme sesine uyanıyorum boğulacak şaşkın kızım haberi yok,
Kusma bitsin diye 6 ayi bekliyorim ben artik umidimi kaybetmeden 😃 yıldım fosur fosur heryere nevresim iyi tu halilar benim nevresim koynum sacim basim heryere hergun kusuyorrrrr

Kusma bitsin diye 6 ayi bekliyorim ben artik umidimi kaybetmeden 😃 yıldım fosur fosur heryere nevresim iyi tu halilar benim nevresim koynum sacim basim heryere hergun kusuyorrrrr
Dün kucağımdaydı mutfaktayız foşur diye kustu yerlere, bizimki de oyle yer zaman mekan farketmeksizin kusuyor, geceleri kusmalarından hala korkuyorum boğulacak diye 😢

Dün kucağımdaydı mutfaktayız foşur diye kustu yerlere, bizimki de oyle yer zaman mekan farketmeksizin kusuyor, geceleri kusmalarından hala korkuyorum boğulacak diye 😢
Misafirlikte cok sikinti gecen eltime gittikk yemin ediyorim kizin bi elinde islak mendil biz kusuyoruz o siliyo biz kusuyoruz o siliyo yetmedi onunda ustune kustuk koltuguna kustuk mahcup oluyo insan 😒

Misafirlikte cok sikinti gecen eltime gittikk yemin ediyorim kizin bi elinde islak mendil biz kusuyoruz o siliyo biz kusuyoruz o siliyo yetmedi onunda ustune kustuk koltuguna kustuk mahcup oluyo insan 😒
Benimki de öyle Geçen annemlerde kusmadığı kimse kalmadı kim kucağına alsa kustu üzerine😂 annemlerin nevresimlerini de batırdık, bi de bazen benimki direk su olarak kusuyor şeffaf onu niye kusuyor bilmiyorum

Back
X