2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın hanımlar dün 4. Ay aşımızı olduk. Dün akşam ateşlendi oğlum. Hatta bu sabah hafif yine var şurup verdim. Aşıdan sonra dr kontrolüne gittik 600 gr almış. Dr sidefer damla önerdi bugün başlıycam kullanmaya. Kafa terlemesi bizde de çok fazla oluyor yastığı sırılsıklam oluyor ( şapkayı çıkartalı çok oldu ) dr kansızlık veya d vitamini eksikliğinden olabilir dedi.
Merhaba canım geçmiş olsun paşaya

Günaydın hanımlar dün 4. Ay aşımızı olduk. Dün akşam ateşlendi oğlum. Hatta bu sabah hafif yine var şurup verdim. Aşıdan sonra dr kontrolüne gittik 600 gr almış. Dr sidefer damla önerdi bugün başlıycam kullanmaya. Kafa terlemesi bizde de çok fazla oluyor yastığı sırılsıklam oluyor ( şapkayı çıkartalı çok oldu ) dr kansızlık veya d vitamini eksikliğinden olabilir dedi.
Bizde dun asimizi olduk,gece iki kere calpol simdi fitil verdim. Gecen atesi hemen dusmustu. Simdi dusmuyor. Anlamadimki kendi ellerimizle hasta mi yapiyoruz cocugu icim bir rahat etmedi du asilardan. Normal hayatimda da hicbirseyi emin olmadan yapmam , ama cocugu vurdurdum igneleri

Gecmis olsun. D vitaminini veriyorum düzenli kansızlık için olanı dördüncü ayda veriyorlarmiş. Bende duymuştum bebeklerin kansızlıktan terledigini. Bende bakalım dördüncü aydan sonra vitaminini kullanınca düzelecek mi. Ayın yirmisinde gideceğim bende.

çookk sevdikk:KK49:

Eklentiler

• 20190507_093037.webp
    20190507_093037.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 83
  • 20190507_092314.webp
    20190507_092314.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 92
biz de az kusuyordu sanki nşr de elini sokup kusuyor😣
Benimki de öyle hala fışkırtarak kusmaya devam bazen azalıyor seviniyorum geçiyor galiba diye günde iki kıyafet değiştiriyorsak azaldı diyorum bazen 5-6 değiştiriyoruz şimdi bi de kendi kendini kusturması eksikti o tamam oldu

Sağ ol canım meme reddi var diye gittim neden emmiyor diye kan ve idrar tahlili istedi Dr idrar temiz çıktı ama kan tahlilinde viral enfeksiyon geçiriyormuş iştahsızlık yapıyormuş bu da ya aşı kaynaklı ya da hasta birinden geçmiş dedi 😑 karaciğer enzim değerlerini de takip edelim dedi
Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir hemende döner memeye
Birşey farkettim burnunun tikanma nedeni gece terlemeleri. Sırtına bez koyuyorum şapkasını devamlı terledikce değişiyorum ama gece baktım kafası üşümüştü. Şapkası islanmisti. Demekki ondan burnu tıkanıyor. Havalar ısındı ama sizde şapka takıyormusunuz. Saçı yok üşür diye düşünüyorum. Bu şapka da terliyor daha mı kötü oluyor acaba.
Bizde uzun süredir takmıyoruz saçımızda var ama sadece dışarı çıkınca takıyoruz o zaman terliyor sadece..
Ben reflu yataginda yatiriyorum onunyedek kiliflarini almistim kendi yatagina kusunca hemen degistiriyorum da. İste oyanrken vs benim yataga kusunca tum nevresimi degistirmek cok zoruma gidio 😲
Canım ben bizim yatağımızda koltukta yada yerde yatırırken altına elyaflı altaçmalarından koyuyorum bizim kusma sorunumuz yok ama azda olsa kusarsa direk onları değiştiriveriyorum..
Kızlar bebeğimin saçları 2 aylık kadarken dökülmeye başlamıştı. Sonra yerlerine yeni saçları çıktı. Heh dedim artık uzatabiliriz. İki gündür yeniden acaip dökülmeye başladı saçları. Hatta baya kelleşti yanlar üstü filan. Normalmidir acaba 🙄
Bizimde 3 aydan sonra başladı dökülmeye yattığı yerde bırakıyor tüm saçını arkası iyice açıldı.. yenileri geliyor gibi ama nekadar sürecek bu dökülme bilmiyorum.. hepsi bitmese iyiydi...
Oturma pozisyonunda mı denediniz biraz daha yatan pozisyonu var mı cnm

canım oğlum kirki çıkmadan meme reddi demeyelim de beslenme reddi başladı şuan 3ay 20gunluk resmen tükendim artuk ama pes etmek yok.kuzenimin bebeği böyleydi saatlerce emmezdi ama şuan memeden ayrilmiyor.az önce bile kaşıkla verdim çünkü bıraksan akşama dek acıkmaz .genelde uykuya daldirirken emziriyorum baska türlüde emmez zaten.
Kaç saatte bi emziriyorsun?
Ya sen bizi tarif ediyorsun gece 00den buyana 90 cc icti bende bittim artik tam uyuyor rahata ermek yok uyurken biberon veriyorum surekli oda uyaniyor sil basta birdaha uyutmaya calis cok yoruldum bu cocuk nezaman acikacakda icecek deli gibi ac ictigi 30cc heryolu denedim saat basida verdim dort bes saate birde herturlu icmiyor bi bebek neden biberondan icmek istemezki

Geçmiş olsun cnm inşallah düzelir hemende döner memeye

Bizde uzun süredir takmıyoruz saçımızda var ama sadece dışarı çıkınca takıyoruz o zaman terliyor sadece..

Canım ben bizim yatağımızda koltukta yada yerde yatırırken altına elyaflı altaçmalarından koyuyorum bizim kusma sorunumuz yok ama azda olsa kusarsa direk onları değiştiriveriyorum..

Bizimde 3 aydan sonra başladı dökülmeye yattığı yerde bırakıyor tüm saçını arkası iyice açıldı.. yenileri geliyor gibi ama nekadar sürecek bu dökülme bilmiyorum.. hepsi bitmese iyiydi...

Oturma pozisyonunda mı denediniz biraz daha yatan pozisyonu var mı cnm
3 kademeli kuzum bu 2.kademe hafif yatar pozisyon. 3. kademede kızdı kalktı hep kendisi 😃

Kızlar bebeğimin saçları 2 aylık kadarken dökülmeye başlamıştı. Sonra yerlerine yeni saçları çıktı. Heh dedim artık uzatabiliriz. İki gündür yeniden acaip dökülmeye başladı saçları. Hatta baya kelleşti yanlar üstü filan. Normalmidir acaba 🙄
Normal canim bizimde yattigi yer ful kil sayisiz

Back
X