Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhabalar benim kizlarim çok alerjik yillardir ugrasiyoruz.zEn son stanbulda prof cocuk alerji uzmani bulmustuk kontrole gidip geliyorlar.Dün kontrolumuz vardi.Bazi onerilerde bulundu.Ozellikle ilk cocuklari alerjik anneler varsa paylasmak istedim.Evi sabah havalandirmamak gerekiyormus bu onemliymis alerjenler sabahlari daha yogun olurmus.Benim kizlarimda astim da var bronslari hassas yaza kadar dondurma yemeyecekler.Yazin da haftada 2kere yemeleri lazimmis.Bir de keciboynuzu pekmezi tavsiye etti.Terliyken hemen kurulamak ya da duş yaptirmak lazimmis terin üstünde kurumasi da iyi birsey degilmis
Bizde dun asimizi olduk,gece iki kere calpol simdi fitil verdim. Gecen atesi hemen dusmustu. Simdi dusmuyor. Anlamadimki kendi ellerimizle hasta mi yapiyoruz cocugu icim bir rahat etmedi du asilardan. Normal hayatimda da hicbirseyi emin olmadan yapmam , ama cocugu vurdurdum igneleri
Gecmis olsun. D vitaminini veriyorum düzenli kansızlık için olanı dördüncü ayda veriyorlarmiş. Bende duymuştum bebeklerin kansızlıktan terledigini. Bende bakalım dördüncü aydan sonra vitaminini kullanınca düzelecek mi. Ayın yirmisinde gideceğim bende.
Gelisim duzeyine gore bakiyordur canim haklisin benim ki henuz 90 derece oturamaz bence egimli olarak oturtuyorum ama 90 derece yapsam ya öne egiliyor iki buklum ya kaydiriyor kendini asagiya
Bugun evlilik yıldönümümüz 3.yıla 3 kişi giriyoruz ❤❤❤ İftara dışarıda olacağız, Güneş hanım izin verirse inşaallah yemeğimizi yiyene kadar ki sanmıyorum eşime dedim boşuna gidiyoruz yemeği yarım bırakıp çıkarız dedim, hediye falan da almadım daha geçende Doğum gününe aldım sürekli alacak bişey bulamıyorum niye ben daha 3. Yılda böyle hevesimi kaybetmişim kuaföre gitmem gerek hava serin gibi ve sabah güneşi yıkadım bi de gidemem de Güneş galiba benim tüm enerjimi alıyor
Benimki de öyle Geçen annemlerde kusmadığı kimse kalmadı kim kucağına alsa kustu üzerine annemlerin nevresimlerini de batırdık, bi de bazen benimki direk su olarak kusuyor şeffaf onu niye kusuyor bilmiyorum
Benim kızımda çok kusuyordu. Bu ara bir gün sabahtan akşama kusmuyor ertesi gün sabahtan başlıyor kusmaya. Geçen sabah 2 pijama ben değiştirdim. 3 kiyafet kızımın üstünü değiştirdim. Bana üşütüyorsun diyorlar. Olabilir diye düşünmüyor değilim.