Ben tüp bebekle hamile kaldım. Birde ikincide tuttu iğneler haplar gerisini söylemiyorum. Buda benim sınavımı diyorum hep.Ben de 25.haftadan sonra 4 kere igne, doguma kadar da progestan hap kullandim. Progestanli çocuk benimki de :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben tüp bebekle hamile kaldım. Birde ikincide tuttu iğneler haplar gerisini söylemiyorum. Buda benim sınavımı diyorum hep.Ben de 25.haftadan sonra 4 kere igne, doguma kadar da progestan hap kullandim. Progestanli çocuk benimki de :)
Slm.benim bebeğim de 30 gündür her öğünde 90 cc içtiği mamayi 1 haftadır 30 cc içip bırakıyor bende nedenini anlamış değilim uyanikken açlık belirtisi aglamasi da yok.dün doktora götürdük tarttı ve 5 gün sonra gelin bir daha tartalim dedi.az kilo alırsa zorlayarak vericen dedi.cumaya kadar bebeği zorlama zorla verme bir görelim dedi.moralim çok bozuk ama.Ya sen bizi tarif ediyorsun gece 00den buyana 90 cc icti bende bittim artik tam uyuyor rahata ermek yok uyurken biberon veriyorum surekli oda uyaniyor sil basta birdaha uyutmaya calis cok yoruldum bu cocuk nezaman acikacakda icecek deli gibi ac ictigi 30cc heryolu denedim saat basida verdim dort bes saate birde herturlu icmiyor bi bebek neden biberondan icmek istemezki
2 aylıktan beri takmadım canım senin dediğin gibi terliyordu rahatladı minnakBirşey farkettim burnunun tikanma nedeni gece terlemeleri. Sırtına bez koyuyorum şapkasını devamlı terledikce değişiyorum ama gece baktım kafası üşümüştü. Şapkası islanmisti. Demekki ondan burnu tıkanıyor. Havalar ısındı ama sizde şapka takıyormusunuz. Saçı yok üşür diye düşünüyorum. Bu şapka da terliyor daha mı kötü oluyor acaba.
Multitabs ne kadar kullanıyorsunuz. Bize doktor 1x1 yazmış. Bende bakıyorum kapağında tüp gibi birşey var 1 ölçek çizgiye kadar diyor ama bana çok fazla gibi geldi. Sağlık ocağının verdiği 3 damlaydı çünkü.Ben d vitamini olarak multitabs kullaniyorum sidefer damlayi arastiracagim multivitaminina adı ne
Onuda sordum :)) doktorun verdigi cevap ; yasamadigi ayi saymiyoruz. Yani benim kiz ocak 4'de dogdu su an 4 ay 3 gunlukCanim 4 bitip 5 e gecerkenmi 3 bitip 4 e girerkenmikafamda deli sorular
Aklımdayken yazayım kehribar almıştım salyayı ayağı azalttıAynı bizim de canım. Bir de o kadar salya akıtıyor ki 10 dk da önlük sırılsıklam oluyor, kolu da dirseğine kadar ıslak![]()
Bacak kemikleri zayıf olduğu için ayakta ağırlık vermeleri yamukluğa yol açıyor canımSakıncası nedir acaba? Kızım oturuyor ayakta duruyor maaşallah
Eurho Vital damla canım vitaminin adı sidefer diş çürütmeyen, kabızlık yapmayan, tadı da güzel olan en iyi demir ilacı şu an da piyasadaki dedi sen de araştır yineBen d vitamini olarak multitabs kullaniyorum sidefer damlayi arastiracagim multivitaminina adı ne
Benim kızımın da iki aydır dökülüyor baya üstü ve yani açıldı hiç kalmadı nerdeyse yenilenecek saçları dökülmesi normalKızlar bebeğimin saçları 2 aylık kadarken dökülmeye başlamıştı. Sonra yerlerine yeni saçları çıktı. Heh dedim artık uzatabiliriz. İki gündür yeniden acaip dökülmeye başladı saçları. Hatta baya kelleşti yanlar üstü filan. Normalmidir acaba![]()
Ben de hamileliğin başından doğum yaptığım güne kadar sabah akşam progestan 200 luk kullandim bebeklerde kıllanma yapıyor özellikle kız çocukları kıllı doğuyor diye okumuştum fazla hormon yuklemesinden şükür öyle olmadı saçı bile yokBen de 25.haftadan sonra 4 kere igne, doguma kadar da progestan hap kullandim. Progestanli çocuk benimki de :)
Benim ki erkek. Kulaklari ensesi fln kil icinde ama ondan mi ki acabaBen de hamileliğin başından doğum yaptığım güne kadar sabah akşam progestan 200 luk kullandim bebeklerde kıllanma yapıyor özellikle kız çocukları kıllı doğuyor diye okumuştum fazla hormon yuklemesinden şükür öyle olmadı saçı bile yok![]()
Günaydın hanımlar dün 4. Ay aşımızı olduk. Dün akşam ateşlendi oğlum. Hatta bu sabah hafif yine var şurup verdim. Aşıdan sonra dr kontrolüne gittik 600 gr almış. Dr sidefer damla önerdi bugün başlıycam kullanmaya. Kafa terlemesi bizde de çok fazla oluyor yastığı sırılsıklam oluyor ( şapkayı çıkartalı çok oldu ) dr kansızlık veya d vitamini eksikliğinden olabilir dedi.
Doktor sahsina munhasir biri belliiOnuda sordum :)) doktorun verdigi cevap ; yasamadigi ayi saymiyoruz. Yani benim kiz ocak 4'de dogdu su an 4 ay 3 gunluk
çookk sevdikk![]()
Nrden aldim canimAklımdayken yazayım kehribar almıştım salyayı ayağı azalttı
Ah ah ben iki ay olmamiza. Birhafta varken basladi ve suan 4ayligiz zorlaya zorlaya iciriyorum ben tukendim artik biyere gidiyoruz herkesin bebegi copcop emiyo bizimki hazir biberondan icmiyo kafa sallayip duruyo. Meme reddini anlarimda biberon reddetmekte nedir siz biberonlami besliyordunuzSlm.benim bebeğim de 30 gündür her öğünde 90 cc içtiği mamayi 1 haftadır 30 cc içip bırakıyor bende nedenini anlamış değilim uyanikken açlık belirtisi aglamasi da yok.dün doktora götürdük tarttı ve 5 gün sonra gelin bir daha tartalim dedi.az kilo alırsa zorlayarak vericen dedi.cumaya kadar bebeği zorlama zorla verme bir görelim dedi.moralim çok bozuk ama.
benimki her turlu kendini one atiyo agzinida aciyo beni yiyecek hirsli hirsli yapisiyo koynuma cok komik ona baktikca gulesim geliyoGelisim duzeyine gore bakiyordur canim haklisin benim ki henuz 90 derece oturamaz bence egimli olarak oturtuyorum ama 90 derece yapsam ya öne egiliyor iki buklum ya kaydiriyor kendini asagiya![]()
Kuzum banyodan sonra 3 saat gectiyse sıkıntıyok diyorlar hem havalar da işindi artik zatengecir bi sapka kafasina gidiver belli mi olut durur gunes hanim anne babasina hediyeBugun evlilik yıldönümümüz 3.yıla 3 kişi giriyoruz ❤❤❤ İftara dışarıda olacağız, Güneş hanım izin verirse inşaallah yemeğimizi yiyene kadar ki sanmıyorum eşime dedim boşuna gidiyoruz yemeği yarım bırakıp çıkarız dedim, hediye falan da almadım daha geçende Doğum gününe aldım sürekli alacak bişey bulamıyorumniye ben daha 3. Yılda böyle hevesimi kaybetmişim kuaföre gitmem gerek hava serin gibi ve sabah güneşi yıkadım bi de gidemem de
Güneş galiba benim tüm enerjimi alıyor
![]()
Kuzum kilosu suan ne kdr pasaninAh ah ben iki ay olmamiza. Birhafta varken basladi ve suan 4ayligiz zorlaya zorlaya iciriyorum ben tukendim artik biyere gidiyoruz herkesin bebegi copcop emiyo bizimki hazir biberondan icmiyo kafa sallayip duruyo. Meme reddini anlarimda biberon reddetmekte nedir siz biberonlami besliyordunuz
Yasamadigi ayi saymiyoruz bayildim :))Onuda sordum :)) doktorun verdigi cevap ; yasamadigi ayi saymiyoruz. Yani benim kiz ocak 4'de dogdu su an 4 ay 3 gunluk