2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayni ben dankek lokmaliklsri ciynemeden yutuyorum iki dk almiyo yemesi 😂😂 seriye bagladim ama kilom 47 benim anlamadigim hafif gobek vsr oda normal sanirsam icinden canli cikti sonucta

Heh işte o lokmalıklardan olur, gofret olur, bisküvi olur ne varsa dakikada bitiyo 😆 bi de arada eti form atıstırmalıklardan alıyorum bunlara alışayım bari diye ama kesmiyo 😆 ben de gebelikten önce böyle yer yer kilo almazdım, şimdi çok değişti bünyem. Göbeğin normal kuzu geçer zamanla

Simdi moralin bozulurmu yoksa dahami mutlu olursun bilmyorum ama ben seni daha yasli demicem daha olgun bekliyordum abla ben seni gordum ve şok nekadarda gencsin eminim herkes sende şok oldu masallah kendine cok iyi bakmisin
A anneveoglusu ya ben goremedim seni yaa :)))

Simdi moralin bozulurmu yoksa dahami mutlu olursun bilmyorum ama ben seni daha yasli demicem daha olgun bekliyordum abla ben seni gordum ve şok nekadarda gencsin eminim herkes sende şok oldu masallah kendine cok iyi bakmisin

Mesajın bana çok iyi geldi teşekkür ederim 💓😍 kendime iyi bakmaya çalışıyorum elimden geldiğince sende çok güzel bir bayansin

ustteki foto geçen ay aşağıdaki bu aydan

Mesajın bana çok iyi geldi teşekkür ederim 💓😍 kendime iyi bakmaya çalışıyorum elimden geldiğince sende çok güzel bir bayansin

Masallahh ben de şok olanlardanim zihnimde bambaska biri canlamis, gercekten gencecik , çok güzel ve bakimliymissinn :KK200:

Yaaa çok tatlısın abla gibi anne gibisin işte o anaçlık var ❤️❤️

Allah kuvvet versin canım maşallah Sena ya

İyiyim canım ben evdeyim ücretsiz izin başlayacak Mayıs ortasında

Ben ücretsiz izin kullanmadım. Yarım gün çalışma yasasından faydalaniyorum. 3. Çocuk olduğu için 6 ay yarım gün calisicam maaşın yarısını işkur yarısını şirket ödüyor.

Yaa ben bebegimin odasini ayirmama karari aldim varsin buyuyene kadar benle uyusun. Ne olur ki. Ona bir zarari olur mu ?
Ben de soyle 1.5 -2 yasina gelsin dusunurum ayirmayi diyorum . Anilarimiz hafizamiz 4 yasindakileri hatirlio anca ben sahsen 4 ten oncesini hatirlamiorum o zamana ladar vakti var bence :D tabi ki 1 yasindan sonra ayirmasi zorlasiyor çocuk tepki gosteriyor ama hayirlisi )

Yaa ben bebegimin odasini ayirmama karari aldim varsin buyuyene kadar benle uyusun. Ne olur ki. Ona bir zarari olur mu ?
Büyük kızım 4 buçuk yaşında hiç kendi odasında yatmadı. Hep yatağı ayrıydı ama aynı odada kaldık. Şimdi küçük olduğundan beri kıskanmaktan bende senle uyuyucam diyor. Dolmuş gibi yatıyoruz bakalım yatakta. Nereye kadar gidecekse gitsin. zor olmasına rağmen ben mutluyum valla. Koklaya koklaya uyuyoruz birbirimizi.

Back
X