2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Yaa ben bebegimin odasini ayirmama karari aldim varsin buyuyene kadar benle uyusun. Ne olur ki. Ona bir zarari olur mu ?
Ya bişey diyim bende bu konuda dün de konuşuldu dahil olmadım, hamileyken açıkçası mantıksal bakıyordum tabiki 6 aylıkken odası ayrılmalı diyordum o yüzden de ayrı odasını kurduk daha hamileyken ama bilmiyorum Doğumdan sonra duygusal bakmaya başladım aynı odadayken bile defalarca kalkıyorum bazen nefes alıyor mu diye kontrol bile ediyorum başka odada olsa uyuyamam ki şuanda öyle alışmışım ona, sanki güneşten öncesi yokmuş gibi ben kocaman insan ona bu kadar alışmışken onsuz uyuyamam derken onun tüm ihtiyaçlarını ben görüyorum kimbilir o bana ne kadar alışmıştır minicik bedeniyle, sanırım bende ayırmayacağım daha doğrusu ayırmak istemiyorum, ayıranlara tabiki saygı duyuyorum doğrusu mantıklısı o olabilir ama ben yapamam 💛💛

Gunduz 45 dkda olsa misler gibi uyuyan oglum gece canavarlasiyor,9dan beri anca uyuttum taktik verin 4 gecedir boyle atak midir nedir baslicam simdi sovecem o olacak 🤣
Pipisi eksilince benim bebede uyumadı bugün usandım yoruldum yeni uyucak daha

Heh işte o lokmalıklardan olur, gofret olur, bisküvi olur ne varsa dakikada bitiyo 😆 bi de arada eti form atıstırmalıklardan alıyorum bunlara alışayım bari diye ama kesmiyo 😆 ben de gebelikten önce böyle yer yer kilo almazdım, şimdi çok değişti bünyem. Göbeğin normal kuzu geçer zamanla
Ye gitsin 😂 elim ayagim titriyo yemezsem ben birde gece sut ısıtmaya kalktigimdada yiyorum mesayim hic bitmiyor gece sabaha kadar sonrada aksama kadar yitorum

Yaa ben bebegimin odasini ayirmama karari aldim varsin buyuyene kadar benle uyusun. Ne olur ki. Ona bir zarari olur mu ?
Yani sen daha iyi karar verirsin ama havalar ısınsa daha saglikli olacak sanki kapılar acık olur sesini daha kolay duyariz birde yazin sicakta kapi pencere acılir hem cocuk etkilenmez simdiden zorlama kendini

İnşallah Canım amin. kızımda bi de boynunu sola döndürmeme vardı. Tortikollis diyorlar. Muayene sırasında kollarını kasıyor, bacaklarında boğum farkı var. Belki boynundaki sorundan kollarını da kasıyor olabilir bu özelliklerin hepsi belki de genetik bir hastalığın belirtisidir dedi. Söz konusu yeni bebek olunca ben biraz obsesif davranıyorum bence siz etraflıca bi mayene olun bu sırada mama deneyin dedi. Boyun için fizik tedaviye gittik şimdi düzeldi sayılır. Bacaklarında boğum farkında sorun yokmuş. Metabolizmasal bi hastalık çıkmadı testlerde. Ama daha nörolojik muayene olmadı. Ondan da bişey çıkmazsa daha mama için uğraşmıcam. O zaman genetik diyecez dediler işte.
Siz baya kapsamlı kontrollerden geçmişsiniz. İnsan bir kere acaba deyince de böyle ince ince takip etmeden duramıyor. Aslında bir doktora daha görünelim dedim ama kocam gerek yok bebeğimiz sağlıklı dedi, mamaya da başlamayalım dedi ama bilmiyorum bir ay daha bekleyeceğim sanırım.

Back
X