2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın hanımlar kayinvalidem geleli giremiyorum neymiş telefon elimden düşmüyormuş. gitti rahatladim😁gider ayak yapacağını yaptı çocuğu balkona çıkardı bugün soğuk çıkarma dedikce arkamı dönüyorum hoop balkonda.sonuc oğlumun burnu akıyo hırıltısı arttı 1 2 kez öksürdü icim gitti yaaa öksürünce gitmemis olsa sanırım boğazına yapışırdım
Bu nasıl bir düşüncesizlik hayır amaç ne yani bir de balkon olayini nda ac telefon şöyle direk hasta oldu bak sana demiştim diye

Aglamayan bebekler erken yatan bebekler masallah masallah sizlere❤❤🙏 darisi da bizlereee ❤ 😃👯 gunaaydinlar herkeselereeee
Amiiiiin bir daha amin bir daha amiin nasil bir seydi aglamayan uykusu gelince yatan bebek unuttum :D gündüz uykuya direnmesinin yaninda bir iki gündür gece de boyna uyaniyor , sabah 5.50 de kalktik duzelcek gececek dedikce daha kotu oluyo sanki :D ama elbet bir gün uyuyacagiz :))

Bebekten bebeğe değişir canım... Benimkinin doğduğundan beri gece uykuları güzeldi, gündüz kötüydü. 2.aydan itibaren gündüz de düzene girdi. Bazen şaşırtıyor ama genelde düzenliyiz hamdolsun.
Vayy seni daha olgun düşünüyordum tam bir fıstıkmışsın. :KK68:

Günaydın hanımlar ❤️❤️ Bizimkini atak dönemleri etkilemiyor ya çünkü başından beri uykuya direnen bir bebek ve mızır mızır mızırdanması hiç bitmedi o yüzdem bana şu aralara ekstra zor gelen bişey yok, valla beni zorlayan bebek değil bebeğin başında dursam akşama kadar emzir oyna emzir gezdir emzir alt değiştir yapsam sorun yok beni zorlayan başından 5 dk ayırtmıyor evin işi yemek temizlik bulaşık ütü😭

Günaydın kızlar menenjit aşılarını ne zaman yaptiracaksiniz bizim doktor 2 doz Nimenrix 3 doz Bexsero aşısı dedi yani toplamda 5 aşı kendim araştırdığımda sadece 2 doz Nimenrix aşısını yaptırırım diye düşünmüştüm ama o aşının C grubu menenjite yönelik olduğu Türkiye deki vakaların %70 ini B grubu menenjit olduğunu Bexsero aşısinin B grubuna yönelik olduğunu söyledi Kasım ayında Türkiye ye gelmiş ama uzun yıllardir Avrupa ülkelerinde kullanılıyormus tam koruma için iki asiyi da yaptırmamız gerektiğini söyledi merak ettim siz nasıl yaptiracaksiniz doktorlarınız bu aşıdan bahsetti mi?

Günaydın kızlar menenjit aşılarını ne zaman yaptiracaksiniz bizim doktor 2 doz Nimenrix 3 doz Bexsero aşısı dedi yani toplamda 5 aşı kendim araştırdığımda sadece 2 doz Nimenrix aşısını yaptırırım diye düşünmüştüm ama o aşının C grubu menenjite yönelik olduğu Türkiye deki vakaların %70 ini B grubu menenjit olduğunu Bexsero aşısinin B grubuna yönelik olduğunu söyledi Kasım ayında Türkiye ye gelmiş ama uzun yıllardir Avrupa ülkelerinde kullanılıyormus tam koruma için iki asiyi da yaptırmamız gerektiğini söyledi merak ettim siz nasıl yaptiracaksiniz
Bize 9. Ve 12. Ayda 2 dozluk önerildi ama şimdi sen söyleyince içime şüphe düştü araştırayım 👍🏻

Günaydın kızlar menenjit aşılarını ne zaman yaptiracaksiniz bizim doktor 2 doz Nimenrix 3 doz Bexsero aşısı dedi yani toplamda 5 aşı kendim araştırdığımda sadece 2 doz Nimenrix aşısını yaptırırım diye düşünmüştüm ama o aşının C grubu menenjite yönelik olduğu Türkiye deki vakaların %70 ini B grubu menenjit olduğunu Bexsero aşısinin B grubuna yönelik olduğunu söyledi Kasım ayında Türkiye ye gelmiş ama uzun yıllardir Avrupa ülkelerinde kullanılıyormus tam koruma için iki asiyi da yaptırmamız gerektiğini söyledi merak ettim siz nasıl yaptiracaksiniz
Bize doktorumuz iki doz olani onerdi canım. 3. Ay yapildi ikinci doz 5. Ayda

Bize 9. Ve 12. Ayda 2 dozluk önerildi ama şimdi sen söyleyince içime şüphe düştü araştırayım 👍🏻
Rehber verdi ek gıdaya yönelik o rehbere yazdı yapılacak ayları ekliyorum onu da

Eklentiler

• IMG_20190504_191039.webp
    IMG_20190504_191039.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu nasıl bir düşüncesizlik hayır amaç ne yani bir de balkon olayini nda ac telefon şöyle direk hasta oldu bak sana demiştim diye
Söylemezmiyim.söyledim hava sıcaktı diyo hayır soğuktu ben sana çıkarma diye defalarca söyledim dinlemedin diyorum 2 dk çıkardım ondan bisey olmaz diyo yüzsüz.o da değil cocuk terli diye yelek giydiriyorum erkek bebek sıcak sevmez diyip yeleği çıkarıyor.vs vs bidaha mi asla uzaktan sevsin

Günaydın kızlar menenjit aşılarını ne zaman yaptiracaksiniz bizim doktor 2 doz Nimenrix 3 doz Bexsero aşısı dedi yani toplamda 5 aşı kendim araştırdığımda sadece 2 doz Nimenrix aşısını yaptırırım diye düşünmüştüm ama o aşının C grubu menenjite yönelik olduğu Türkiye deki vakaların %70 ini B grubu menenjit olduğunu Bexsero aşısinin B grubuna yönelik olduğunu söyledi Kasım ayında Türkiye ye gelmiş ama uzun yıllardir Avrupa ülkelerinde kullanılıyormus tam koruma için iki asiyi da yaptırmamız gerektiğini söyledi merak ettim siz nasıl yaptiracaksiniz doktorlarınız bu aşıdan bahsetti mi?

Merhaba. Ben oğlum 3 aylıkken hem Nimenrix hem de Bexsero aşısını aynı anda yaptırdım. 2. dozu 5 aylıkken olacak. Sanırım Bexsero bi doz daha 1 yaşından sonra yapılacak ama onu çok net hatırlamıyorum..
Yalnız yaptıracaksanız şunu söyleyeyim; Bexsero fena can yakıyor, oğlumu hiç öyle ağlarken görmemiştim, çok bağırdı. Hazırlıklı olun derim ;)

Söylemezmiyim.söyledim hava sıcaktı diyo hayır soğuktu ben sana çıkarma diye defalarca söyledim dinlemedin diyorum 2 dk çıkardım ondan bisey olmaz diyo yüzsüz.o da değil cocuk terli diye yelek giydiriyorum erkek bebek sıcak sevmez diyip yeleği çıkarıyor.vs vs bidaha mi asla uzaktan sevsin
Sende o gelince sırtına bez koy hem cikaramazda hemde terle temas etmediginde daha sağlıklı oluyor. Hırka giydirsende terliyse o terde sırtı üşüyor.

Back
X