- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.221
- 598
Ataktayiz firtinali gunlre son 3işte atakta yasıycaksnz o sorunu kuzum ıns olmaz ama bugıne dek ben de anlamamıstm zorlugunu ta kı meme ıcn clk uyanana dek. gecelerı cokzorluyuo

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ataktayiz firtinali gunlre son 3işte atakta yasıycaksnz o sorunu kuzum ıns olmaz ama bugıne dek ben de anlamamıstm zorlugunu ta kı meme ıcn clk uyanana dek. gecelerı cokzorluyuo
Yok kuzum giriyorum ben şimdi de denedim de. Uyku eğitimi çok zor olacak ofcanm zorladıgı an dene ama gecelerı cok sık uyanmıyosa sorun yokmus bızım ataktan dolayı cok sık uaynıyor meme ıcn. ya benm uyg hata verıyor harıka haftalr gıremıyorm atıyor neden ole kı sende oyle mı
Sıkı sıkıGel sarilalimmmmm yol arkadasim benimmm
Çok üzüldüm canım geçmiş olsun.arkadaslar az evvel oglumyn dışkısında bariz kan parçası gördüm mukus da vardı daha evvel deri testinde alerji çıkmadı,bir ay diyet yaptık kusmada bi fark yoktu bu kan şimdi allak bullak etti bizi acaba alerji var mı baska ne olabilir ki enfeksiyon vs asırı kusma,uyku düzensizliği vs var.abisine üzülürken bebekte de var galiba@defne1453 sizin alerji dendi sonra gecmişti sanki bulgular degil mi canım
Bunları size kim diyorsa kulakardı et bence. Neresi zayıf? Benim kızım da 3 aylıkken 6400 gr 64 cmdi. 800 gr almıştı ve doktorumuz gelişimi çok güzel dedi hiç de öyle zayıf gibi durmuyor. Hiç moralini bozma canım![]()
Çok kusuyor zaten bu kadar kusmasada dahada iyi olur aslında aman sağlıklı olsunlar da yeter ki ama anayız işteYok kiz ne zayifu masallah uzulem hiç burda 4 aylik kilosu 6 larda olan bisuru annemiz var
evet kuzun ya bızm.de fırtınalı gunler yaklasık 1hafta once basladı o gunden berı gecelerı sık uyanıo 4kez rsmen mal gbymAtaktayiz firtinali gunlre son 3kafayi kiricam son 1 haftam 8 11 arasi bi odaya tikilip geciyo az kaldi
gece cok sik kalktigi zamanlarda oldu benimkinin ben antremanliyim o yuzden
ama berbat bisey uyudugunu anlamiyo insan
ya bnım tel hafzası dolu ondan mı atıyor bılmyrm goremıyrm btecegı tarıhı senın tahmnı dogum nezmandı kacında bıtyo dıyo atakYok kuzum giriyorum ben şimdi de denedim de. Uyku eğitimi çok zor olacak of
ÇOk teşekkür ederim inşallah geçer bizimde cuma 3. Ay kontrolümüz var bakalım gelişimimiz nasıl olacak.Mrb. Su an geçti bizim red durum yarın 4 ayligiz. Kendiliğinden geçti ekstra birşey yapmadım. Bizim boyumuz çok arttı kafamız da aynı şekilde doktor kilonun tek gelisim kriteri olmadigini bunlarında önemli olduğunu söyledi. Zaten hep hareketliyiz uyky disinda asla sabıt değil. Bende zayıf bebektim. Doktor gayet mutlu sağlıklı bir bebek senin gibi ince uzun olacak yapısal dedi mama yok emzirme devam dedi kuzum. İns en kısa zaman da geçer sizin de çok yıpratıcı bir süreç
Canim bizde de boyle bir durum vardi. Hatta bir gün arayla oldu. Ben sut ve yumurtayi kestim kendimce. Ertesi gün olmadi. Onda sonra yine oldu. Bugün doktora sorduk. Makatina bakti catlak varmis krem verdiarkadaslar az evvel oglumyn dışkısında bariz kan parçası gördüm mukus da vardı daha evvel deri testinde alerji çıkmadı,bir ay diyet yaptık kusmada bi fark yoktu bu kan şimdi allak bullak etti bizi acaba alerji var mı baska ne olabilir ki enfeksiyon vs asırı kusma,uyku düzensizliği vs var.abisine üzülürken bebekte de var galiba@defne1453 sizin alerji dendi sonra gecmişti sanki bulgular degil mi canım
17gun kaldi bitiminr bugu. Furtinali haftamiz basladi kuzumya bnım tel hafzası dolu ondan mı atıyor bılmyrm goremıyrm btecegı tarıhı senın tahmnı dogum nezmandı kacında bıtyo dıyo atak
Geçmiş olsun canım alerjik mi bünyesi. Allah kolaylık versin.Merhaba hanımlar
Büyük oğlan ateşli hasta öksürük hapşırma var inşallah küçüğe bulaşmaz
Papatyamaviss canım maşallah paşaya benim büyük oğlan öyle idi küçük abisine çekmedi kilo konusunda
Guzel haberlerle insallah ❤❤ÇOk teşekkür ederim inşallah geçer bizimde cuma 3. Ay kontrolümüz var bakalım gelişimimiz nasıl olacak.
Gozle goruluo mu makatta catlak acaba? Ebeye bakma sen her biri bir cins kuzum yaa ben gitmiorum bile saglik ocagina herseyim asi dahil doktorda benimCanim bizde de boyle bir durum vardi. Hatta bir gün arayla oldu. Ben sut ve yumurtayi kestim kendimce. Ertesi gün olmadi. Onda sonra yine oldu. Bugün doktora sorduk. Makatina bakti catlak varmis krem verdi
+1hafta olarak takipteyiz sizi17gun kaldi bitiminr bugu. Furtinali haftamiz basladi kuzum
Deli mi ne daha destek olması gerekirken yaptığına bak ben de az kilo almış dedim üzüldüm üzülme sadece anne sütü alırken olabilir ek gıdaya da az kaldı tamamlariz iki ayı bu şekilde devam et sen sorun yok filan dediHemsire var hemsire var iste bana da yaklasik 300 gr aldi diye nasil kotu hissettirdi :)
4 aylik bebekler nerdeyse o kilodaYa benim oğlumda gören herkes çok zayıf diyor cuma günü rota aşısı nı yaptırdım boy 64 cm kilo 6350 çıktı 200ünü düşelim kıyafet ayı dedi 900gr almış tam üç ay on günlük gerçekten çokmu zayıf zaten çok kusan bi bebek çok moralim bozuldu ya.
Ya benim oğlumda gören herkes çok zayıf diyor cuma günü rota aşısı nı yaptırdım boy 64 cm kilo 6350 çıktı 200ünü düşelim kıyafet ayı dedi 900gr almış tam üç ay on günlük gerçekten çokmu zayıf zaten çok kusan bi bebek çok moralim bozuldu ya.