2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ahh özledim bu anları ya 😑 herkes ayrı dertten muzdarip
canım enguzelı ortası ınan oyle zor ko uykusu var ve memede uyuyablcegnı sanıyor artk sadece katnı tokken emıyor sırf uyumak ıcın buda rahatsz edyr kusuyor dalana dek ve atakta meme aradıgı ıvn gece uyanır oldu hemen uyuyor ama meme ıstyor ıste yın3 de cokzor bıdurum bu meem bagımllıgı da. keske ortası olsa ah keske :(

:dua:
canım enguzelı ortası ınan oyle zor ko uykusu var ve memede uyuyablcegnı sanıyor artk sadece katnı tokken emıyor sırf uyumak ıcın buda rahatsz edyr kusuyor dalana dek ve atakta meme aradıgı ıvn gece uyanır oldu hemen uyuyor ama meme ıstyor ıste yın3 de cokzor bıdurum bu meem bagımllıgı da. keske ortası olsa ah keske :KK43:
Anladığım kadarıyla emzik almıyor.
Bizde De aynı durum var. Memeyi çekmemle emziği vermem bir oluyor, başka türlü olmuyor.
Dişleri de yara etmeye başladı. İyi acıtıyor nasıl yaparım bilmiyorum, Allahım yardım et:dua:

:dua:
Anladığım kadarıyla emzik almıyor.
Bizde De aynı durum var. Memeyi çekmemle emziği vermem bir oluyor, başka türlü olmuyor.
Dişleri de yara etmeye başladı. İyi acıtıyor nasıl yaparım bilmiyorum, Allahım yardım et:dua:
evet bizim asla almıyor en iyi enn pahalı emziği dahi denedim geçen gece besıkten fırlattı resmen sitede çokbebek yıne emzik alıyor büyük şans gerçektrn

Canım programı silmek yerine Tel hafızasından kaynaklı ise fotoları pc ye at, kaldırırsan tekrar ücret alır bence
canm hep ıstyorum atmayı ama bıturlu fırsat bulamıyrm yaa atıcam pcye evet okdr gereksız resım var kı onları temızlemek ıstyrm artk ama ıste vakıt olunca da ötelıyorum hep

evet bizim asla almıyor en iyi enn pahalı emziği dahi denedim geçen gece besıkten fırlattı resmen sitede çokbebek yıne emzik alıyor büyük şans gerçektrn
Her bebek alır sanırdım, öyle değilmiş. Ben almışım mesela, kardeşlerim almamış. Tuhaf! Eve gelir gelmez kızımın ağzına verdim, aldı. Annem verme verme dedi. Aa Neden vermeyecekmişim, bayılırım emzikli bebeğe. Çok şükür aldı, sevdi. Önce mamajoo kullandık şimdi avent. Biberon da seviyor.
Atak haftalarına anneysen. Com dan mı bakıyorsun?

Her bebek alır sanırdım, öyle değilmiş. Ben almışım mesela, kardeşlerim almamış. Tuhaf! Eve gelir gelmez kızımın ağzına verdim, aldı. Annem verme verme dedi. Aa Neden vermeyecekmişim, bayılırım emzikli bebeğe. Çok şükür aldı, sevdi. Önce mamajoo kullandık şimdi avent. Biberon da seviyor.
Atak haftalarına anneysen. Com dan mı bakıyorsun?
Ucretli bi uygulamadi var canim

Gozle goruluo mu makatta catlak acaba? Ebeye bakma sen her biri bir cins kuzum yaa ben gitmiorum bile saglik ocagina herseyim asi dahil doktorda benim
Yani ben disardan goremedim eve gelince baktim da doktor iki yandan bayagi acip esime gosterdi bak 5 yonunde catlak var diye ben bakiyorum anlayamiyorum :)
Deli mi ne daha destek olması gerekirken yaptığına bak ben de az kilo almış dedim üzüldüm üzülme sadece anne sütü alırken olabilir ek gıdaya da az kaldı tamamlariz iki ayı bu şekilde devam et sen sorun yok filan dedi
Doktorum da olabilir sen emzir zaten kilosu ayina gore gayet iyi sonra ek gida var zaten dedi de saglik ocagi bayagi az almis ne yapsan nasil yapsan senin sutun yok emin misin var mi diye soylendi acip gosterecektim nerdeyse al iste var çok sukur diye :D

Yani ben disardan goremedim eve gelince baktim da doktor iki yandan bayagi acip esime gosterdi bak 5 yonunde catlak var diye ben bakiyorum anlayamiyorum :)

Doktorum da olabilir sen emzir zaten kilosu ayina gore gayet iyi sonra ek gida var zaten dedi de saglik ocagi bayagi az almis ne yapsan nasil yapsan senin sutun yok emin misin var mi diye soylendi acip gosterecektim nerdeyse al iste var çok sukur diye :KK70:
Ya bugun bende baktim , senin yazmanda ustune harikapldu bende sanki bugyn oyle bisey gordum ara ara zorlanirken geliyo npkta kdr bizimde boyle damarimsi kirmizi ince çizgiydi, esine sor bakim tarif etsin😂

Kendi düzenli gittgnz doktor varsa bi daha ki ay gelmeyin temmuzda asiya gelin dedi bizim ki Zaten istemedi bizi :KK70:

Canım salla sağlık ocağını bende geçen gün gitti kızımı zorla tarttırdım ebe hanım gayet sert emzir diyor sadece birdaha gitmeyi düşünmüyorum

Biz de 4.ay kontrolümüzden geldik :)) bu ay 610 gr almışız. Boyumuz da 67 cm olmuş. Kilo alımları gerçekten gittikçe düşüyor. Doktorumuz kilo alımının gelişim kriteri olmadığını söyledi. 6.aya kadar en az doğum kilosunun 2 katı olmasını bekleriz dedi. 1 yaşında da 3 katı. O sebepten 300 500 gramlara takılmayalım dedi. Demir takviyesi verdi. Çarşamba da aşılarımızı olacağız inşAllah ♥

Maşallah bebeğine canım 🧿

Havalar çok değişken hasta olmamak imkansız çok geçmiş olsun sana minigine ve sana

Sağol canım valla ben dağıttım toparlayamıyorum

Ya benim oğlumda gören herkes çok zayıf diyor cuma günü rota aşısı nı yaptırdım boy 64 cm kilo 6350 çıktı 200ünü düşelim kıyafet ayı dedi 900gr almış tam üç ay on günlük gerçekten çokmu zayıf zaten çok kusan bi bebek çok moralim bozuldu ya.

Canım beni kızım yarın 4 aylık olacak 5 gün önce tartım yaptırdık 5500 olmuş seninkinin maşallahı var. 🧿

Canım yarın 14.30 da senin ki kaçta

tahmnı kacında sızın ben hala gıremyorrm sılıp yuklesem tekrr ucret alırmı acaba. ay fıtnalı cokfena kız

Yok canım bir kez satın aldığın için bir daha ücret ödemiyorsun. Aynı uygulamayı 1 kez aldım telefon ve tabletim ortak olduğu için 2 telefon ve bir tabletime indi uygulama 1 kez para vermiş oldum, silsen de yine ücretsiz yükleyebiliyorsun

İse baslayan varmi

Ben yarım gün başladım canım

Canim bizde de boyle bir durum vardi. Hatta bir gün arayla oldu. Ben sut ve yumurtayi kestim kendimce. Ertesi gün olmadi. Onda sonra yine oldu. Bugün doktora sorduk. Makatina bakti catlak varmis krem verdi
makatına baktı ama bişey demedi ben diyete bsşladım bakalım
I ISIK27 gecmis olsun kuzum ya ins alerji degildir maluk turkiye biri evey der biri hayir doktor sans isi sadece..
canım var yada yok ne zor bunu bulmak anlamadım önce yok dendi diye rota virüs aşısı da yaptırdık o da alerji sürecini uzatıyormuş büyük 3 yaşında gecmedi bari bu erken gecsin varsa çok zor büyüdükçe

@defne1453 T Turtleee mevsiminegore mevsiminegore
az evvel gelfik doktorda boyu 64 cm kilo 7500 doktor boyu beklentimin 1 cm altında dedi, kusması için 2 saate 1 emzir dedi benimki sık sık istiyor veriyorum dedim hayır hazmedemez dedi fazlasını çıkarıyor dedi (bu lafı duymaktan gına geldi) kakada kan7 söyledim zaten bastan beri şüpheleniyodul alerji ihtimali yüksek dedi dışkı yapmasını bekliyorum reduktan varsa kesinleşecek alerjisi, sinir oldugum nokta 2 aylıkken dıskıda reduktan çıktı diyetle düzelme olmadı diye bıraktırdı ,madem bu maddenin olması yetiyor niye diyeti bıraktım 2 ay boşa ilerledi bu alerji.uyku için de diş olabilir,alerji olabilir kendi uykuyu sevmiyor yapısı bu olabilir dedi.şimdi kaka yapmasını bekliyoruz esim götürcek.bu arada @defne1453 benimki yarım dönüyor tam degil onu takma her bebek farklıdır
Ben anlamadim 4. Ay kontrollerinde bizim boy 63 cm doktor normalin ustu dedi. Bizim doktor abartti mi acaba

Back
X