- 27 Kasım 2017
- 5.325
- 8.817
- 148
Alıştırma bardakları var ya canım onun gibi bişeyde deneseniz biberon gibi ucu uzun değil ve kendi çekince geliyor normalde akmıyor belki işe yararcanım midesini bulandırıyormuş annem zorla vermiiş aglayınca
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alıştırma bardakları var ya canım onun gibi bişeyde deneseniz biberon gibi ucu uzun değil ve kendi çekince geliyor normalde akmıyor belki işe yararcanım midesini bulandırıyormuş annem zorla vermiiş aglayınca
Kiyamam ben onaOna dikkat edeyim kuzum. Adet olmadan 2 gün önce dogru düzgün emmiyordu. Haliyle uyuyamiyordu da. Bugün şimdiye kadar güzel emdi de uyudu inşallah uykusunu alir ya cok bitap düştü o da
teşekkür ederim canım iyilermiş şükür. öğle arası gidip gördüm. şimdi de babası erken gelmiş yanlarında. çok yağmur var arabaya gidebilirsem yanlarında olabileceğimÇok geçmiş olsun evladlarina canım iş yerinde dinlendiğini eminim evde olmak yorucu şimdi nasılmış kuzular
Kiyamam ben onainsallah boyle devam eder
❤
Markanın reklam yüzü olsun:)))Benim oglan kabaktan direk hamburgere gecti teyzelerS Sevimlipanduf T tanem-tane20 ve diger teyzoslar
Ohh en güzeli valla bende istiyorum şöyle bir double menüBenim oglan kabaktan direk hamburgere gecti teyzelerS Sevimlipanduf T tanem-tane20 ve diger teyzoslar
el kullanmiuo benim cocum kafayi daldiriyo degisikMarkanın reklam yüzü olsun:)))
uedim bn vallahiOhh en güzeli valla bende istiyorum şöyle bir double menüahh diyet ahh
![]()
Aracıya gerek yok direk hedefe yönlendiriyorel kullanmiuo benim cocum kafayi daldiriyo degisik
uedim bn vallahi![]()
Canım yaşça büyüksün benden tecrüben fazla yanlış anlama beni lütfenMerhaba hanımlar
Sabah oğlanı camiye götürdum kaydettim eşek sıpası zorla gidiyor ama evde kal netin dibine vur desem böyle yapmaz anlattım cennette olmak istiyorsan Allah'a karşı kulluk görevlerini hatırla git dua öğren dinimizi öğren inşallah faydası olur
Dr gidemedim fırsat olmadı şimdi Ömer'i ayakta sallıyorum uyudu aksi takdirde yatmıyor sıpa açtım gelinim mutfakta o uyurken TV izliyorum
Geçmiş olsun.Sanada geçmiş.olsun canim boğazım fena yutkunmakta zorlanıyorum yarin Dr gideceğim sanırım kulaklarima ağrı vurmaya başladı
Masallah subhanallah tonbise tatlı paşa bu ya bal yanak balBenim oglan kabaktan direk hamburgere gecti teyzelerS Sevimlipanduf T tanem-tane20 ve diger teyzoslar
ben gelim sanaDün rezil bir gündü. Temizlik için gelen bayanın eli ağır ve işi de kötüydü! Camlar hala duruyor.....
Yine birini alacam mecburen. Çok pişman oldum çook....
Cocun yemene göz 👁 dikmeOhh en güzeli valla bende istiyorum şöyle bir double menüahh diyet ahh
![]()
Kız sen nasıl yapıyorsun Ya ben son günlerde süpürge bile açamıyorumben gelim sanabizim ev pırıl pırıl oldu mutfak halısınıda sildim
Oyyy o hamburgeri yesin ben Ertuğrul’u yiyim yeterCocun yemene göz 👁 dikmeo anca ona yetecek
![]()
Gece 23:00 de wc cifliyordum yani hangi arabosluk bulursam uyudu an kostur kostur ben hic oturdumu bilmiyorum hic salonada gecmiyoruz aut sagma disinda hep elimde bez iki sil iki cocuga bak camasir katla biyerleri silKız sen nasıl yapıyorsun Ya ben son günlerde süpürge bile açamıyorum![]()