• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Z zeLina @Sevimlipanduf cok haklisinbn don anda dondum kademelilerden ebebkte denedim ve cocugun kafasi gozukuyo sadece elleri yukari ciartamiyo bile standart olana koydum ve direk ikea almaya karar verdim simdi iyiki diyorum asiri rahat temiz daha guzel oturuyo ve yemek yerken konfora ihtiyac yok bnce yatmamali yemek yemeli cocuk bni oyle kademeli biseye yatirsan uyurum bn 🤣 B bence91
Ama doğru bence de yatmamalı 😁😁 ben mama sandalyesinde saatler geçirsin istemiyorum. Bizimle otursun yemek yerken zaten blw deniycem. O sandalyeye oturduğu zaman yemek yiyeceğini de anlasın istiyorum. O yüzden dik ve sıkıcı bi mama sandalyesi iyi 😁( diyerek kendini avuttu)

Ben chicco 2 in 1 e de razıyım kuzum o pregoyu bende biliyorum ebebekte ona benzer bir model yapmış sen aldın mı
Düşme tehlikesi olur mu cnm onda hafifliğinden dolayı falan..
Nerde biz bi halt alamayiz anca didismeyi biliyo bizimki 😂😂 plastiklerden alivercekmis
Kiz dusmez korkma)

Papatyamaviss Papatyamaviss kuzum dönsün diye acele etme sonra sen ayağında sallayıp uyusun diye beklerken bile dönme çabasında oluyorlar :))

Eklentiler

• 20190619_185159.webp
    20190619_185159.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 47
Ama doğru bence de yatmamalı 😁😁 ben mama sandalyesinde saatler geçirsin istemiyorum. Bizimle otursun yemek yerken zaten blw deniycem. O sandalyeye oturduğu zaman yemek yiyeceğini de anlasın istiyorum. O yüzden dik ve sıkıcı bi mama sandalyesi iyi 😁( diyerek kendini avuttu)
Blw dusunuyosan kesinlikle oyle afilli seylere girme dun bir bugun 2 olmasima ragmen minciklayip atiyor hep oturdfu kismlar fln ciksrtiyorum siliyorim miss 🤣 daha bunun corvasi var yoğurdu var meyvesi var 🤣

Canım en iyileri şu plastik olanlar var y hatta bim A101 şok oralara 50-60 liraya geliyor hiç bir atraksiyonlu olmayan kuru plastik beğenmeyip almadıklarımız hani en iyisi onlarmış bence ben aldım kademeli olanından ama bebek içinde kayboluyor altına yastık koy sırtına yastık koy amann ne uğraşcam oyle deyip 3 gündür pusette yediriyorum, plastiklerden alıp bişey dökülürse sok banyoya bi guzel cifle oh mis bizimkinin kumaşı neresinden çıkıyor onu bile bilmiyorum henüz
😂😂😂 benim sonum o plastikler 😂😂 onu bile almaya bilir istedimi
Al diye laf edersem 😂😂 😂😂

Kızlar göbek deliginizin üzerinde çukurluk varmî bugun saglıkocagindaki doktor olmaması lazım genel cerrahine bir git dedi göbek fıtıgından süphelendi
Mide bulantisi bas donmesi gobegim de acıyordu gebelik testi yaptı idrar alındı kafama takıldı o cukurluk neyki birde gobek fıtıgı olan varmı bu sekilde cukurlu fıtık 😂😂

Back
X