- 30 Mayıs 2013
- 2.425
- 3.961
- 373
- 39
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #20.361
ben gurbetciyim kimsemiz yok burda.normal dogum yaptm sukur guzel de gecti. gece oldu sabaha evimize geldik. hemen kalktim sukur cok dua etmistim cunku muhtac olsan kimsen yok. yemegimi de yaptm hafif duzenlememi de.ins bunda da aynisi gbi olurum. annemi getirme planimiz var ins kismet olur. elim ayagim olur ama ogluma yoldas olsun diye istiyorum. anne babadan baskasi yok,dogumun ne zaman olacagi belirsiz.. rezil olmasin oglum ortada,onu dusunuyoruz. ins her seygonlumuzce olur
Kızlar tansiyonun hep 9 5 ve ya 10 a 5. Düşük tansiyon normal mi? Belli bir zaman sonra da bulanık görüyorum hep.
Benim ki 9/5 hic düşük gibi görmedim çünkü daha düştüğünü ve etkilerini gördümBenim tansiyonum da hep 9/7-9/6 civarlarında. Ben hiç 12/8 tansiyon bilmem. Herkesin tansiyonu farklı oluyor. Bu sıkıntı olduğunu göstermez, ki hamilelikte yüksek tansiyondansa düşük tansiyonu tercih ederim.
Ya bide herşeye karışıyorlar tamam kotu niyetli değiller amaçları yardim ama kayınvalide bizde die hepsi bize toplanıyor sobalı ev herkes bi odada ben nasıl yaticam nasıl çocuk emzirecem cahillik kizimda çocuğu alıp soğuk odada emzirirdim eve gelen olunca,Eskişehir yolundaki sosyete pazarı canım. Mağazada bulamayacağım kalitede şeyler var valla.
Bunda ben de en kısa sürede herkesi evine postalicam. Kendine kendime düzenimi daha güzel kuruyorum ben. Her kafadan ayrı ses çıkınca benim tepem atıyor, benim gergin olduğum evde de kimse huzurlu olamıyor
Ellerine sağlık canım. Güle güle giysin oğluşun. Ben de battaniye örüyorum kızlarıma
Ya bide herşeye karışıyorlar tamam kotu niyetli değiller amaçları yardim ama kayınvalide bizde die hepsi bize toplanıyor sobalı ev herkes bi odada ben nasıl yaticam nasıl çocuk emzirecem cahillik kizimda çocuğu alıp soğuk odada emzirirdim eve gelen olunca,
şimdi odaya alma diyorum eşime alırsa da bu sefer biraz daha tecrübe yasanmislikla bi müsaade edinde çocuğu emzirim derim ben utanana kadar onlar utansın dusuncesizliklerine
ayrıntılı düşününce baya sinir bozucu durum
açlık 90İnşallah canım inşallah. Perşembe 100 mg yükleme için gidicem. Hayır normalde de tatlı çok yiyen biri değildim ama son zamanlarda biraz pasta kek tahin helvası falan abartmıştım sanırım. İnşallah bende senin gibi rahatlarım . Tek umutlandığım nokta değerlerimiz çok yakın. Sonucumuzda aynı olur inşallah:) 100 mg sonuçların nasıl çıkmıştı senin?
Ne guzel oruyon ya maşallah ben hiç böyle oremem en fazla lif örerimSağolun kızlar amin inşallah bunıda elimde kalan fazla iplerle yaptım amcamın kızına vericem çok tatlı değilmi :) erkek yeleklerine fazla desen olmuyo ama kızların çok süslü oluyolar kıskanıyorum
çok kolay aslında cnm elin alışsa ben dün akşam başladım bu sabah bitti internette birsürü örnek var izleyerek yapabilirsin öyle öğrendim bende :) hazırlar çok pahalı diye kendim yapim dedim hem el emeğim olsun hem vakit geçsin diye ama 1 günde bitiyo geçicek vakit kalmıyoNe guzel oruyon ya maşallah ben hiç böyle oremem en fazla lif örerim
ah canm.niye dinlemedin ki dün beni,ben onun acısını çektim bak o stres mahvetti kaç gün,evet oran bana çok yakın 151 di tekrarlanacak dediler.sen gösterdin mi doktuna?Kızlar şeker sonucumu aldim açlık 81 tokluk 148 cıktı yüksek geldi bana nasıl sizce dün aksam dayanamamış biraz pasta yemistim keske yemeseydim ya
ayy çok tatlı harika olmuşçok kolay aslında cnm elin alışsa ben dün akşam başladım bu sabah bitti internette birsürü örnek var izleyerek yapabilirsin öyle öğrendim bende :) hazırlar çok pahalı diye kendim yapim dedim hem el emeğim olsun hem vakit geçsin diye ama 1 günde bitiyo geçicek vakit kalmıyoşimdi ip alıp oğluma kırmızılı beyazlı yelek patik şapka eldiven takım örcem sonra bide tulum istiyorum bide battaniye :) buda oğlumun
valla etkiler mi kesin bimiyorum ama bende verdiğimde akşamı pilav ve kurabiye yemiştimBirde kızlar ilk açlık şekerimi saat 10.20 gibi verdim o zamana kadar actim tabikide bugün tören olduğu için anca o saate gidebildim o da etkiler mi.acaba sonucu hayır kilo alimim az kendime dikkat ederim.tek dün geceki pasta etkili olmuş olabilir mi?
Canım bende pazartesi gidecem normal değer kaç ne kadardan sonrası yüksekah canm.niye dinlemedin ki dün beni,ben onun acısını çektim bak o stres mahvetti kaç gün,evet oran bana çok yakın 151 di tekrarlanacak dediler.sen gösterdin mi doktuna?
sınır 135 140 canm bu değer üstü olanlara 100 gr lık öneriyoruz dedi dahiliye ve endokrin doktoruCanım bende pazartesi gidecem normal değer kaç ne kadardan sonrası yüksek
100 gr lıkda da 1.saat 180 üstü olmayacak ve iki değer yüksekse şeker tanısı konurmuş,İNŞ seninde çıkarCanım bende pazartesi gidecem normal değer kaç ne kadardan sonrası yüksek
Sağol canım ya kizimda çıkmamıştı seker inşallah bunda da çıkmaz randevu da 10.30 da nasıl durucam öğlene kadar açsınır 135 140 canm bu değer üstü olanlara 100 gr lık öneriyoruz dedi dahiliye ve endokrin doktoru
İçerken zorlananlar falan okudum burada ilk gebelikte gazoz gibi bi şeydi benim ictigim hic zorlamamisti merakla bekliyorum nasıl geçecek100 gr lıkda da 1.saat 180 üstü olmayacak ve iki değer yüksekse şeker tanısı konurmuş,İNŞ seninde çıkar
50 gr lık şerbet gibi sıkıntı yok canm ama 100 gr cidden fena birşeymiş ayyyyy aklıma geldikçe midem bulanıyor,bende öğlene kadar aç bekledim nasıl dayanırım diyordum ama tatlı içtiğimiz için açlık pek olmadı,benim ilk te de 2.de de çıkmamıştı şeker 3.de yaşadık o korkuyuİçerken zorlananlar falan okudum burada ilk gebelikte gazoz gibi bi şeydi benim ictigim hic zorlamamisti merakla bekliyorum nasıl geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?