2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

İlkinde tek düşündüğün doğmak üzere olan oluyor ama 2. De evdekinde kalır insanın aklı. Gelsin tabi birileri yalnız olma.

Kızlar tansiyonun hep 9 5 ve ya 10 a 5. Düşük tansiyon normal mi? Belli bir zaman sonra da bulanık görüyorum hep.

Benim tansiyonum da hep 9/7-9/6 civarlarında. Ben hiç 12/8 tansiyon bilmem. Herkesin tansiyonu farklı oluyor. Bu sıkıntı olduğunu göstermez, ki hamilelikte yüksek tansiyondansa düşük tansiyonu tercih ederim.

Benim tansiyonum da hep 9/7-9/6 civarlarında. Ben hiç 12/8 tansiyon bilmem. Herkesin tansiyonu farklı oluyor. Bu sıkıntı olduğunu göstermez, ki hamilelikte yüksek tansiyondansa düşük tansiyonu tercih ederim.
Benim ki 9/5 hic düşük gibi görmedim çünkü daha düştüğünü ve etkilerini gördüm

Ya bide herşeye karışıyorlar tamam kotu niyetli değiller amaçları yardim ama kayınvalide bizde die hepsi bize toplanıyor sobalı ev herkes bi odada ben nasıl yaticam nasıl çocuk emzirecem cahillik kizimda çocuğu alıp soğuk odada emzirirdim eve gelen olunca,
şimdi odaya alma diyorum eşime alırsa da bu sefer biraz daha tecrübe yasanmislikla bi müsaade edinde çocuğu emzirim derim ben utanana kadar onlar utansın dusuncesizliklerine
ayrıntılı düşününce baya sinir bozucu durum

Tastamam dediğin gibi yapmak lazım. Çocuk emzirmek için sen soğuk odaya git, misafir veya evdekiler sıcak odada oturup laklak yapsın. Ne sinir bozucu

açlık 90
1.saat 168
2.saat 112
3.saat 84
gayet normal hiç bişey yok dedi canm bana ama ben o içeceği içince baktım uykum geliyor midem bulanıyor oturmayayım dedim ve hastaneyi şöyle bi kaç turladım bence sende içtikten sonra çok oturma.Güzel haberlerini bekliyorum

Birde kızlar ilk açlık şekerimi saat 10.20 gibi verdim o zamana kadar actim tabikide bugün tören olduğu için anca o saate gidebildim o da etkiler mi.acaba sonucu hayır kilo alimim az kendime dikkat ederim.tek dün geceki pasta etkili olmuş olabilir mi?

Sağolun kızlar amin inşallah bunıda elimde kalan fazla iplerle yaptım amcamın kızına vericem çok tatlı değilmi :) erkek yeleklerine fazla desen olmuyo ama kızların çok süslü oluyolar kıskanıyorum

Eklentiler

• 20181110_170056.webp
    83,6 KB · Görüntüleme: 58
Ne guzel oruyon ya maşallah ben hiç böyle oremem en fazla lif örerim
çok kolay aslında cnm elin alışsa ben dün akşam başladım bu sabah bitti internette birsürü örnek var izleyerek yapabilirsin öyle öğrendim bende :) hazırlar çok pahalı diye kendim yapim dedim hem el emeğim olsun hem vakit geçsin diye ama 1 günde bitiyo geçicek vakit kalmıyo şimdi ip alıp oğluma kırmızılı beyazlı yelek patik şapka eldiven takım örcem sonra bide tulum istiyorum bide battaniye :) buda oğlumun

Eklentiler

• 20181104_155537~2.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 53
  • 20181104_155602~2.webp
    67,2 KB · Görüntüleme: 49
Kızlar şeker sonucumu aldim açlık 81 tokluk 148 cıktı yüksek geldi bana nasıl sizce dün aksam dayanamamış biraz pasta yemistim keske yemeseydim ya
ah canm.niye dinlemedin ki dün beni,ben onun acısını çektim bak o stres mahvetti kaç gün,evet oran bana çok yakın 151 di tekrarlanacak dediler.sen gösterdin mi doktuna?

ayy çok tatlı harika olmuş

valla etkiler mi kesin bimiyorum ama bende verdiğimde akşamı pilav ve kurabiye yemiştim

İçerken zorlananlar falan okudum burada ilk gebelikte gazoz gibi bi şeydi benim ictigim hic zorlamamisti merakla bekliyorum nasıl geçecek
50 gr lık şerbet gibi sıkıntı yok canm ama 100 gr cidden fena birşeymiş ayyyyy aklıma geldikçe midem bulanıyor,bende öğlene kadar aç bekledim nasıl dayanırım diyordum ama tatlı içtiğimiz için açlık pek olmadı,benim ilk te de 2.de de çıkmamıştı şeker 3.de yaşadık o korkuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…