2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yemek yapmaya mutfağa girmiştim bende ne anladık bana yardıma gelmelerinden bide onların hizmeti çıktı başımiza çocuğa ben bakarım sen yemek yap nie sen mi emzirecen çocuğu basta korkuyordum ilk çocuk nasıl bakarım falan gitmesini istemiyordum kaynananın bir haftanın sonunda herkes evine gidince ohhh beee dünya varmis dedim valla

Merhaba arkdaşlar bugün şeker yüklemem vardı 50 mg 1 saat sonra değer 158 çıktı. Doktor 100 mg daha önerdi. İçinizde yaptıran var mı korkuyorum. Direk diyete mi başlasam çok şart mı 100 mg ?

Merhaba arkdaşlar bugün şeker yüklemem vardı 50 mg 1 saat sonra değer 158 çıktı. Doktor 100 mg daha önerdi. İçinizde yaptıran var mı korkuyorum. Direk diyete mi başlasam çok şart mı 100 mg ?
benim de 151 çıkmıştı 10 gün dikkat ettim dün 100 lük yüklettim normal çıktı,ama 50 likten daha çok bulantı yapıyor

Kendin mi dikkat ettin canım yoksa diyetisyene mi gittin nasıl beslendin ?
diyetisyene gönderdi ama o sadece 100 gr yükletmeden önce 3 gün karbonhidrat ağırlıklı beslenme listesi verdi onu hiç yapmadım,hemen meyveyi azalttım hamur işinin ağzıma sürmedim çok sık ve az yedim bol bol da su ve tarçınlı yoğurt yedim canm dikkat et sende inşallah seninde düzelir

İnşallah canım ben endokrine gidicemde perşembeye kadar endokrin doktoru izinliymiş. O güne kadar kendim yapsam diyet. Günde kaç dilim ekmek yedin ?

İnşallah canım ben endokrine gidicemde perşembeye kadar endokrin doktoru izinliymiş. O güne kadar kendim yapsam diyet. Günde kaç dilim ekmek yedin ?
saymadım canm ama normalde ne yiyorsam yarısı kadar yiyip kalktım şöyle sıralayım yediklerimi
sabah 2 yumurta 4 zeytin bir dilim peynir bir parça ekmek bi bardak ıhlamur
2 saat sonra hergangi bi meyvenin yarısı yanında süt
öğlen çorba ekmeksiz
2 saat sonra sebze yada etli yemek salata ve bi parça ekmek
2 saat sonra bir avuç fındık ceviz tarçınlı yoğurt
akşam yemeği ekmeksiz ne varsa kaşıkladım yatarken yoğurt,süt yada maden suyu içtim 2 gün de bir et yada balık tükettim salatayla

Çok teşekkür ederim arkadaşım aslında bende normalde öyle besleniyorum ama tabi meyve çok yiyodum pekmez bal falan. Şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kafam karışık korkuyorum

tataaaa bunlarıda ben ördüm oğluşuma nasıl olmuş kızlar bikaç tane daha yapıcam vakit geçiyo çok iyi oluyo bide battaniye yapıcam yün iplerdenn

Eklentiler

• 20181109_142818.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 55
  • 20181109_142832.webp
    66,6 KB · Görüntüleme: 57
Çok teşekkür ederim arkadaşım aslında bende normalde öyle besleniyorum ama tabi meyve çok yiyodum pekmez bal falan. Şuan ne yapmam gerektiğini bilmiyorum kafam karışık korkuyorum
bende meyveyi aşırı yiyordum onu ele başta,bal kaymak kahvaltı da tek vazgeçilmezim di hemen onu da sildim tatlı krizim tutarsa sadece bir parça ekmeği tahin pekmez e bandım,sen yinede daha iyi beslenme listelerini araştır tabi ben bunu kendi kafamdan uyguladım,ben daha dün tahlilden sonra rahatladım inşallah sende rahatlarsın çok iyi anlıyorum seni

İnşallah canım inşallah. Perşembe 100 mg yükleme için gidicem. Hayır normalde de tatlı çok yiyen biri değildim ama son zamanlarda biraz pasta kek tahin helvası falan abartmıştım sanırım. İnşallah bende senin gibi rahatlarım . Tek umutlandığım nokta değerlerimiz çok yakın. Sonucumuzda aynı olur inşallah:) 100 mg sonuçların nasıl çıkmıştı senin?

ben gurbetciyim kimsemiz yok burda.normal dogum yaptm sukur guzel de gecti. gece oldu sabaha evimize geldik. hemen kalktim sukur cok dua etmistim cunku muhtac olsan kimsen yok. yemegimi de yaptm hafif duzenlememi de.ins bunda da aynisi gbi olurum. annemi getirme planimiz var ins kismet olur. elim ayagim olur ama ogluma yoldas olsun diye istiyorum. anne babadan baskasi yok,dogumun ne zaman olacagi belirsiz.. rezil olmasin oglum ortada,onu dusunuyoruz. ins her seygonlumuzce olur

Hangi sosyeteden canım :) Ben keçiörenden almıştım oğluma giyeceğim geceliği. Bitanede mağazadan aldım ama inan pazardan aldıgımı üstümden çıkarmadım :):) Bunda da direk gidip alacağım.

Eskişehir yolundaki sosyete pazarı canım. Mağazada bulamayacağım kalitede şeyler var valla.

Bunda ben de en kısa sürede herkesi evine postalicam. Kendine kendime düzenimi daha güzel kuruyorum ben. Her kafadan ayrı ses çıkınca benim tepem atıyor, benim gergin olduğum evde de kimse huzurlu olamıyor

tataaaa bunlarıda ben ördüm oğluşuma nasıl olmuş kızlar bikaç tane daha yapıcam vakit geçiyo çok iyi oluyo bide battaniye yapıcam yün iplerdenn

Ellerine sağlık canım. Güle güle giysin oğluşun. Ben de battaniye örüyorum kızlarıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…