2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Doğru diyorsun bakanımız olur işallah

Arada bir yerlerde çok hızlı kilo alınan birkaç hafta var herhalde
48 ile başladım 22. Haftaya kadar 51 kilo ile geldim. 27'de birden 55 oldum. 5 haftada 4 kilo normalde sürekli kilo almış olsaydım fazlaydı ama doktorum 'zaten düşük kilo ile başlayıp erken aylarda fazla kilo almadığın için normal sayıyorum bunu' demişti de rahatladık. Şekerden falan şüphelendim yani bildiğin. Bakalım bundan sonrası nasıl gidecek. Şimdiye kadar fazla kilo almamışsın bence takılma sen de o kadar çok.
Bu arada ben de yaşamak için yiyen değil, yemek için yaşayanlar grubundayım

Ablamin aldığı ciciler kizlar
Güle güle giysin canım pek güzeller

Bende kalkarım diye düşünüyordum eltim tam 30 gun yatti kalkmadı yatağından el bebek gül bebek baktilar banada 10 gün bakiversinler ne olacak

Valla ilkinde herkes bir enayilik geçiriyor
Baktırın kendinize kızlar. Ben ilkinde yapmadığıma pişmanım. Giyinip salona oturunca kırlent yastığı gibi, kv arayan soranlara 'iyi o iyi' demeye başlamıştı.
Annem de 'oturduğuna bakma sen onun, içi yara, dikişleri düşmedi daha, ne iyisi?' demişti Gelin olunca 1 haftada iyileşiveriyorsun işte öyle

Sağol canım:)
bakalım bende kv yaninda bu gidişle doğum yapacam, Bakalım banada demez isallah iyi iyi o diye simdiden kiyasliyor sen normal yapacan kalkarsin hemen diye

gerçektenmi ben 1 beden büyük aldım önceden l giyiyordum xl sipariş ettim

Canim buyuk bedendekiler cok fazla almiyor genelde, o yuzden yeterli olur sana xl insaallah. Lohusa kategorisinden aldiysan zaten olur. Normal pijama ya da gecelik aldiysan da bir tane daha almayi dusunuyorsan da bir beden daha buyugunu alabilirsin.

Benim ilk dogumumda daha 1 haftalik olmamisken esimin dayisigiller gelmek istediler, ben de kibarca reddettim. Daha 1 haftalik bile olmadim, kanamam var, dikisim var, kensime gelemedim, toparlaninca gelsinler dedim. Onlar da kustuler daha da gelmediler. Kendileri bilirler valla, insanin cani burnunda oluyor zaten, azicik anlayis yani.

En guzelini yapmissin, naz yapmayinca, birsey istemeyince kiymetini bilmiyorlar, iyisin rahatsin saniyorlar. Canimizin kiymetini bilmemiz lazim. Hamilelik, dogum, dogum sonrasi, emzirmesi, uykusuzlugu, bunlar kolay seylee degil, herseyin en guzelini hakediyoruz bence.

Ben de sekerden suphelendim. Hic doymak bilmiyorum, surekli de tatli seyler cekiyor canim. Ilkinde yine 54'le baslamistim 47'ye indim bulantilardan, 64'le doguma gittim. Normalde hic 50 ustubu gormemistim o zamana kadar 47-48 di hep kilom, evlenince dogum kontrol hapi kullanmaktan sistim bi anda, biraktiktan sonra da geri veremeden hemen hamile kaldim. Baslangic kilosuna gore 10 kilo almis oldum yani hamileligimde. Dogumdan sonra da 40'im cikmadan 52 ye dusmustum. Sonra kizimda coklu gida alerjisi cikti. 1 yil sadece patates, ekmek, makarna, pilav ve zeytin yiyerek beslendim. Dolayisiyla bagirsak duzenim, metabolizmam alt ust oldu. 58 kiloya falan geldim. Sonra alerjisi gecti sukur ama benim metabolizma ve bagirsaklarim hala duzene girmedi. 54 kilodan dusemedim bi tuelu eski kilolarima. Gerci 54 kiloda dahi zayif duruyorum, herkes cok fit oldugumu soyluyordu ama insan alistigi kilolarda olmak istiyor yine de. O arada da ikinci bebise hamile kalmis oldum iste. Yalniz bunda 64'le kapatabilecegimi sanmiyorum hamileligi, daha onumde 3 ay var, ve ben 60'a merdiven dayadim bile.

Sağol canım:)
bakalım bende kv yaninda bu gidişle doğum yapacam, Bakalım banada demez isallah iyi iyi o diye simdiden kiyasliyor sen normal yapacan kalkarsin hemen diye

Yerini yapıyor desene şimdiden. Normal doğurmak da suç oldu yahu

Hikayemizin başlangıcı benziyor:)
Ben de ilk kızıma 48 ile hamile kaldım, bulantılardan 46'ya düştüm ve 58 ile doğuma gittim. Doğumdan çıktım 53'tüm (kızım 3350 doğdu) birkaç ayın içinde 48'e düştüm yine. 48 benim sabit kilom Hayatımda hamile kalana kadar 50 kilo hiç olmamıştım.
Sonra yine 48 ile devam ettim, kızım 5 yaşını bitirmek üzere ve ben yaklaşık 4 yıl 48 kilo yaşadım yine. Ara ara 47-46'lara bile düştüğüm oldu. 2. ye de 48 ile hamile kaldım ama şimdiden 55 oldum bunda 60'ı kesin görürüm diyorum.
Çok kiloyu takan bir insan değilim ondan olsa gerek vücudum da rahat. Kilo alırım endişesi ile yediğim şeyleri kısıtladığım bir dönem hiç olmadı hayatımda. Yedikçe yakıyor insan. Az yemek her zaman daha sıkıntılı bir durum. Hatta günde 2 öğün beslenme direk kilo almaya davetiye çünkü vücut kıtlık sinyali verip yediğin her şeyi yağa dönüştürüyormuş. Yiyecek bulamazsam yağlardan kullanırım mantığıyla. O yüzden diyetlerde 3 ana 3 ara öğün yediriyorlar vücut yağ yaksın diye. Senelerdir bana soruyorlar nasıl kilo almıyorsun yiyip yiyip diye, ben de çok ve sık yiyorum diyorum, sövüyorlar öyle diyince ama işin sırrı bu ne yapayım

Aynen öyle canım biz kendimize deger vermezsek kimse bize deger vermez. O kadar çocuk doğuruyoruz o kadar da nazimiz isteğimiz olsun

Aynen canım normal dogurmakta suç oldu gercekten, ama birşey daha söylerse patlarım İsredigini diyebilir. Yaninda olursam yataktan cikmam gelen giden çok olur, ama kendi evimde olursam rahat olurum bir yengemle ablam gelir onlarda kaldirmaz zaten rahat ederim. Bakalım yaşayıp göreceğiz böyle belirsizlik de zor beee

Ay benimde halam.aramisti 1 haftalikken ben de konuşamam şuan sonra arasin bebeği emziriyorum demistim bebekte o ara uç olmadığı için almıyordu meme onla uğraşıyordum halamda bana küsmüştü uzun süre. Insanlar belli yaştan sonra anlayışlı olacağına tam tersi tripli alıngan oluyorlar. Kendileri bilir valla kendileri de o yaşta oldular 40 çıkasıya kadar zaten uyku haram oluyor dikişlerin ağrın misafir bende kabul edemem

Benim takibimi yap
an
benim takibimi yapan doktorum tahlilbyapmadi bile dogumda bebegin kan grubuna gore gerekirse yaoacam iyne dedi kanama kaza vs. Olursa gelirsin demisti ama gecen dahiliyeye seker vevtiroit tahlili icin gittigimde o dr. Sordu ve bence riske ayma rh tesbiti gahlili yaptir guvenlik acisindan koruyucu iyne yapiliyor dedi ondan kafam karisti

Hangi sosyeteden canım :) Ben keçiörenden almıştım oğluma giyeceğim geceliği. Bitanede mağazadan aldım ama inan pazardan aldıgımı üstümden çıkarmadım :):) Bunda da direk gidip alacağım.

Baby corner in mavili kar taneli olan tulumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…