2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Orasi öyle kesinlikle ama anne lik işte diger cocuklarim haftasindan 1 ya da 2 hafta onde idiler hep biri 3600 biri 3700 doğdu annelik.hassasiyeti belki biraz canimi sıktım ama şükür herseyi yerinde masallah
3 kilo üzeri bence normal zaten canım takma. kızım 37+4 de 3270 doğmuştu. yine öyle bi performans bekliyorum kendimden

oo maşallah size,birde ben pijama takınlarımı alsamda hazırlasam artık

Ay etkilendim sanırım çok kötü rüyalar gördüm erkenden doğumum başlıyordu kırmızı kan geliyordu daha çok erken diye ağlıyordum psikolojim bozuldu galiba :))
Evet etkileniyor insan canım ben pek uyuyamadigimdan rüyada göremez oldum bu aralar. İsallah hepimiz güzel doğumlar yaparız

Kızlar kilo işini hiç takmayın benim oğlum ikizdi biri karnımda öldü oğlum hep gerıden gelıyordu 2 3 hafta kan gıtmıyodu kılo alımı durmuştu 2300 doğru yavrum ama hiç küvezde kalmadı çok sağlıklıydı ve yasıtlarına yetişti sağlığı yerınde olsun o onemlı olan

Doğru ya aa bizim gelinde tup bebekdi 34. Haftada bebek 3300 dogmuştu ama solunumu yetersizdi 2 ay kuvezde kaldiydi çok cekmistiler hakkatten oyle saģlikli olması kilodan önemli

Aşağı yukarı demekki bu donemlerde benzer ruh haline sahip oluyor insan. En azından tartisacak koca var yaninda benimde hersey kendi kendime dert oluyor oturup ağlayarak rahatlıyorum

Doğru ya aa bizim gelinde tup bebekdi 34. Haftada bebek 3300 dogmuştu ama solunumu yetersizdi 2 ay kuvezde kaldiydi çok cekmistiler hakkatten oyle saģlikli olması kilodan önemli
Evet cnm kılo demek sağlık demek degıl çok şükür yavrularımız sağlıkla ilerliyor ay şaka maka çok az kaldı ya ev mis gibi kokucak

Bence fena değil canım doktorun niye oyke sey yapti ki biraz yemene dikkat rt muz falan ye kuru üzüm falan ye canım. 3200 daha ne istiyorsun canim gayet sağlıklı. Benim doktorum öyle der anne içinde bebek içinde en ideal bebek kilosu 2500-3500 arasi olmasi

Hamarat annenin hali başka canım. Bizim daha eksiklerimiz var onlari tamamlayip önümüzdeki ay hem yıkarım hem canta falan hazırlarım isallah

Maşallah cnm Güle güle giysin kuzucuk. Bnde yikiycam ama erken biraz daha geçsin 30. Uncu haftadan sonra yapmaya başlarım dedim. Battaniye ve uyku seti gibi ürünleri de yikadin ki cnm? Sanırım makinada yikayabiliriz narin programda bozulma yapmaz diye düşünüyorum. Bide size danisayim dedim. İlk olunca biraz acemiliği oluyor haliyle.

Oğlumu genel oldum bunu spinal istıyorum ama çok korkuyorum uyuşmam canım acır kıpırdarım felan dıye Dr lada konuşmadık daha
2 spinal olan.biri olarak söylüyorum kesinlikle o anı kaçırma,uyuşmamazlık gibi birşey olamaz bi anda alttarafın iptal oluyor hiç hissetmiyorusn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…