2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
yıka canım hele battaniyelerde acayip toz-tüy oluyor. soğuk derecede 45 dklık programda yıkadım ben

Evet onu duymuştum dr ne dıcek bakalım sonda takılmısmıydı cnm
evet birini ameliyata girmeden taktılar 2.de uyuştuktan sonra,ben öyle istedim korkma canm o anda sen stres olursan sakinleştirici yapıyorlar sanırım ki pamuk gibi oluyorsun,ilk te bilmediğim için çok panik oldum kalp atışım 165 di hemen seruma bi ilaç kattılar ohhh benden rahatı yoktu :)

Genelde bana takmadılar sevmıyorum o sondayı ıns bundada takmazlar :) bende kesın panik olurum

Evet etkileniyor insan canım ben pek uyuyamadigimdan rüyada göremez oldum bu aralar. İsallah hepimiz güzel doğumlar yaparız
İnşallah canım günler azaldıkça heyecan yapar oldum ilkinde insan bişe anlamıyor yani ben anlamamıştım oldu bittiye geldi yani ama şimdi insan daha çok düşünüyor daha çok araştırıyor

Yıka canım birşey olmaz kısa programda yıkıyorum ben herşeyi

Kızlar babynest almayı düşünen var mı?
Babynest değil de anakucağı düşünüyorum tiny love gibi

Hamarat annenin hali başka canım. Bizim daha eksiklerimiz var onlari tamamlayip önümüzdeki ay hem yıkarım hem canta falan hazırlarım isallah
hamaratliktan değil ay çok tembelim aslında bu konularda git gide agirlastigimi farkettim boyle giderse birkaç hafta sonra hayatta yapamam ben bu işleri dedim

herşeyi yikatttim canım makinede 30 derece 5 durulama hiçbirşey olmaz daha kimbilir kaç kez yikancak o eşyalar bozulmaz yıka gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…