2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Haklısın canım bebegin hareketlerini nerde hissediyorsun ben bazen çok aşağıda hissediyorum normal mi ki acaba
Canım benimki tam sipa her yerden vuruyor asagidan sagdan soldan gobek deliğinin ordan mideme kadar çıkmış arada ordan vuruyor bile ama en cok sağ tarafa vuruyor göbek deliği hizasinda

mucize canım işte değişik duygular tadiyor insan iste ultrason resmine bakıp bakıp konuşur oldum onunla:)
Ay çok tatlısın bende uzanınca karmımla konuşuyorum benim sesime tepki veriyor babasının sesine tepki vermiyor eşim de bu bebek beni sevmicek herhalde diyor tesadüf müdür nedir

Ay etkilendim sanırım çok kötü rüyalar gördüm erkenden doğumum başlıyordu kırmızı kan geliyordu daha çok erken diye ağlıyordum psikolojim bozuldu galiba :))

Günaydın herkese.
3-4 gündür aşırı mutsuz hissediyorum kızlar ya, normalde pamuk gibiydim ama barut fıçısı gibi oldum, çok gerginim. Neden böyle oldu ki acaba? Eşimle de tartıştık dün biraz.

Mutsuz hissdiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…