- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.521
Valla bende gectigimiz 2 hafta oyleydim hiç tadım yokduGünaydın herkese.
3-4 gündür aşırı mutsuz hissediyorum kızlar ya, normalde pamuk gibiydim ama barut fıçısı gibi oldum, çok gerginim. Neden böyle oldu ki acaba? Eşimle de tartıştık dün biraz.
Mutsuz hissdiyor.
Hayrolsun valla ama hormonlardan yani hissediyorum. Herşeye atar gider yapıyorum, içimden bir seda sayan çıkmış olabilir.Valla bende gectigimiz 2 hafta oyleydim hiç tadım yokdu
Bende dünden beri öyleyim hiç birşey yapasım yok oğlumada bagırıyorumGünaydın herkese.
3-4 gündür aşırı mutsuz hissediyorum kızlar ya, normalde pamuk gibiydim ama barut fıçısı gibi oldum, çok gerginim. Neden böyle oldu ki acaba? Eşimle de tartıştık dün biraz.
Mutsuz hissdiyor.
sağlıklı olsun da zayif olsun canim onemli olan sağlığı cok takilma gerisineDr dan geldim kızlar 932 gr dedi iri bebek değil ortalama 3200 lerde doğar dedi yine resim.vermedi yuzunu bi göremedik normal dogum pozisyonu almış hos 4 hafta once almıştı ben döndü sandım ama aynı imiş kontrolumuz güzel geçti ama gününden 1, 2 gun geri diyebilirim minyon bi bebek olucak dedi benim az beslenmemle alakasi.olabilir miş canim sıkıldım biraz sizce kilosu nasıl ??
Ayy aynen herseye fazla uzuluyorum tepki veriyorum çok kafaya takilacak bisey yok ama bebegin kilosuna canım sıkıldı simdi deHayrolsun valla ama hormonlardan yani hissediyorum. Herşeye atar gider yapıyorum, içimden bir seda sayan çıkmış olabilir.
Orasi öyle kesinlikle ama anne lik işte diger cocuklarim haftasindan 1 ya da 2 hafta onde idiler hep biri 3600 biri 3700 doğdu annelik.hassasiyeti belki biraz canimi sıktım ama şükür herseyi yerinde masallahS
sağlıklı olsun da zayif olsun canim onemli olan sağlığı cok takilma gerisine
gözün aydın,bundan sonra alıyorlar cannm artık daha düzenli ye,zayıf ta olsa önemlisi sağlık valla benim büyük oğlan 2700.dü ama çivi gibiydi çok çabuk büyüdü 2 numara 3 buçuk civarıydı ama abisi kadar hızlı büyümedi,takma kafana sadece yararlı şeyler yemeye bakDr dan geldim kızlar 932 gr dedi iri bebek değil ortalama 3200 lerde doğar dedi yine resim.vermedi yuzunu bi göremedik normal dogum pozisyonu almış hos 4 hafta once almıştı ben döndü sandım ama aynı imiş kontrolumuz güzel geçti ama gününden 1, 2 gun geri diyebilirim minyon bi bebek olucak dedi benim az beslenmemle alakasi.olabilir miş canim sıkıldım biraz sizce kilosu nasıl ??
Dr dan geldim kızlar 932 gr dedi iri bebek değil ortalama 3200 lerde doğar dedi yine resim.vermedi yuzunu bi göremedik normal dogum pozisyonu almış hos 4 hafta once almıştı ben döndü sandım ama aynı imiş kontrolumuz güzel geçti ama gününden 1, 2 gun geri diyebilirim minyon bi bebek olucak dedi benim az beslenmemle alakasi.olabilir miş canim sıkıldım biraz sizce kilosu nasıl ??
Arayı kapatır one bile gecer canim daha vakit cok sen beslenme ne dikkat et gerisi takdir ben suçluluk duyuyor dum cocugu besleyemiyorum die cunku ilaclari da düzenli almıyorum etmis balikmis meyve falan onlari da düzenli tuketmiyorum bebe alacak olduktan sonra senin depondan bile alıyor musun onu anladim besleyememe stresim azaldi benimOrasi öyle kesinlikle ama anne lik işte diger cocuklarim haftasindan 1 ya da 2 hafta onde idiler hep biri 3600 biri 3700 doğdu annelik.hassasiyeti belki biraz canimi sıktım ama şükür herseyi yerinde masallah
Haftana göre kilosu ileri bile değil mi canım ya? Ayrıca 3200 normal bebek kilosu, ben anlamadım, doktor neden öyle dedi? Gayet iyi bence.Dr dan geldim kızlar 932 gr dedi iri bebek değil ortalama 3200 lerde doğar dedi yine resim.vermedi yuzunu bi göremedik normal dogum pozisyonu almış hos 4 hafta once almıştı ben döndü sandım ama aynı imiş kontrolumuz güzel geçti ama gününden 1, 2 gun geri diyebilirim minyon bi bebek olucak dedi benim az beslenmemle alakasi.olabilir miş canim sıkıldım biraz sizce kilosu nasıl ??
Ayy sağolasin canım içime su serptin dedigin de dogru aslinda oglum 3700 dogdu hep.ilerdeydi ama.dogdu yemeyen bi cocuk ne anne sutu aldi.ne mama ne de ek.gida mahvetti beni ve surekli hasta idik tabi onemli.olan sağlık bende oyle dusunucemgözün aydın,bundan sonra alıyorlar cannm artık daha düzenli ye,zayıf ta olsa önemlisi sağlık valla benim büyük oğlan 2700.dü ama çivi gibiydi çok çabuk büyüdü 2 numara 3 buçuk civarıydı ama abisi kadar hızlı büyümedi,takma kafana sadece yararlı şeyler yemeye bak
insallah canim bundan sonra daha dikkat edeyim inşallah digerleri ile kiyasladigimdan muhtemelen dr da kotu demedi zaten biraz minyon olur diyor bende kendimi sucladim digerlerinde acayip yiyodum bunda cogu zaman aksam.yemegi bile yemiyorum gecen hafta bi defa kahvaltiyi abarttim 3 gun mide acısi cektimArayı kapatır one bile gecer canim daha vakit cok sen beslenme ne dikkat et gerisi takdir ben suçluluk duyuyor dum cocugu besleyemiyorum die cunku ilaclari da düzenli almıyorum etmis balikmis meyve falan onlari da düzenli tuketmiyorum bebe alacak olduktan sonra senin depondan bile alıyor musun onu anladim besleyememe stresim azaldi benim
asagidaki bilgi kutusundan 100gr fln eksik ama olcum de net olmuyor,bana guzel geldi cnm icini ferah tut. dhaa cok gunumuz var bi de. ben de cok iyi beslenemiyorum mesela ama bana olcum fln hicbise yapmiyorlar da. tam bi kindersurpriz bizimkilerDr dan geldim kızlar 932 gr dedi iri bebek değil ortalama 3200 lerde doğar dedi yine resim.vermedi yuzunu bi göremedik normal dogum pozisyonu almış hos 4 hafta once almıştı ben döndü sandım ama aynı imiş kontrolumuz güzel geçti ama gününden 1, 2 gun geri diyebilirim minyon bi bebek olucak dedi benim az beslenmemle alakasi.olabilir miş canim sıkıldım biraz sizce kilosu nasıl ??
Gebelik takip cetveline bakmamak lazim demek ki valla minyon diyor iri olmaz miş bende anlamadim.kafam karişti gerci sunu da dedi bizim icin 3000 i gecmesi yeterliHaftana göre kilosu ileri bile değil mi canım ya? Ayrıca 3200 normal bebek kilosu, ben anlamadım, doktor neden öyle dedi? Gayet iyi bence.
dogru diyosun ultrasonun yanilma payi var ama benimkilerde nokta atişi hep ne deniyorsa o çıktı drlar anlı yordur zaten dedigin gibi saglikli beslenmek en.guzeli tamam digerlerinde bebekler ileri idi ama bende tansiyon odem cok.fazlaydı bisey tutamazdim.elim uyuşurdu bunda yuzuklerim bol bile geliyor basen den koldan yüzden ayniyim sadece karnim var aslinda boyle.olsun istiyodum neyse sizin yorumlariniz rahatlattı beni tesekkurediyorum canımCanım çok samimi bir şekilde söylüyorum hiç öyle geri falan değil bebeğin. Gayet normal kilosu haftasına göre. Ayrıca 1-2 günlük gerilik falan ciddiye alınacak kafaya takılacak bir gerilik değil. Milimlik ölçümler bunlar. Tahminin +/-200 oynayabileceğini unutma. Zayıf denip normal doğan, iri denip cücük kadar doğan çocuklar çok oluyor. Suyun içinde yapılan tahmini ölçümler ile kimse tam kilo boy veremez. Hiç canını sıkma sağlıklı beslenmeye devam
Güzel haberlerle döner inşallahburda saat 7,aslinda pek de uyuyamadim bugun ben de. esim is gorusmesine gitti bakalim aklimiz fikrimiz orda galiba ondan dalamadik :) herkese benden de gunaydin
Ya çok tatlı olmuşTakımım bitti kızlar nasıl
Bence kafana takma canım önümüzde daha vaktin var kilo alır ayrıca önemli olan sağlığı canım gerisini düşünme sen sadece beslenmene dikkat et yeter benceDr dan geldim kızlar 932 gr dedi iri bebek değil ortalama 3200 lerde doğar dedi yine resim.vermedi yuzunu bi göremedik normal dogum pozisyonu almış hos 4 hafta once almıştı ben döndü sandım ama aynı imiş kontrolumuz güzel geçti ama gününden 1, 2 gun geri diyebilirim minyon bi bebek olucak dedi benim az beslenmemle alakasi.olabilir miş canim sıkıldım biraz sizce kilosu nasıl ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?