- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.621
Canim sen internetten bir canta almistin nasil güzel geldi mi canta konusunda kararsizimbende yıkayım ütüleyim direk çantayı hazırlayım diye düşündüm canm,pijamayı nerden alsak bilmiyorum internet te güzel var ama beden e cesaret edemiyorum
Canım en erken 6 aylıkken dönüyorlar ama genelde 30la 36 haftası dönüyorlar tabi doğuma kadar dönmeyen de var son anda dönenler de oluyor bebişlere bağlı biraz :)) mesela benimki şuan dik pozisyonda ayaklar aşağıda hatta bi ara ameliyat yerimde hissediyorum tekmelerini diyordum meğersem uzatmış bacaklarını aşağıyaCanım birde bişey soracagım benim bebeğin başı aşağıda değil ne zaman öyle durması gerekiyor hep sağ tarafımda göbek deliği hizasında sanırım her gittiğimizde öyle duruyor
Tecrübeli olmak böyle bişey herhaldeCanım en erken 6 aylıkken dönüyorlar ama genelde 30la 36 haftası dönüyorlar tabi doğuma kadar dönmeyen de var son anda dönenler de oluyor bebişlere bağlı biraz :)) mesela benimki şuan dik pozisyonda ayaklar aşağıda hatta bi ara ameliyat yerimde hissediyorum tekmelerini diyordum meğersem uzatmış bacaklarını aşağıyadoktorun döndüğü zaman söyler canım sana baş aşağıya döndükleri zaman sırtı sol tarafta olur genelde sağ tarafta olanlar nadirdir mesela :))
TeşekkürlerGayet uyguna da gelmis canım. Güle güle kullan
Canim sen internetten bir canta almistin nasil güzel geldi mi canta konusunda kararsizim
Benim ki aceleci annesi gibiCanım en erken 6 aylıkken dönüyorlar ama genelde 30la 36 haftası dönüyorlar tabi doğuma kadar dönmeyen de var son anda dönenler de oluyor bebişlere bağlı biraz :)) mesela benimki şuan dik pozisyonda ayaklar aşağıda hatta bi ara ameliyat yerimde hissediyorum tekmelerini diyordum meğersem uzatmış bacaklarını aşağıyadoktorun döndüğü zaman söyler canım sana baş aşağıya döndükleri zaman sırtı sol tarafta olur genelde sağ tarafta olanlar nadirdir mesela :))
Banada minyon bı bebek olabilir dedi ama beslenmesinde alakalı değil bence,sağlıklı olsunlar yeter ..bide seninki dönmüş mü bu haftadaDr dan geldim kızlar 932 gr dedi iri bebek değil ortalama 3200 lerde doğar dedi yine resim.vermedi yuzunu bi göremedik normal dogum pozisyonu almış hos 4 hafta once almıştı ben döndü sandım ama aynı imiş kontrolumuz güzel geçti ama gününden 1, 2 gun geri diyebilirim minyon bi bebek olucak dedi benim az beslenmemle alakasi.olabilir miş canim sıkıldım biraz sizce kilosu nasıl ??
Kız mı canim seninki gerci onu da dr a sordum kiz ya da erkek bebek olması farkedermi diye hayır dedi benim kız erkenden döndü ya başaşaģidayiz hos ben günlük en az 30 dk yuruyorum bir de cok hareketliyim hep.ayakdayim onla alakası var mı bilmiyorumBanada minyon bı bebek olabilir dedi ama beslenmesinde alakalı değil bence,sağlıklı olsunlar yeter ..bide seninki dönmüş mü bu haftada
Kız benimkinde bende 32 ye kadar dönebilir diye biliyorum,dönmezse her ihtimale karşı sezeryana gün veriolarmiş ,bakalim30.haftada kontrolüm War dönmüş olcak miKız mı canim seninki gerci onu da dr a sordum kiz ya da erkek bebek olması farkedermi diye hayır dedi benim kız erkenden döndü ya başaşaģidayiz hos ben günlük en az 30 dk yuruyorum bir de cok hareketliyim hep.ayakdayim onla alakası var mı bilmiyorum
Valla benimki erken döndü bence zaten sezeryan malesefKız benimkinde bende 32 ye kadar dönebilir diye biliyorum,dönmezse her ihtimale karşı sezeryana gün veriolarmiş ,bakalim30.haftada kontrolüm War dönmüş olcak mi
Kız benimkinde bende 32 ye kadar dönebilir diye biliyorum,dönmezse her ihtimale karşı sezeryana gün veriolarmiş ,bakalim30.haftada kontrolüm War dönmüş olcak mi
Benimki dönmüş olabilir dün hem böyle sanki yer degistirir gibiydi hemde bugün midemin altina vuruyor sanirsam minik ayaklar onlar canim:) masallah karnim dalga dalga oluyor. Bugün otobüste dalgalanmayi millet gormesin diye kapattım resmen karnımı:)) sipam benim ya daha doğmadan böyle sevdiriyorsa kendiniCanım en erken 6 aylıkken dönüyorlar ama genelde 30la 36 haftası dönüyorlar tabi doğuma kadar dönmeyen de var son anda dönenler de oluyor bebişlere bağlı biraz :)) mesela benimki şuan dik pozisyonda ayaklar aşağıda hatta bi ara ameliyat yerimde hissediyorum tekmelerini diyordum meğersem uzatmış bacaklarını aşağıyadoktorun döndüğü zaman söyler canım sana baş aşağıya döndükleri zaman sırtı sol tarafta olur genelde sağ tarafta olanlar nadirdir mesela :))
Sağol canım ben bakayim o zaman e bebeğe bi zaten bazi urunlerde %40 indirim var sanırsam ama bakmadimEki Görüntüle 2208554 evet canm çanta bu iç gözleri çok güzel yanda ıslak mendili doldurma yeri var ama ben modelini hiç sevemedimokul çantası gibime geliyor,e bebek te şuanda çok güzel modeller var tekrar alsam bunu neyapacağım ama içi baya geniş ve yerleri çok
Ay bende yan durmuşum annemde mecbur sezaryen olmuş kadın benim yüzümdenTecrübeli olmak böyle bişey herhaldeen başından beri posizyon hiç değişmedi ben dönmemişim annem mecbur sezaryen olmuş inşallah benim ki bana çekmez hayırlısı neyse o olsun tabi
En erken 24 de başlıyor seninki pek aceleci gelmeye demek ki hemen pozisyonu almışBenim ki aceleci annesi gibi1 ay once dönmüştü yeri bol daha doner dedim bugun dr da dedi normal dogum.pozisyonu almiş
Yeri bol ya şeklini almıştır belki annesi benimki de ya kasıklarıma vuruyor ya da belimin sağ tarafına ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum vallaBenimki dönmüş olabilir dün hem böyle sanki yer degistirir gibiydi hemde bugün midemin altina vuruyor sanirsam minik ayaklar onlar canim:) masallah karnim dalga dalga oluyor. Bugün otobüste dalgalanmayi millet gormesin diye kapattım resmen karnımı:)) sipam benim ya daha doğmadan böyle sevdiriyorsa kendini
Ben internetten aldıklarını genelde bi iki beden büyük alirim dar olmasin genis olsun çözümü var mantığı ile beğendiğim bi iki tane var sosyete pazarında da beğenmiştim bi bakicam ordan almazsam netten siparişi veririm galibabende yıkayım ütüleyim direk çantayı hazırlayım diye düşündüm canm,pijamayı nerden alsak bilmiyorum internet te güzel var ama beden e cesaret edemiyorum
Nerde ne zaman kuruluyor sosyete pazarı bende gidip gezeyim kafam dağılırBen internetten aldıklarını genelde bi iki beden büyük alirim dar olmasin genis olsun çözümü var mantığı ile beğendiğim bi iki tane var sosyete pazarında da beğenmiştim bi bakicam ordan almazsam netten siparişi veririm galiba
Tepinsinler bakalım canım yerleri genisken yavastan onlarda sıkışmaya baslar artıkYeri bol ya şeklini almıştır belki annesi benimki de ya kasıklarıma vuruyor ya da belimin sağ tarafına ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?