2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım birde bişey soracagım benim bebeğin başı aşağıda değil ne zaman öyle durması gerekiyor hep sağ tarafımda göbek deliği hizasında sanırım her gittiğimizde öyle duruyor
Canım en erken 6 aylıkken dönüyorlar ama genelde 30la 36 haftası dönüyorlar tabi doğuma kadar dönmeyen de var son anda dönenler de oluyor bebişlere bağlı biraz :)) mesela benimki şuan dik pozisyonda ayaklar aşağıda hatta bi ara ameliyat yerimde hissediyorum tekmelerini diyordum meğersem uzatmış bacaklarını aşağıya doktorun döndüğü zaman söyler canım sana baş aşağıya döndükleri zaman sırtı sol tarafta olur genelde sağ tarafta olanlar nadirdir mesela :))

Tecrübeli olmak böyle bişey herhalde en başından beri posizyon hiç değişmedi ben dönmemişim annem mecbur sezaryen olmuş inşallah benim ki bana çekmez hayırlısı neyse o olsun tabi

Canim sen internetten bir canta almistin nasil güzel geldi mi canta konusunda kararsizim
evet canm çanta bu iç gözleri çok güzel yanda ıslak mendili doldurma yeri var ama ben modelini hiç sevemedim okul çantası gibime geliyor,e bebek te şuanda çok güzel modeller var tekrar alsam bunu neyapacağımama içi baya geniş ve yerleri çok

Benim ki aceleci annesi gibi 1 ay once dönmüştü yeri bol daha doner dedim bugun dr da dedi normal dogum.pozisyonu almiş

Banada minyon bı bebek olabilir dedi ama beslenmesinde alakalı değil bence,sağlıklı olsunlar yeter ..bide seninki dönmüş mü bu haftada

Banada minyon bı bebek olabilir dedi ama beslenmesinde alakalı değil bence,sağlıklı olsunlar yeter ..bide seninki dönmüş mü bu haftada
Kız mı canim seninki gerci onu da dr a sordum kiz ya da erkek bebek olması farkedermi diye hayır dedi benim kız erkenden döndü ya başaşaģidayiz hos ben günlük en az 30 dk yuruyorum bir de cok hareketliyim hep.ayakdayim onla alakası var mı bilmiyorum

Ay bu doktorların 'minyon bebek' lafına da hasta oluyorum
Suyun içinde yaptıkları ölçüme göre nasıl böyle kesin konuşabiliyorlar hiç anlam veremiyorum. Benim kızıma hiç boyutu hakkında yorum yapmadı doktorum 39+2'de 3350/50 cm doğdu.
Arkadaşıma 'iri bebek, önden gidiyor nasıl doğuracaksın' deyip durdular 39+5'te 2970/49 cm doğurdu. Erkekler daha iri doğar derler, benimki kızdı onunki erkekti.
Böyle genellemelerin her zaman tutmadığını anlatmak için yapıyorum bu kıyaslamayı. Her gebelik her bebek kendine özel. Kimse 'şöyle olacak' diye teşhis koyamaz daha anne karnındayken. Zayıf doğar çabuk toparlar, kilolu doğar yavaş gelişir.
Kızımdan zayıf doğan o çocuk şimdi maşallah 3 kilo fark attı kızıma.
Velhasıl-ı kelam; sağlıklı şeyler yiyin, hiçbir şeyi abartmadan dengeli ve kararında yiyin, gerisini evrene bırakın
Hepinize saygılar efem

Kız benimkinde bende 32 ye kadar dönebilir diye biliyorum,dönmezse her ihtimale karşı sezeryana gün veriolarmiş ,bakalim30.haftada kontrolüm War dönmüş olcak mi

Kız benimkinde bende 32 ye kadar dönebilir diye biliyorum,dönmezse her ihtimale karşı sezeryana gün veriolarmiş ,bakalim30.haftada kontrolüm War dönmüş olcak mi

Bence erken telaş yapıyorsun. Olağan dışı bir durum olmazsa bütün bebekler döner zaten. 32'de dönmüş olması beklenir ama. O zaman sorarsın doktora kontrolün o zamansa. Doktor bana 26+3'te 'başı aşağıda' demişti. Ama o zaman daha küçük olduğundan birçok kez pozisyon değiştirme ihtimali olıyor diye ben 'yaşasın doğum pozisyonu almış' havasına girmemiştim. Haftaya cumartesi 30+3'te kontrolümüz var. O zaman söyler artık kesin bir şeyler. Yani en azından ben öyle umuyorum:)
Doktorum 'doğum pozisyonu alırsa ben her türlü doğurturum seni' dedi, bakalım hayırlısı.

Benimki dönmüş olabilir dün hem böyle sanki yer degistirir gibiydi hemde bugün midemin altina vuruyor sanirsam minik ayaklar onlar canim:) masallah karnim dalga dalga oluyor. Bugün otobüste dalgalanmayi millet gormesin diye kapattım resmen karnımı:)) sipam benim ya daha doğmadan böyle sevdiriyorsa kendini

Sağol canım ben bakayim o zaman e bebeğe bi zaten bazi urunlerde %40 indirim var sanırsam ama bakmadim

Tecrübeli olmak böyle bişey herhalde en başından beri posizyon hiç değişmedi ben dönmemişim annem mecbur sezaryen olmuş inşallah benim ki bana çekmez hayırlısı neyse o olsun tabi
Ay bende yan durmuşum annemde mecbur sezaryen olmuş kadın benim yüzümden bizimkiler inşallah sorunsuz gelirler

Yeri bol ya şeklini almıştır belki annesi benimki de ya kasıklarıma vuruyor ya da belimin sağ tarafına ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum valla

bende yıkayım ütüleyim direk çantayı hazırlayım diye düşündüm canm,pijamayı nerden alsak bilmiyorum internet te güzel var ama beden e cesaret edemiyorum
Ben internetten aldıklarını genelde bi iki beden büyük alirim dar olmasin genis olsun çözümü var mantığı ile beğendiğim bi iki tane var sosyete pazarında da beğenmiştim bi bakicam ordan almazsam netten siparişi veririm galiba

Nerde ne zaman kuruluyor sosyete pazarı bende gidip gezeyim kafam dağılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…