- 17 Mart 2018
- 1.531
- 3.384
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.601
Bnde ana kucağı aldım cnm. Müzik de var kullanışlı olur diye düşünüyorum.Yıka canım birşey olmaz kısa programda yıkıyorum ben herşeyi
Babynest değil de anakucağı düşünüyorum tiny love gibi
olumlu düşün çağırma canım Allah korusun ya prematüre bakimi büyütmesi herseyiyle zor sen dikkat et kendine aman sakın :)Yan yan yürümem diyordum ama son iki gündür yürüyüş şeklim değişti karnımı aşağıda hissediyorum.Hissettiğim şeyler hep olumsuz olduğu için eşim diye diye erken doğum yapacaksın diyor.
36ya kadar sabret canım ondan sonra doğurabilirsinYan yan yürümem diyordum ama son iki gündür yürüyüş şeklim değişti karnımı aşağıda hissediyorum.Hissettiğim şeyler hep olumsuz olduğu için eşim diye diye erken doğum yapacaksın diyor.
Tamam cnm tsk ederim. Sepet besik icin uyku seti almistim n 11 den cibinlik li falan bozulma yapar mı diye endişe oldu biraz. Ama dediğin gibi narin de yikarim. Aslında çok gece bırakmadan başlamak lazım hersey elden geçecek. Sen en iyisi ni yapmissin. Eksikleri tamamlayıp bende yaparım artık.herşeyi yikatttim canım makinede 30 derece 5 durulama hiçbirşey olmaz daha kimbilir kaç kez yikancak o eşyalar bozulmaz yıka gitsin.
hiçbirşey olmaz canım temiz temiz yıka koy kenara herşeyi bitirdim tamam dedim bugün doktor erken doğum riski var dedi bunu duyduktan sonra hic o kadar islenemezdim iyi ki yapmisimTamam cnm tsk ederim. Sepet besik icin uyku seti almistim n 11 den cibinlik li falan bozulma yapar mı diye endişe oldu biraz. Ama dediğin gibi narin de yikarim. Aslında çok gece bırakmadan başlamak lazım hersey elden geçecek. Sen en iyisi ni yapmissin. Eksikleri tamamlayıp bende yaparım artık.
Aynen bende öyle düşünüyorum canımBnde ana kucağı aldım cnm. Müzik de var kullanışlı olur diye düşünüyorum.
Cnm senin ilk bebeğin mi ? Neden erken doğum riskin varmış inş zamanında gelir bebisler. En önemlisi sağlıkla gelsinler de 35 den sonra bi sorun olmuyor diye biliyorum.hiçbirşey olmaz canım temiz temiz yıka koy kenara herşeyi bitirdim tamam dedim bugün doktor erken doğum riski var dedi bunu duyduktan sonra hic o kadar islenemezdim iyi ki yapmisim
Kuzum sen niye herşeyi bu kadar kafana takıyorsun yapma Allah aşkına sende bebeğinde stres oluyor en ufak şeyleri düşünüp kendine dert ediyorsun canım akışına bırak bazı şeyleri tabiki karnın büyüdükçe öyle yürüyeceksin artık 31 haftana gelmişsin bebek baş aşağıya dönmüştür ondan öyle hissediyorsundur canım kafana takma bu kadarYan yan yürümem diyordum ama son iki gündür yürüyüş şeklim değişti karnımı aşağıda hissediyorum.Hissettiğim şeyler hep olumsuz olduğu için eşim diye diye erken doğum yapacaksın diyor.
ilk bebek canım rahim ağzında kısalma varmış inşallah zamanında gelir tüm bebislerCnm senin ilk bebeğin mi ? Neden erken doğum riskin varmış inş zamanında gelir bebisler. En önemlisi sağlıkla gelsinler de 35 den sonra bi sorun olmuyor diye biliyorum.
Amin cnm inşallah. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize.ilk bebek canım rahim ağzında kısalma varmış inşallah zamanında gelir tüm bebisler32 te doğana hiçbirşey olmayabiliyor bazen 38 de doğan kuveze giriyor belli olmuyor bu is sağlıkla gelsin tek dileğim o
Teşekkürlerharika olmuş eline sağlık
Evet birkaç tane video izledim. Kalıp çıkardım. Dikişte bilmem aslında:) çok zor değilmiş.Maşallah ne güzel olmuş youtube da Videolar var onlara bakıp mı yaptın güle oynaya kullansın bebiş
TeşekkürlerÇok guzel olmuş bayıldım
TeşekkürlerBayıldım harika olmuş. Güle güle kullanın bebeginle insallah. Ne kadara geldi fiyatı canım
Bende yikadim utuledim dolabina yerleştirdim benim pijama takımı kaldı çantayı da ilerleyen zamanlarda hazirlarizoo maşallah size,birde ben pijama takınlarımı alsamda hazırlasam artık
Dr dan geldim kızlar 932 gr dedi iri bebek değil ortalama 3200 lerde doğar dedi yine resim.vermedi yuzunu bi göremedik normal dogum pozisyonu almış hos 4 hafta once almıştı ben döndü sandım ama aynı imiş kontrolumuz güzel geçti ama gününden 1, 2 gun geri diyebilirim minyon bi bebek olucak dedi benim az beslenmemle alakasi.olabilir miş canim sıkıldım biraz sizce kilosu nasıl ??
Ne damlası veriyorlar ki bana sadece demir ve kan hapi verdilerCanlar sağlık ocağından verilen damlayı düzenli kullanamıyorum unutuyorum sizler kullanıyor musunuz
Canım birde bişey soracagım benim bebeğin başı aşağıda değil ne zaman öyle durması gerekiyor hep sağ tarafımda göbek deliği hizasında sanırım her gittiğimizde öyle duruyorKuzum sen niye herşeyi bu kadar kafana takıyorsun yapma Allah aşkına sende bebeğinde stres oluyor en ufak şeyleri düşünüp kendine dert ediyorsun canım akışına bırak bazı şeyleri tabiki karnın büyüdükçe öyle yürüyeceksin artık 31 haftana gelmişsin bebek baş aşağıya dönmüştür ondan öyle hissediyorsundur canım kafana takma bu kadar
bende yıkayım ütüleyim direk çantayı hazırlayım diye düşündüm canm,pijamayı nerden alsak bilmiyorum internet te güzel var ama beden e cesaret edemiyorumBende yikadim utuledim dolabina yerleştirdim benim pijama takımı kaldı çantayı da ilerleyen zamanlarda hazirlariz
Gayet uyguna da gelmis canım. Güle güle kullanTeşekkürler45 -50tl gibi tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?