2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yan yan yürümem diyordum ama son iki gündür yürüyüş şeklim değişti karnımı aşağıda hissediyorum.Hissettiğim şeyler hep olumsuz olduğu için eşim diye diye erken doğum yapacaksın diyor.

Kızlar, bebek için krem felan hiçbir şey almadım henüz. Kendim için göğüs kremi de. Banyodan sonra losyon felan mı gerekiyor.Eşimin iş yeri doğumdan sonra puset, kıyafet dalin bebek bakım ürünleri getirecek inşallah ona güvenip almıyorum sizce alsam mı?

olumlu düşün çağırma canım Allah korusun ya prematüre bakimi büyütmesi herseyiyle zor sen dikkat et kendine aman sakın :)

herşeyi yikatttim canım makinede 30 derece 5 durulama hiçbirşey olmaz daha kimbilir kaç kez yikancak o eşyalar bozulmaz yıka gitsin.
Tamam cnm tsk ederim. Sepet besik icin uyku seti almistim n 11 den cibinlik li falan bozulma yapar mı diye endişe oldu biraz. Ama dediğin gibi narin de yikarim. Aslında çok gece bırakmadan başlamak lazım hersey elden geçecek. Sen en iyisi ni yapmissin. Eksikleri tamamlayıp bende yaparım artık.

hiçbirşey olmaz canım temiz temiz yıka koy kenara herşeyi bitirdim tamam dedim bugün doktor erken doğum riski var dedi bunu duyduktan sonra hic o kadar islenemezdim iyi ki yapmisim

hiçbirşey olmaz canım temiz temiz yıka koy kenara herşeyi bitirdim tamam dedim bugün doktor erken doğum riski var dedi bunu duyduktan sonra hic o kadar islenemezdim iyi ki yapmisim
Cnm senin ilk bebeğin mi ? Neden erken doğum riskin varmış inş zamanında gelir bebisler. En önemlisi sağlıkla gelsinler de 35 den sonra bi sorun olmuyor diye biliyorum.

Kuzum sen niye herşeyi bu kadar kafana takıyorsun yapma Allah aşkına sende bebeğinde stres oluyor en ufak şeyleri düşünüp kendine dert ediyorsun canım akışına bırak bazı şeyleri tabiki karnın büyüdükçe öyle yürüyeceksin artık 31 haftana gelmişsin bebek baş aşağıya dönmüştür ondan öyle hissediyorsundur canım kafana takma bu kadar

Cnm senin ilk bebeğin mi ? Neden erken doğum riskin varmış inş zamanında gelir bebisler. En önemlisi sağlıkla gelsinler de 35 den sonra bi sorun olmuyor diye biliyorum.
ilk bebek canım rahim ağzında kısalma varmış inşallah zamanında gelir tüm bebisler 32 te doğana hiçbirşey olmayabiliyor bazen 38 de doğan kuveze giriyor belli olmuyor bu is sağlıkla gelsin tek dileğim o

Amin cnm inşallah. Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin hepimize.

Canim takvimindeki agirliktan daha fazla cikmis ultrasonda, niye oyle demis ki doktorun anlamadim. Ayrica 3200 olan bebek minyonsa benim kiz 2620 dogdu, yokmus yani nerdeyse

Canım birde bişey soracagım benim bebeğin başı aşağıda değil ne zaman öyle durması gerekiyor hep sağ tarafımda göbek deliği hizasında sanırım her gittiğimizde öyle duruyor

Bende yikadim utuledim dolabina yerleştirdim benim pijama takımı kaldı çantayı da ilerleyen zamanlarda hazirlariz
bende yıkayım ütüleyim direk çantayı hazırlayım diye düşündüm canm,pijamayı nerden alsak bilmiyorum internet te güzel var ama beden e cesaret edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…