- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.661
geçmiş olsun diyetle düzene girdi benimKızlar benim gibi şeker çıkan ve diyeti uyguladığı halde şekeri halen düzensiz bazen çok yüksek çıkan varmı.çok moralim bozuk.zaten çocuğun kilosu normalinden düşük.hem de diyet uygulamak zorundayım.hep aç ve halsiz olduğum halde şeker değerleri de yüksek çıkıyor
Ben de aldım demin, 5- 6 tane de havlu aldım. Bayağı güzel, %100 pamuk da havlular. Bir de bebeğe kundak aldım, onlar da %100 pamuk. Battaniye %60 pamuk,%37 akrilik,%3 polyester. Ama olsun, fiyatına göre iyi.Canlar geçen english home n battaniyesini atmıştım size 45₺ olan şuan 34 liraya düşmüşhemen kız kardeşimi gönderdim almaya :)) alacak olanlar bence bu fiyatı kaçırmasın derim :))
Aynen canım ben direkt battaniyeyi aldırdım aklım kalmıştı ondaBen de aldım demin, 5- 6 tane de havlu aldım. Bayağı güzel, %100 pamuk da havlular. Bir de bebeğe kundak aldım, onlar da %100 pamuk. Battaniye %60 pamuk,%37 akrilik,%3 polyester. Ama olsun, fiyatına göre iyi.
Benimde oyleydi canim 2 hafta önce. Simdi duzeldi cunku 2 saatte bir bir seyler yiyorum uzun süre ac bırakmıyorum kendimi. Boylelikle tansiyonum duzene girdi. Dene bence sende acikmadan yiyorumslm kızlar bende takipteyim sizi. 27 Haftalık hamileyim bişey sormak istiyorum 1 haftadır tansiyon takibi yaptırıyorum tansiyorum genelde 8-5 9 -4 çıkıyor küçük tansiyonum çok düşük sanırım.
Diyetisyene gidiyor musun canim diyete ragmen dusmuyosa insulin veriliyor diye biliyorumKızlar benim gibi şeker çıkan ve diyeti uyguladığı halde şekeri halen düzensiz bazen çok yüksek çıkan varmı.çok moralim bozuk.zaten çocuğun kilosu normalinden düşük.hem de diyet uygulamak zorundayım.hep aç ve halsiz olduğum halde şeker değerleri de yüksek çıkıyor
yaa bende alcam ama ondan ona kafam karıştıAynen canım ben direkt battaniyeyi aldırdım aklım kalmıştı onda
Canım geçmiş olsun. Diyetini düzenli uygularsan herhangi bir sıkıntı olmaz merak etme.Merhaba kıazlar bugun seker yüklemesi yaptırdım ve malisef şereim çıktı ve dahiliye doktoruna yönlendirdi doktor bana 1 haftalık diyet verdi şeker ve hamur pilav makarna yada benzer hersey yasak eger düzelmezse insulun vercekmiş moralım cok bozuk 1 hafta şeker ölçğmü yapcam şimdi cok mutsuzum:
Şeker hastaligi zor ama şoyle düşün Senin ki geçici bir durum hem şeker yuksekligi bebegin ciger gelisimini de etkiler o yuzden doguma 3 ay var zaten diyetle duzene sokarsin canim birde 2. Yükleme yapildiginda kesinlesiyor sanırım belkide yoktur sendeMerhaba kıazlar bugun seker yüklemesi yaptırdım ve malisef şereim çıktı ve dahiliye doktoruna yönlendirdi doktor bana 1 haftalık diyet verdi şeker ve hamur pilav makarna yada benzer hersey yasak eger düzelmezse insulun vercekmiş moralım cok bozuk 1 hafta şeker ölçğmü yapcam şimdi cok mutsuzum:
Benimde epey düşük. ama vücudun alışkınsa sıkıntı olmaz. Gebelikte düşük tansiyon herzman iyidir. Ama tabi çok aç kalmamak falan lazım. Önceden aç karnına epey dururdum ama şuan duramıyorum düşük olan iyice düşüyo.slm kızlar bende takipteyim sizi. 27 Haftalık hamileyim bişey sormak istiyorum 1 haftadır tansiyon takibi yaptırıyorum tansiyorum genelde 8-5 9 -4 çıkıyor küçük tansiyonum çok düşük sanırım.
yok diyetisyene gitmiyorum dahiliye doktoru verdi diyetiDiyetisyene gidiyor musun canim diyete ragmen dusmuyosa insulin veriliyor diye biliyorum
işallah canımŞeker hastaligi zor ama şoyle düşün Senin ki geçici bir durum hem şeker yuksekligi bebegin ciger gelisimini de etkiler o yuzden doguma 3 ay var zaten diyetle duzene sokarsin canim birde 2. Yükleme yapildiginda kesinlesiyor sanırım belkide yoktur sende
Kac çıktı canım şekerin hemen panik yapma diyeti uygula 1 hafta sonra duzelme olur isalalh duzelen arkadaslar oldu canım hemen ümitsizliğe kapilmaMerhaba kıazlar bugun seker yüklemesi yaptırdım ve malisef şereim çıktı ve dahiliye doktoruna yönlendirdi doktor bana 1 haftalık diyet verdi şeker ve hamur pilav makarna yada benzer hersey yasak eger düzelmezse insulun vercekmiş moralım cok bozuk 1 hafta şeker ölçğmü yapcam şimdi cok mutsuzum:
İnşallah bişe çıkmaz canımAnladım inşallah değildir ama doktora söylicem zaten ne olur ne olmaz bi bakılsın
Ay hadi gözün aydın canım ya bebeğiniz uğurlu geldi maşallah :))Kizlarrrre eşim atandiiiiiiiii:)
Hava yağmasaydı çıkıcaktım Kuzey de hasta o yüzden kız kardeşimi gönderdim ben gitseydim çıkamazdım oradanyaa bende alcam ama ondan ona kafam karıştıİndirim olmasıda iyi bişey değil arkadaş:)
Canım sabah ölçtüm mesela 8e 5 çıktı benimde hep düşüktür genelde ama bugün bi çarpıntı hissettim kalbim yerinden çıkacak gibiydi meğersem nabız 105 olmuş sanırım kahvaltıyı fazla kaçırdım ondan :))slm kızlar bende takipteyim sizi. 27 Haftalık hamileyim bişey sormak istiyorum 1 haftadır tansiyon takibi yaptırıyorum tansiyorum genelde 8-5 9 -4 çıkıyor küçük tansiyonum çok düşük sanırım.
Canım çok mu yüksek çıktı diyetle dengelersin üzme kendini şurada 2 buçuk ay dikkat etmen gerekecek Allah beterinden korusun canım insülin kullanmak zorunda kalanlar oluyor o yüzden üzme kendini canım dikkat edersin olur biterMerhaba kıazlar bugun seker yüklemesi yaptırdım ve malisef şereim çıktı ve dahiliye doktoruna yönlendirdi doktor bana 1 haftalık diyet verdi şeker ve hamur pilav makarna yada benzer hersey yasak eger düzelmezse insulun vercekmiş moralım cok bozuk 1 hafta şeker ölçğmü yapcam şimdi cok mutsuzum:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?