- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.641
Yaaa demi canım aceleci kızım bir de nazlı hic yüzünü dönmüyor hep sırtı dönük bi yüzünü göstermedi bizeEn erken 24 de başlıyor seninki pek aceleci gelmeye demek ki hemen pozisyonu almış
Ay inşallah canım sağlıklı olsun sorunsuz olsun da benim sezaryen olsa da olur ilk olduğundan ne olacak allah bilirAy bende yan durmuşum annemde mecbur sezaryen olmuş kadın benim yüzümdenbizimkiler inşallah sorunsuz gelirler
Benimki dönmüş olabilir dün hem böyle sanki yer degistirir gibiydi hemde bugün midemin altina vuruyor sanirsam minik ayaklar onlar canim:) masallah karnim dalga dalga oluyor. Bugün otobüste dalgalanmayi millet gormesin diye kapattım resmen karnımı:)) sipam benim ya daha doğmadan böyle sevdiriyorsa kendini
Kızlar bişey sorucam hep böyle idrarınız varmış gibi oluyor mu? Ben artık çok WC’ye gidiyorum bazen gerçekten çok oluyor bazen az ama hep sıkışık hissediyorum normal mi?
Normal canım ben sürekli o moddayım. Resmen tuvalette yaşıyorum. Yemek yapcam, dur bi tuvalete gideyim, evden çıkcam dur bi tuvalete gideyim, onu yapcam bunu yapcam ama önce bi tuvalete gideyim. Sürekli öncesinde tuvalete gitmeli şeyler yapıyorum. Asabım bozuldu son zamanlarda
Pazar gibi degil canim mağaza sadece adi sosyete pazarıNerde ne zaman kuruluyor sosyete pazarı bende gidip gezeyim kafam dağılır
Aman bu da maşallah pek nazlı çıktı doğana kadar göstermeyecek sanırımYaaa demi canım aceleci kızım bir de nazlı hic yüzünü dönmüyor hep sırtı dönük bi yüzünü göstermedi bize
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun valla :))Ay inşallah canım sağlıklı olsun sorunsuz olsun da benim sezaryen olsa da olur ilk olduğundan ne olacak allah bilir
Canım bende çok sık gidiyorum hem de aşırı ama mesela ilk gebeliğimde şöyle bir şey geldi başıma bi gün hep kendimi sıkışık hissettim ama tuvalete gidince hiçbir şey gelmiyordu ve sancı yapıyordu o kadar sıkışık hissediyordum ki afedersin altıma yapıcam hissi vardı ama gidince tık yok meğersem enfeksiyondanmış bi gün boyunca çektim onu çok kötüydü yanıKızlar bişey sorucam hep böyle idrarınız varmış gibi oluyor mu? Ben artık çok WC’ye gidiyorum bazen gerçekten çok oluyor bazen az ama hep sıkışık hissediyorum normal mi?
Ben kendim yaptım canım Eki Görüntüle 2208440 Eki Görüntüle 2208440
Açıkçası bende ondan korkuyorum ya enfesksiyon felan olduysa diye bazen yaptıktan sonra hafif sancılanma oluyor belirti midir acaba? Doktora gidicem ama daha da varCanım bende çok sık gidiyorum hem de aşırı ama mesela ilk gebeliğimde şöyle bir şey geldi başıma bi gün hep kendimi sıkışık hissettim ama tuvalete gidince hiçbir şey gelmiyordu ve sancı yapıyordu o kadar sıkışık hissediyordum ki afedersin altıma yapıcam hissi vardı ama gidince tık yok meğersem enfeksiyondanmış bi gün boyunca çektim onu çok kötüydü yanı
Benimki de göbeğimin üst kısmında ayak ve topuk olduğunu düşündüğüm sağlam bir şeylerini gezdiriyor dalga dalga ama tam emin olamıyorum neyi olduğuna, kesin konuşmak istemiyorum ama kafa aşağıda gibi geliyor da bakalım belli olacak haftaya. Bu hafta çabuk geçsin ya özledim kuzumu :)
Normal canım ben sürekli o moddayım. Resmen tuvalette yaşıyorum. Yemek yapcam, dur bi tuvalete gideyim, evden çıkcam dur bi tuvalete gideyim, onu yapcam bunu yapcam ama önce bi tuvalete gideyim. Sürekli öncesinde tuvalete gitmeli şeyler yapıyorum. Asabım bozuldu son zamanlarda
Yanma sızı oluyorsa olabilir canım zaten doktorun bu ay tahlil isteyebilir yapmazsa eğer sen şikayetini dile getirirsin o zaman isteyebilirAçıkçası bende ondan korkuyorum ya enfesksiyon felan olduysa diye bazen yaptıktan sonra hafif sancılanma oluyor belirti midir acaba? Doktora gidicem ama daha da var
Hadi güzel haberleri bekliyoruz :))selam kızlar az sonra dr kontrolüm var. işten cıkıp önde dr a kontrole gidicem sonrada kızımın okuluna gidicem öğretmenler günü için süpriz yapıcaz. bakalım bebiş ne durumda
Anladım inşallah değildir ama doktora söylicem zaten ne olur ne olmaz bi bakılsınYanma sızı oluyorsa olabilir canım zaten doktorun bu ay tahlil isteyebilir yapmazsa eğer sen şikayetini dile getirirsin o zaman isteyebilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?