2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Benimki de göbeğimin üst kısmında ayak ve topuk olduğunu düşündüğüm sağlam bir şeylerini gezdiriyor dalga dalga ama tam emin olamıyorum neyi olduğuna, kesin konuşmak istemiyorum ama kafa aşağıda gibi geliyor da bakalım belli olacak haftaya. Bu hafta çabuk geçsin ya özledim kuzumu :)

Kızlar bişey sorucam hep böyle idrarınız varmış gibi oluyor mu? Ben artık çok WC’ye gidiyorum bazen gerçekten çok oluyor bazen az ama hep sıkışık hissediyorum normal mi?

Normal canım ben sürekli o moddayım. Resmen tuvalette yaşıyorum. Yemek yapcam, dur bi tuvalete gideyim, evden çıkcam dur bi tuvalete gideyim, onu yapcam bunu yapcam ama önce bi tuvalete gideyim. Sürekli öncesinde tuvalete gitmeli şeyler yapıyorum. Asabım bozuldu son zamanlarda

Sanki beni anlattın
Gerçekten tuvalet artık bizim yaşam alanımız gibi
Bazen diyorum ya acaba normal mi enfeksiyon vs olmasın ama akıntım felan Yok sadece bazen sızlama oluyor idrar yaptıktan sonra ama geçiyor oda çok geldiği zamanlarda nadir oluyor
Bide oturmakta yoruyor beni karnım sıkışıyor sanki baskı hissediyorum hiç fazla aynı pozisyonda duramıyorum daha da yeni 7. Ayımızdayız Allah yardımcımız olsun inşallah hepimizin çalışan arkadaşlara Allah sabır versin yardım etsin bütün gün zor oluyordu

İyi geceler hanımlar ben uyuyamiyorum birde bu efsane cuma dan haberinz var mi fiyatlar dusmus 100 tl olan pijama takımı 80 kargosu da ucretsiz bu sadece ben baktigim uyumayan varsa ihtiyaçlara bi bakın bemce

Yaaa demi canım aceleci kızım bir de nazlı hic yüzünü dönmüyor hep sırtı dönük bi yüzünü göstermedi bize
Aman bu da maşallah pek nazlı çıktı doğana kadar göstermeyecek sanırım

Ay inşallah canım sağlıklı olsun sorunsuz olsun da benim sezaryen olsa da olur ilk olduğundan ne olacak allah bilir
İnşallah canım hakkımızda hayırlısı olsun valla :))

Kızlar bişey sorucam hep böyle idrarınız varmış gibi oluyor mu? Ben artık çok WC’ye gidiyorum bazen gerçekten çok oluyor bazen az ama hep sıkışık hissediyorum normal mi?
Canım bende çok sık gidiyorum hem de aşırı ama mesela ilk gebeliğimde şöyle bir şey geldi başıma bi gün hep kendimi sıkışık hissettim ama tuvalete gidince hiçbir şey gelmiyordu ve sancı yapıyordu o kadar sıkışık hissediyordum ki afedersin altıma yapıcam hissi vardı ama gidince tık yok meğersem enfeksiyondanmış bi gün boyunca çektim onu çok kötüydü yanı

Kızlar benim gibi şeker çıkan ve diyeti uyguladığı halde şekeri halen düzensiz bazen çok yüksek çıkan varmı.çok moralim bozuk.zaten çocuğun kilosu normalinden düşük.hem de diyet uygulamak zorundayım.hep aç ve halsiz olduğum halde şeker değerleri de yüksek çıkıyor

Açıkçası bende ondan korkuyorum ya enfesksiyon felan olduysa diye bazen yaptıktan sonra hafif sancılanma oluyor belirti midir acaba? Doktora gidicem ama daha da var

Ben gece yatinca 10dk icinde 3-5 kez tuvalete gidiyorum. Bir an once uyusam da tuvalete gidip durmasam diyorum

Bu arada 16.haftadan beri kizimi goremeidm. Ben de cok ozledim ve cok merak ediyorum. Haftaya sali gorucem insaallah.

Açıkçası bende ondan korkuyorum ya enfesksiyon felan olduysa diye bazen yaptıktan sonra hafif sancılanma oluyor belirti midir acaba? Doktora gidicem ama daha da var
Yanma sızı oluyorsa olabilir canım zaten doktorun bu ay tahlil isteyebilir yapmazsa eğer sen şikayetini dile getirirsin o zaman isteyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…