2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar ben bebek odası için halı baktım internette halıfoni diye bi yerden. Oradan alışveriş yapan var mı aranızda güvenilir mi bilginiz var mı ?

Dediğin yerden alışveriş yapmadım ama naçizane tavsiyem, halı yerine kilim al bebeğin odasına. Atar atar makinede yıkarsın sık sık. Alerji ihtimalini düşürüyor yattığı odada halı olmaması. En iyi ihtimalle senede 1 kez yıkanıyor halılar. Ama ben kızımın odasının kilimlerini sık sık yıkıyorum.

Canım benim evin yerleri soğuk oluyor kilim çok ince kaçar diye istemiyorum aslında

Kızlar kontrole gittim bugün. Bebek 32.haftada görünüyor. Doğumda ocak sonu değil daha erken gelebilir dedi doktor. 1963 gram kilosu da tombul dedi. Bende 4 kilo almışım, korktum biraz tombul bebek olması iyi demek değil sonuçta onu doğurmakta zor.Bu ara çikolata çok yedim kv artık yeme diyor.Çift görme için doktora sevk etti, o da nöroloji bölümüne yolladı beyinle alakalı bir şey olabilirmiş.

Canım benim evin yerleri soğuk oluyor kilim çok ince kaçar diye istemiyorum aslında
Kızım 3 yaşına girecek emeklemeye başlayınca halı örtüsü aldım ben lastikli. Pudra taş desenli görünümü de güzel. Çocuk odasına uygun desen de tercih edebilirsin. Oturma odasında ve çocuk odasında kullanıyorum ben bişeyler döküldükçe yıkaması kolay. Misafir gelince de istersen kenara kaldırırsın rahat oluyor.

Maşallah canım güzel kilo almış bebeğin sen de az almışsın inş bi sorun çıkmaz hamiellikle ilgili bişeydir belki de

Maşallah sana ve bebeğine toplamda mı 4 kilo aldın iri bebek olmasından korkma eskiler iri bebek güçlu olur doğumu kolay olur derler pozitif düşün en azından

Maşallah canım güzel kilo almış bebeğin sen de az almışsın inş bi sorun çıkmaz hamiellikle ilgili bişeydir belki de

Ya doktor normal kilo alması dedi ama çevremde iri bebek doğumu zor olur koluna felan bir şey olur doğum sırasında diyen oluyor dikkat etmem için ama ne yapabilirim ki yediklerim ona yarıyor demek ki. Nst ye bağlandım şuan her şeyi normal görünüyor

Sen boşver çevredekilerin dediklerini. Sağlıklı olsun yeter hem erkek bebeklerin yapısı biraz daha iri kilosu fazla oluyor. Ultrason ölçümleri illaki değişkenlik gösterir bi de bebeğin doğduğu haftanın da önemi var 38de doğup 3600 olan da var 40 haftada 3100 doğan da var. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inş.

Cnm çevrenin ne dediğine bu kadar takılma. Onlar herseyi çok iyi bildiklerini zannediyorlar.bence abartilacak bi durum yok. Dr un da iyi demiş. Sadece tatlı konusuna biraz daha dikkat edersin. Önemli olan sağlıklı olmanız.

Altı parke değilse kilim biraz soğuk olur evet. Parke değilse hatta direk halıfleks döşet :))

Maşallah canım kilosu gayet güzel. Çok ileri de değil. 1 hafta önde veya geride çıkması ölçümlerin normal kabul ediliyor zaten çünkü ince ölçümler bunlar. Çok zayıf bebek zor doğar, 4 kiloyu geçmediği sürece korkma. Güçlü bebek daha kolay doğuyor.

boşver canım herkes ağzına geleni söylüyor doktorunu dinle sen hic korkma küçük bebeğe bakmak daha zor

Aynen canım bende istiyorum da bi türlü bulamadım annem aldı bitane oda büyük olunca kaydı durdu kaldırdım diken yer varmış bakalım diktircem :)

Sen milleti boşver canım maşallahı var bebeğinin sağlıklı olsun yeterki gerisi önemli değil ayrıca bire bir doktorun dediği kiloyla doğmuyor bebekler değişkenlik gösteriyor genelde o yüzden endişe etme canım ne iri bebekler doğuyor herşey yolunda ilerlesin yeterki

kesinlikle canim katiliyorum bende ince aldim ve minik ikeadan sık sık yıkıyorum normal halilar malesef enfeksiyon yuvasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…