- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.701
Amiiinnnn canim benim cok sagol darisi da tüm bekleyenlere insallahAhhh nasil sevindim bir bilsen. Allah utandirmasin, insaallah gideceginiz yerlerde Allah iyi insanlarla karsilastirsin.
1 sene neki 2011 de mezun olmuş 5 yıldır da evliyiz hem ders çalışıp hem iste çalışıp ev gecindirmeye çalışıyor dershaneye gidip hazırlandığı için full bir iste de çalışamıyor du idare edecek kadar ama çok sukur ki sabrin sonu selamet Olacak insallah Bekleyen herkese nasıp olsun cok zor o kadar oku emek et calis hazirlan boşa düşMüthiş bi haber hayırlı uğurlu olsun canımben de öğretmenim atama beklerken 1 yılım gitti o bile ne kadar zor gelmişti. Allah bekleyen herkese nasip etsin inş. Bebişiniz kısmetiyle geliyor maşallah
Ben de dikiş bilmem aslında yapamazsam terziye diktirtirim dedim. Denemek lazım kumaşın metresi 17 tl 1 metre yetiyor. En fazla kumaş parası boşa gider. Ben içine ayrı bir yatak yaptım 3mm eninde sünger aldım. Ondan yatak yaptım.yaa çok güzel olmuşş, ben beceremem de alayım diyorum, genelde yorumlar da içi boş oluyor diyorlar artık ekleme yaparak idare edicem olmazsa.
oKac çıktı canım şekerin hemen panik yapma diyeti uygula 1 hafta sonra duzelme olur isalalh duzelen arkadaslar oldu canım hemen ümitsizliğe kapilma
Bugun dahiliyede diyetisyen de gordu canim degerler iyiymis.diyete devam yaniDiyetisyene gidiyor musun canim diyete ragmen dusmuyosa insulin veriliyor diye biliyorum
60 dk 172 120 dk sonra 139 ciktiTokluk sekerin kac cikti canm
Canim biraz dikkat et düzelir işallah 1 hafta sonra içini ferah tutmaya çalış. Kaclik yükleme bu canımo
Aclik100 60 dk so ra 172 120 dk sonra 139 cikti
Ahh ahhh ne güzel düşünmüşsün benim düşündüğüm de oydu fakat ne umdum ne buldum. Sen uygula ama firsatin varken. Ben kv yaninda doguracam bütün akrabaları burda daha doğum yapmadan hastaneye damlarlar birde eşimin 6 tane halası var hepsi birbirinden bilmiş. Ben nasıl diyecem kimseyi istemiyorum sütüm kesilmez isallah kocada yok zaten sinirlenince sinirimi çıkaracağım. Ah ben nerelere gideyim. Hoş kv birde piskolojisi bozuk kızkardeşi var suan benimle ona zor katlaniyorum. 2 haftada bezdirdi beni. Kv ye dedim istemiyorum bunu diye bozuldu kardesi hala burdada dikkate dahi alinmadim yani. Bakalım k.peder önünüzdeki ay gidecek dedi ama bilmiyorum. Kv istemiyorum dedim zitlasipta tutmaz yanımda işallahKızlar ben diger dogumlarimda tecrubesizdim lohusa iken gelenim gidenik çok oldu bi yandan süt verme telaşı bi yandan misafirlerin fikirleri insan zaten hassas oluyor( hele ben ) sütum gec gelmişti bunlara sebep buluyorum dün annemle konuştuk artık herkes 40 i çikana kadar misafir kabul etmiyor dedi bana da mantıkli.geldi anneme dedim ben ayağa kalkana kadar bana yardım et sonrasına ben hallederim inşallah k.valideye de soyliycem yatılı gelmesin daha cok geriliyorum 40 im çıkqna kadar misafir kabul etmiycem sizce nasıl olur ?Bana çok mantıklı geldi sonrası ramazan olur zaten ramazan sonrası alırim misafirleri
Kızlar ben diger dogumlarimda tecrubesizdim lohusa iken gelenim gidenik çok oldu bi yandan süt verme telaşı bi yandan misafirlerin fikirleri insan zaten hassas oluyor( hele ben ) sütum gec gelmişti bunlara sebep buluyorum dün annemle konuştuk artık herkes 40 i çikana kadar misafir kabul etmiyor dedi bana da mantıkli.geldi anneme dedim ben ayağa kalkana kadar bana yardım et sonrasına ben hallederim inşallah k.valideye de soyliycem yatılı gelmesin daha cok geriliyorum 40 im çıkqna kadar misafir kabul etmiycem sizce nasıl olur ?Bana çok mantıklı geldi sonrası ramazan olur zaten ramazan sonrası alırim misafirleri
Canım benimde gebelik sekerim çıktı 3.haftadır ölçüm yapıyorum.iki gün önce tokluk sekerim baya fırladı 326 oldi soluğu acilde aldım.patates püresi turşu yiyince ondan oldu.diyetle düzelmişti hatta ondan dolayı patates yedim keşke yemeseydi.Saglicakla kuzuları kucagimiza almak nasib olsun insaAllahMerhaba kıazlar bugun seker yüklemesi yaptırdım ve malisef şereim çıktı ve dahiliye doktoruna yönlendirdi doktor bana 1 haftalık diyet verdi şeker ve hamur pilav makarna yada benzer hersey yasak eger düzelmezse insulun vercekmiş moralım cok bozuk 1 hafta şeker ölçğmü yapcam şimdi cok mutsuzum:
Valla insanlar da anlayisli olsunlar lohusa halimizle bebek gormeler falan biraz gec gelebilirler diye düşünüyorumBen ilk dogumumda 20 gun kesinlikle kabil etmedim misafir, 40a kadar da cok yakin sevdigim bir kac misafir kabul ettim o kadar. Esimin dayisi daha 3 gun olmadan gelmek istedi ailecek, kabul etmedim diye kustuler, ama umursamadim bile. Kendi kendileeine kusup kendi kendilerine geri baristilar. Onemli olan ben ve bebegimin iyiligi diye dusunuyorum.
Ayy canım yaa seninki cidden zor muş inşallah o dönemi umdugundan da kolay atlatırsınAhh ahhh ne güzel düşünmüşsün benim düşündüğüm de oydu fakat ne umdum ne buldum. Sen uygula ama firsatin varken. Ben kv yaninda doguracam bütün akrabaları burda daha doğum yapmadan hastaneye damlarlar birde eşimin 6 tane halası var hepsi birbirinden bilmiş. Ben nasıl diyecem kimseyi istemiyorum sütüm kesilmez isallah kocada yok zaten sinirlenince sinirimi çıkaracağım. Ah ben nerelere gideyim. Hoş kv birde piskolojisi bozuk kızkardeşi var suan benimle ona zor katlaniyorum. 2 haftada bezdirdi beni. Kv ye dedim istemiyorum bunu diye bozuldu kardesi hala burdada dikkate dahi alinmadim yani. Bakalım k.peder önünüzdeki ay gidecek dedi ama bilmiyorum. Kv istemiyorum dedim zitlasipta tutmaz yanımda işallah
Amin canım inşallah. Hem o tedirginlik var hem doğumda başıma neler gelecek ordaki muamma kafamı kemirip duruyor biran önce şubat gelipte gecse diye bakıyorumAyy canım yaa seninki cidden zor muş inşallah o dönemi umdugundan da kolay atlatırsın
Cok mantikli canm bastan soylersen herkrs ona gore gelir. Ben mesela annem disinda yatılı kimseyi istemiyorum 40 cikasaya kadar.Kızlar ben diger dogumlarimda tecrubesizdim lohusa iken gelenim gidenik çok oldu bi yandan süt verme telaşı bi yandan misafirlerin fikirleri insan zaten hassas oluyor( hele ben ) sütum gec gelmişti bunlara sebep buluyorum dün annemle konuştuk artık herkes 40 i çikana kadar misafir kabul etmiyor dedi bana da mantıkli.geldi anneme dedim ben ayağa kalkana kadar bana yardım et sonrasına ben hallederim inşallah k.valideye de soyliycem yatılı gelmesin daha cok geriliyorum 40 im çıkqna kadar misafir kabul etmiycem sizce nasıl olur ?Bana çok mantıklı geldi sonrası ramazan olur zaten ramazan sonrası alırim misafirleri
Çok şükür canım. Allah herkesin yüzünü güldürsün inş..1 sene neki 2011 de mezun olmuş 5 yıldır da evliyiz hem ders çalışıp hem iste çalışıp ev gecindirmeye çalışıyor dershaneye gidip hazırlandığı için full bir iste de çalışamıyor du idare edecek kadar ama çok sukur ki sabrin sonu selamet Olacak insallah Bekleyen herkese nasıp olsun cok zor o kadar oku emek et calis hazirlan boşa düş
Ayy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinede atlatırsın biran önce. Havalar bir anda değişti ondan galiba canım. Benimde cevremde millet hep hasta bende olmasam iyiYahu Kuzey hasta derken bu sefer ben grip oldum nasıl atlatıcam bakalım çok merak ediyorum
Güle güle kullan canım . Çok geçmiş olsun kuzey'e .Hava yağmasaydı çıkıcaktım Kuzey de hasta o yüzden kız kardeşimi gönderdim ben gitseydim çıkamazdım oradanneyse önemli olan battaniyeydi kavuştum şuan aşk yaşıyorum kendisiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?