2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Müthiş bi haber hayırlı uğurlu olsun canım ben de öğretmenim atama beklerken 1 yılım gitti o bile ne kadar zor gelmişti. Allah bekleyen herkese nasip etsin inş. Bebişiniz kısmetiyle geliyor maşallah
1 sene neki 2011 de mezun olmuş 5 yıldır da evliyiz hem ders çalışıp hem iste çalışıp ev gecindirmeye çalışıyor dershaneye gidip hazırlandığı için full bir iste de çalışamıyor du idare edecek kadar ama çok sukur ki sabrin sonu selamet Olacak insallah Bekleyen herkese nasıp olsun cok zor o kadar oku emek et calis hazirlan boşa düş

yaa çok güzel olmuşş, ben beceremem de alayım diyorum, genelde yorumlar da içi boş oluyor diyorlar artık ekleme yaparak idare edicem olmazsa.
Ben de dikiş bilmem aslında yapamazsam terziye diktirtirim dedim. Denemek lazım kumaşın metresi 17 tl 1 metre yetiyor. En fazla kumaş parası boşa gider. Ben içine ayrı bir yatak yaptım 3mm eninde sünger aldım. Ondan yatak yaptım.

Kızlar ben diger dogumlarimda tecrubesizdim lohusa iken gelenim gidenik çok oldu bi yandan süt verme telaşı bi yandan misafirlerin fikirleri insan zaten hassas oluyor( hele ben ) sütum gec gelmişti bunlara sebep buluyorum dün annemle konuştuk artık herkes 40 i çikana kadar misafir kabul etmiyor dedi bana da mantıkli.geldi anneme dedim ben ayağa kalkana kadar bana yardım et sonrasına ben hallederim inşallah k.valideye de soyliycem yatılı gelmesin daha cok geriliyorum 40 im çıkqna kadar misafir kabul etmiycem sizce nasıl olur ?Bana çok mantıklı geldi sonrası ramazan olur zaten ramazan sonrası alırim misafirleri

Ahh ahhh ne güzel düşünmüşsün benim düşündüğüm de oydu fakat ne umdum ne buldum. Sen uygula ama firsatin varken. Ben kv yaninda doguracam bütün akrabaları burda daha doğum yapmadan hastaneye damlarlar birde eşimin 6 tane halası var hepsi birbirinden bilmiş. Ben nasıl diyecem kimseyi istemiyorum sütüm kesilmez isallah kocada yok zaten sinirlenince sinirimi çıkaracağım. Ah ben nerelere gideyim. Hoş kv birde piskolojisi bozuk kızkardeşi var suan benimle ona zor katlaniyorum. 2 haftada bezdirdi beni. Kv ye dedim istemiyorum bunu diye bozuldu kardesi hala burdada dikkate dahi alinmadim yani. Bakalım k.peder önünüzdeki ay gidecek dedi ama bilmiyorum. Kv istemiyorum dedim zitlasipta tutmaz yanımda işallah

Ben ilk dogumumda 20 gun kesinlikle kabil etmedim misafir, 40a kadar da cok yakin sevdigim bir kac misafir kabul ettim o kadar. Esimin dayisi daha 3 gun olmadan gelmek istedi ailecek, kabul etmedim diye kustuler, ama umursamadim bile. Kendi kendileeine kusup kendi kendilerine geri baristilar. Onemli olan ben ve bebegimin iyiligi diye dusunuyorum.

Canım benimde gebelik sekerim çıktı 3.haftadır ölçüm yapıyorum.iki gün önce tokluk sekerim baya fırladı 326 oldi soluğu acilde aldım.patates püresi turşu yiyince ondan oldu.diyetle düzelmişti hatta ondan dolayı patates yedim keşke yemeseydi.Saglicakla kuzuları kucagimiza almak nasib olsun insaAllah

Valla insanlar da anlayisli olsunlar lohusa halimizle bebek gormeler falan biraz gec gelebilirler diye düşünüyorum

Ayy canım yaa seninki cidden zor muş inşallah o dönemi umdugundan da kolay atlatırsın

Cok mantikli canm bastan soylersen herkrs ona gore gelir. Ben mesela annem disinda yatılı kimseyi istemiyorum 40 cikasaya kadar.

Çok şükür canım. Allah herkesin yüzünü güldürsün inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…