2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ayy çok geçmiş olsun canım dikkat et kendinede atlatırsın biran önce. Havalar bir anda değişti ondan galiba canım. Benimde cevremde millet hep hasta bende olmasam iyi
Sağol canım aynen herkes grip mecbur bizde arada kaynıyoruz böyle

Güle güle kullan canım . Çok geçmiş olsun kuzey'e .
Sağol canım çok teşekkür ederim

Günaydın kızlar bogazlarım yanıyo kulaklarımda dolu gibi sanki ıhlamur falanda ıcemıyorum ben yandım
Ah ah benim de boğaz acısıyla başladı şuan gribim ıhlamuru da hiç sevmem nasıl iyileşecem bakalım

Masraf o kadar diyosun yani, Bi videolarını izleyim olmazsa.

Yahu Kuzey hasta derken bu sefer ben grip oldum nasıl atlatıcam bakalım çok merak ediyorum

Geçmiş olsun kuzeye, bizde kreşten dolayı neredeyse 3 aydır hastayız yaa, her gece Boğaz yanması ve tıkanıklıkla uğraşıyorum

Geçmiş olsun canımdikkat et kendine evde biri hasta oldu mu diğerlerinin hasta olmamasi kaçınılmaz gibi bisey

Yandık cnm inş çabuk atlatırız oğlum 3.sınıfa gıdıyor onu getırıp gotururken kaptım inş onada geçmez

Masraf o kadar diyosun yani, Bi videolarını izleyim olmazsa.

Geçmiş olsun kuzeye, bizde kreşten dolayı neredeyse 3 aydır hastayız yaa, her gece Boğaz yanması ve tıkanıklıkla uğraşıyorum
Çok zor gerçekten ya inşallah hemen atlatırlar

Geçmiş olsun canımdikkat et kendine evde biri hasta oldu mu diğerlerinin hasta olmamasi kaçınılmaz gibi bisey
Aynen canım ya hayatta hiç sevmediğim şey şu grip

Yandık cnm inş çabuk atlatırız oğlum 3.sınıfa gıdıyor onu getırıp gotururken kaptım inş onada geçmez
İnşallah canım şimdi elma kabuklarını kaynatıp içine bal limon katıp içicem bakalım sende iç iyi gelir belki

Kızlar ben bebek odası için halı baktım internette halıfoni diye bi yerden. Oradan alışveriş yapan var mı aranızda güvenilir mi bilginiz var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…