2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
N11 de kupon hakkımız vardı bebek arabası aldık Kızlar casual Sonic çift yönlü bebek arabası ana kucağı YÖK direk katlananlardan 750 lira umarım pişman olmayız

Güle güle kullanın canım gayet kullanışlı görünüyor niye pişman olasın :)
Altındaki sepetin genişliği de gözümden kaçmadı. Çok kullanışlı olacak o kısmı emin ol:)

Güle güle kullanın canım gayet kullanışlı görünüyor niye pişman olasın :)
Altındaki sepetin genişliği de gözümden kaçmadı. Çok kullanışlı olacak o kısmı emin ol:)
Hiç canlısını görmedik yorumlar güzel kayınbabam çok indirim var internette bebeğin arabasını alın deyince bu fırsatı kaçırmayalım dedik :) uzun listeden biri daha çizildi :)

Selam kızlar benim bebek aşağilarda bazen oyle oynuyorki canım yaniyor elini falan hissediyorum ayakları gobegimin uzerinden cıkacak gibi digerlerinden hatirliyorum bu yasadiklarimi son aylarda yasiyodum erken gibi geliyor bana size gore haftam az sizde durumlar nasıl bu arada çok hareketli sayılmaz benim kız

N11 de kupon hakkımız vardı bebek arabası aldık Kızlar casual Sonic çift yönlü bebek arabası ana kucağı YÖK direk katlananlardan 750 lira umarım pişman olmayız
Canim ben cok.begendim şık ve kullanışli biseye benziyor güle güle kullanin bu arada travellar ı hic kullanmadigimdsnmidir bilmem pek.guvenip alamıyorum puseti en fazla 4 ay kullanır sanki bu tarz olanlar daha kullanişli gibi

Çevremde ki bütün arkadaşlarım travel alma çok hantal oluyor diye uyardı bu modelde Doğumdan itibaren kullanılıyormuş ürün bi gelsin yine fikirlerimi yazarım:)

Ben tam olarak eli mi poposu mu ayağı mı anlayamıyorum ama dün seslendik karnımda dalga şeklinde hareketler yapıyor vuruyor. Eşimde bende korktuk biraz gece çok hareketli acaba o zaman mı doğacak

Bende çift yönlü istiyorum ama biz doğduktan 3 ay sonra felan alırız herhalde dedik. İlk zamanlar soğuk ve bir yere gidilmez değil mi? Tekerlek olarak büyük olsun diyorlar ama katlanıp çok yer kaplar gibi geliyor bana. Sizinkini çok beğendim güle güle kullanın inşallah

Benimkide arada kasıklarda gezıyor yer geniş daha 30 dan sonra yer bulamıcaklar :)

Güle güle kullanın canım bende Kraft un baston arabası var Kuzey den kalma onu kullanırım büyüyünce ama şuan ne almalıyım bilmiyorum çok kararsızım gözüm travel sistemlerde biraz

Sağol canım uzun araştırmalar sonucu bunu aldık katlanınca da küçük oluyor çok büyük değil.Bende doğumdan sonra düşünüyorum dedesi almak isteyince aldık hemen:)

Güle güle kullanın canım bende Kraft un baston arabası var Kuzey den kalma onu kullanırım büyüyünce ama şuan ne almalıyım bilmiyorum çok kararsızım gözüm travel sistemlerde biraz
Sağol canım bende travel sistemlere ilk başta çok baktım ama bizim arabamız yok Şuan iki parçalı bebek arabasını hem taşımak hem de taksi olayları zor oluyor diye buna karar verdim:)

Ya dün gece resmen vajinamın üstünde pıt pıt bişeyler yaptı durdu valla bende korktum dedim bu kadar aşağıda napıyor net baktım ayakları ve ya poposu aşağıdaysa öyle hissedilirmiş bide benim gün içersinde bazen göbeğin sağ ya da sol tarafı yumurta gibi şişiyor iniyor o zamanlar kasılma oluyormuş galiba ben onu bebek yapıyor sanıyordum

Evet artik kasilmalar da başlar bende daha baslamadı magnezyumu iciyo musun o engelliyor benim.bebeģin kafasi asagida yanlız napiyo bilmiyorum ama ciddi manada canım yaniyo

Kızlar göz doktoruna gidip çift görmenin sebebi nörolojik dediğinden beri iyi değilim. Bugün annemler geliyor onlarda korktu sanırım. Aslında şiddetli baş ağrım yok ama ısrarla hamilelikte olur dememe rağmen hem kadın doğum doktoru hemde göz doktoru alakası yok dedi. Çok korkuyorum

Evet artik kasilmalar da başlar bende daha baslamadı magnezyumu iciyo musun o engelliyor benim.bebeģin kafasi asagida yanlız napiyo bilmiyorum ama ciddi manada canım yaniyo
Ben daha kontrole gitmedim kafası nerde bilmiyorum ama canımı yakmıyor henüz ağrı kabızlıktan da olabiliyormuş kabızlık çekiyorsan belki sebebi odur
Magnezyum tek olarak içmiyorum decavit içiyorum sadece bi de hergün maden suyu içiyorum bacaklarımda felan olmuyor kasılma ya da tutulma ama karnımda bazen oluyor oda dikkatimi çeken çok yediğim karnımı sıkışık hissettiğim zamanlar da oluyor ki oturmak ya da yürümekle geçmiyor illa yatıyorum daha iyi hissediyorum

Kızlar benim ilk gebelikte bu göbekten aşağı oluşan çizgi bu hamileliğimde nedense oluşmadı.ikinci hamilelikte oluşmuyor mu

Kızlar benim ilk gebelikte bu göbekten aşağı oluşan çizgi bu hamileliğimde nedense oluşmadı.ikinci hamilelikte oluşmuyor mu
Benim de ikinci gebeligim ve bende de oluşmadı hatta şimdi biraz inci çizgi şeklinde benimde ilk zamanlar kafamı karistirmisti ama önemli birşey değilmiş o

Benim de ikinci gebeligim ve bende de oluşmadı hatta şimdi biraz inci çizgi şeklinde benimde ilk zamanlar kafamı karistirmisti ama önemli birşey değilmiş o
Bende de yok canlar acaba ikinci de geç mi çıkıyor ya da hiç mi çıkmıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…