2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar benim ilk gebelikte bu göbekten aşağı oluşan çizgi bu hamileliğimde nedense oluşmadı.ikinci hamilelikte oluşmuyor mu

İlkinde benim de çok erken çıkmıştı, bu hamileliğimde 1 hafta falan önce fark ettim az belli olan bir çizgi var gibi. Ya da psikolojik yanılsama yaşıyorum

Karindaki Çizgi ne ise yariyor kızlar bende hic birşey yok

Hiçbir işe yaradığı yok. Ciltteki renk pigmentleri ile ilgili basit bir mesele:)

Hıım iyi bari normal bişeymiş.bende acaba gelişimi iyi değil ya acaba o yüzdenmi diye endişelenmiştim

Kız Allah iyiliğini versin
Tabiki onunla alakası yok. İkincide çoğu kişide de yok anladığım kadarıyla.

Hiçbir işe yaradığı yok. Ciltteki renk pigmentleri ile ilgili basit bir mesele:)

Ne bileyim canım ya sanki ilkine göre karnım büyümedi .gelişimi de iyi değil ya kilo alımı halen iyi değilmi acaba diye düşündüm

Benim ilk bebeğim hem o çizgi koyulaştı hem dizlerim dirseklerim koltuk altım genital bölge hep karardı zaten vardı ama baya arttı hiç iyi değil

Meraba kızlar 29. Haftamdayım benden su gibi birşey geliyor iç çamaşırımı baya ıslatıyor kuruduktan snra açık sarı kireç gibi birşey oluyor doktora gittim bebeğin sıvısına baktı normal dedi vajina enfeksiyonu olabilir dedi fitil verdi benimle aynı durumu yaşayan varmı

Bende de ayni durum var canim çok ayakta kalmak veya yorulmakla alakalı benimde bebeğin sıvısı normal enfeksiyonda çıkmadı. Sende takip et bakalim hangi durumlarda oluyor. Bir daha gittiğinde konusursunuz

idrar kaçırma olabilir vajinal bir akıntı değildir belki de bol bol su iç enfeksiyonsa tedaviye yardımcı olur

genital bolgede benimde baya kararma var anlamadim neden diye gececek mi peki kalıcı mi;(
Genelde geçiyor canım hormonlardan dolayı oluyor sonra normale dönüyor diye okudum hep

Olabilir canım benimde başta çok kafamı karistirmisti bu ikinciden dolayı bence
Neyse canım çokta önemli değil zaten birde çatlamazsak çok iyi olur

Bende de ayni durum var canim çok ayakta kalmak veya yorulmakla alakalı benimde bebeğin sıvısı normal enfeksiyonda çıkmadı. Sende takip et bakalim hangi durumlarda oluyor. Bir daha gittiğinde konusursunuz
Doktorum rengini sordu sanırsam mavimsi yada yeşil olunca sıkıntı oluyormuş bi sıkıntı yok dedi ama insan endişeleniyor bu haftalarda erken doğumlarıda duyunca...senin nasıl oluyor sıvı hergün mü geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…