- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
- #21.781
bende de hiç olmadıBende de yok canlar acaba ikinci de geç mi çıkıyor ya da hiç mi çıkmıyor ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende de hiç olmadıBende de yok canlar acaba ikinci de geç mi çıkıyor ya da hiç mi çıkmıyor ki
Benim ilkinde yoktu bundada yokKızlar benim ilk gebelikte bu göbekten aşağı oluşan çizgi bu hamileliğimde nedense oluşmadı.ikinci hamilelikte oluşmuyor mu
Bende de yok o çizgiBende de yok canlar acaba ikinci de geç mi çıkıyor ya da hiç mi çıkmıyor ki
Kızlar benim ilk gebelikte bu göbekten aşağı oluşan çizgi bu hamileliğimde nedense oluşmadı.ikinci hamilelikte oluşmuyor mu
Karindaki Çizgi ne ise yariyor kızlar bende hic birşey yok
Hıım iyi bari normal bişeymiş.bende acaba gelişimi iyi değil ya acaba o yüzdenmi diye endişelenmiştim
Hiçbir işe yaradığı yok. Ciltteki renk pigmentleri ile ilgili basit bir mesele:)
Kız Allah iyiliğini versin
Tabiki onunla alakası yok. İkincide çoğu kişide de yok anladığım kadarıyla.
Benim ilk bebeğim hem o çizgi koyulaştı hem dizlerim dirseklerim koltuk altım genital bölge hep karardı zaten vardı ama baya arttı hiç iyi değilHiçbir işe yaradığı yok. Ciltteki renk pigmentleri ile ilgili basit bir mesele:)
Kız Allah iyiliğini versin
Tabiki onunla alakası yok. İkincide çoğu kişide de yok anladığım kadarıyla.
genital bolgede benimde baya kararma var anlamadim neden diye gececek mi peki kalıcı mi;(Benim ilk bebeğim hem o çizgi koyulaştı hem dizlerim dirseklerim koltuk altım genital bölge hep karardı zaten vardı ama baya arttı hiç iyi değil![]()
Bende de ayni durum var canim çok ayakta kalmak veya yorulmakla alakalı benimde bebeğin sıvısı normal enfeksiyonda çıkmadı. Sende takip et bakalim hangi durumlarda oluyor. Bir daha gittiğinde konusursunuzMeraba kızlar 29. Haftamdayım benden su gibi birşey geliyor iç çamaşırımı baya ıslatıyor kuruduktan snra açık sarı kireç gibi birşey oluyor doktora gittim bebeğin sıvısına baktı normal dedi vajina enfeksiyonu olabilir dedi fitil verdi benimle aynı durumu yaşayan varmı
Olabilir canım benimde başta çok kafamı karistirmisti bu ikinciden dolayı benceBende de yok canlar acaba ikinci de geç mi çıkıyor ya da hiç mi çıkmıyor ki
idrar kaçırma olabilir vajinal bir akıntı değildir belki de bol bol su iç enfeksiyonsa tedaviye yardımcı olurMeraba kızlar 29. Haftamdayım benden su gibi birşey geliyor iç çamaşırımı baya ıslatıyor kuruduktan snra açık sarı kireç gibi birşey oluyor doktora gittim bebeğin sıvısına baktı normal dedi vajina enfeksiyonu olabilir dedi fitil verdi benimle aynı durumu yaşayan varmı
Genelde geçiyor canım hormonlardan dolayı oluyor sonra normale dönüyor diye okudum hepgenital bolgede benimde baya kararma var anlamadim neden diye gececek mi peki kalıcı mi;(
Neyse canım çokta önemli değil zaten birde çatlamazsak çok iyi olurOlabilir canım benimde başta çok kafamı karistirmisti bu ikinciden dolayı bence
Doktorum rengini sordu sanırsam mavimsi yada yeşil olunca sıkıntı oluyormuş bi sıkıntı yok dedi ama insan endişeleniyor bu haftalarda erken doğumlarıda duyunca...senin nasıl oluyor sıvı hergün mü geliyorBende de ayni durum var canim çok ayakta kalmak veya yorulmakla alakalı benimde bebeğin sıvısı normal enfeksiyonda çıkmadı. Sende takip et bakalim hangi durumlarda oluyor. Bir daha gittiğinde konusursunuz
Bol su içiyorum canım daha öncede idrarda enfeksiyon çıkmıştıda idrar kaçırma olsa anlamam mı ki anlarım heraldeidrar kaçırma olabilir vajinal bir akıntı değildir belki de bol bol su iç enfeksiyonsa tedaviye yardımcı olur
ben anlamamıştım ilk bastaBol su içiyorum canım daha öncede idrarda enfeksiyon çıkmıştıda idrar kaçırma olsa anlamam mı ki anlarım heralde

Hiçbir fikrim yok canım inşallah geçer diz dirseklerim de fena oldu koltuk altım falan senin de var mı diz dirsekler de falangenital bolgede benimde baya kararma var anlamadim neden diye gececek mi peki kalıcı mi;(