2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar geçen hafta temizliğimi zar zor yaptım resmen panda gibi yuvarlanacaktım artık göbekten zor görüyorum kuaförede gidemem hem dinen hem de sağlık açısından sıcak bakmıyorum o yüzden jilete başlıcam doğumdan sonra artık yeniden ağdaya dönerim ilkinde de öyle yapmıştım

Canm jilette zor ya ben yapamıyorum ayna tutsam da olmuyor nasil yapacaz jiletle

Evet küçük yerler için ciddi tehlike :)
Ben kendime göre düşündüm.

sinca
Canım hassas ölçümler bunlar, hiç kafaya takma bence, bir sonrakine bakarsın öne geçmiş :)

6 yıldır ağda yaptırıyorum valla bu kadar yıllık emeğimi çöpe atmaya içim el vermiyor. Kendine göre haklı sebeplerin varsa içinin rahat edeceği şekilde yap tabi ama şimdiye kadar yaptığın ağdaların hepsi çöpe gidecek ilk jilette

Gunaydin herkese bogazim 3 gundur cok kötü balli su icip duruyorum. Alerjik astimim zortlamaz insallah. Yarin doktora gidiyorum kizlar ama baska bir doktora bu saatte doktor degistircem ama gittigim hastane doguma 6bin dedi veremem o kadar para indirim de yapmıyorlar. Gene iyi bir doktor yeni hastane onerisi ile gidecem bakalim 3500 imis orda dogum. Insallah doktor iyidir ve beni kabul eder

O zaman eldiveni deneyin canm,dün görmediğim yerlerde onunla devam etti en rahatı şimdilik o sanki.Yani kuaföre gitmeyecekseniz.
Yok ben dogumdan önce kuaföre giderim cnm. Doğum da jiletle bile yapsan 2 güne cikiyor. Benim zaten lazer epilasyonlu az. Jilet agda ortaya karisik yapiyorum emzirmeden sonra insallaj lazere devam yarin doktora gitmeden jilet yapicam da nasil yapacam bilmiyorum top gibi gobekten

inşallah canm,valla çok para ya yazık günah bu paralar ne zorlukla kazanılıyor,ben kafaya koydum devleti doğum parasını kendimize harcayacağım :)

Canm jilette zor ya ben yapamıyorum ayna tutsam da olmuyor nasil yapacaz jiletle
İlkinde aynayla yapmıştım şimdi yine öyle yaparım canım

Aynen gidecek ama yapacak bişeyim yok canım ilkinde de böyle yapmıştım doğumdan sonra karnım inince yeniden ağdaya başlamıştım

Valla dogru diyon bende 3bini kendime harcayım saçımı basimi yaptiririm
canım bende üniversite hastanesinde yapacagım inşallah doğumu. Kontrollerede oraya gidiyorum. Hoca buldum saolsun çok ilgileniyor. Doğumada o girecek inşallah. Özelde gibi ilgi olmaz ama dişimi sıkarım diyorum 2 dün . Fiyatlar cidden uçmuş.

Benimde kaydım var canm üni hastanesinde profta cok iyi doktor 2bine yapıyor ama tek.kisilik oda yok kimle kalicam bilmiyorum ortak lavoba kullancaz. Kafamda bu gibi sorunlar var yoksa doktor cok iyi hastane desen turkiyedeki en iyi universite hastanelerinden. Bilmiyorum kararsizim bende 2bin orasi mi 3bin özel mi?

Canım 2 bin ne alaka? Burda hoca yaptırsa en fazla500 lira ödüyorsun. Ayrıca özel oda var ama şansına boşsa geçiosun. yani arada öle bir fark varsa ben kesin özeli tercih ederim. Ama ben burda en fazla 500 veririm.

Canım 2 bin ne alaka? Burda hoca yaptırsa en fazla500 lira ödüyorsun. Ayrıca özel oda var ama şansına boşsa geçiosun. yani arada öle bir fark varsa ben kesin özeli tercih ederim. Ama ben burda en fazla 500 veririm.
Yok cnm bizim burda hoca oldugu icin devlette olsa 2bin fark aliyorlar. Ozel oda burda da var ama sadece 1 tane imis o da bana denk gelmez. Ama hoca cok iyi yani 2bine deger. Ama dediğin gibi konfor yok. Bakalim yarin gidecegim doktor nasil biri olacak. Insallah beni 28.haftamda kabul eder

İstanbuldaymışsın canım ankaradasın diye hatırlıyorum. Özel hastaneler eder canım son ay da bile gitsen . Önemli olan iyi bir doktor olması. :)

Aynen canım hamilelikten once yaptigim en mantıklı şeymiş gerçekten. Aynen arastur yabanci temiz bir yere git 1 seferligine birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…