2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Sağlık olsun canım bende ilk gebeliğimde son ayda çatlamıştım vücutla alakalı ne yaparsan yap olacaksa oluyor maalesef
sürekli nemli tutuyorum ama dediğin gibj olacaksa okuyor. Cok catlarsa rahatsiz edecek biyutta olursa doğumdan sonra lazerle baya temizleniyormus öyle yaparim bende

Canim ozel hastaneyse her türlü kabul eder. Kafana gorede olur isallah doktorun. 6binde baya bir pahalı bu ne böyle doğum yaptırıyorlar bebeğimi parayla satıyorlar anlamış değilim

geçmiş olsun. gerçekten doğum çok pahalı oldu son zamanlarda. 6 bin yine iyiymiş. ben eskişehirdeyim, acıbadem hast. çok daha fazla istiyor maalesef. hayırlısıyla herkesin evladına kavuşmasını dilerim.

Sizde ne kadar? Acibadem istanbul da da pahalı
paketten pakete değişiyor. Şu anki fiyatlar da sene sonuna kadar. ocak ayında %10 ile %15 arasında zam da eklenecek ve maalesef düzenli müşteri de olsanız o zamları size yansıtıyorlar. ödeme planı yapıp şimdiden ödeme yapmayı teklif ettim, kabul etmediler. standart 6bin, epidural +500₺. suit 7500+epidural. vip 8100+epidural. standart doğum ve epidural istesem şubatta 8bini bulacak gibi. (en temel paket üstelik)

Epidurel daha mi iyi spinalden canm

Ben nasip olursa devlette yapıcam. İlgi alaka güzel inş öyle olur doğumda da. Gebe eğitimine aldılar şeker yüklemesine gittiğimde ayrı odaları varmış suda doğum da var. Refakatçi de alıcaklar. Hayırlısı bakalım

bnde devlette. senin hangi şehir ve hastane canım? ne güzelmiş suda dogum filan yurtdısındamısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…