- 20 Ekim 2015
- 254
- 256
- 53
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.801
Nasıl yani sendedemi oluyorduben anlamamıştım ilk basta
Ne bileyim canım ya sanki ilkine göre karnım büyümedi .gelişimi de iyi değil ya kilo alımı halen iyi değilmi acaba diye düşündüm
Benim ilk bebeğim hem o çizgi koyulaştı hem dizlerim dirseklerim koltuk altım genital bölge hep karardı zaten vardı ama baya arttı hiç iyi değil
Meraba kızlar 29. Haftamdayım benden su gibi birşey geliyor iç çamaşırımı baya ıslatıyor kuruduktan snra açık sarı kireç gibi birşey oluyor doktora gittim bebeğin sıvısına baktı normal dedi vajina enfeksiyonu olabilir dedi fitil verdi benimle aynı durumu yaşayan varmı
Evt canım batma oluyor vajinamda . Su zaten hergün geliyor bazen çok az bazen çok fazla yine gideceğim kontrole inşaallah bi sıkıntı çıkmaz afedersiniz ama korkumdan eşimle ilişkiye bile giremiyorumCanım ne kadar geriydi ki bebeğin gelişimi? Daha doğrusu gerçekten geri miydi yoksa sana mı az geldi kilosu falan?
İlkinde benimki de çok koyuydu göbek çizgim. Cildimde de ufak tefek lekeler çıkmıştı ama doğumdan sonra hepsi geçti. Merak etme kalıcı değil onlar.
Vajinal akıntıdır canım o. Çocuğun suyu olsa kesilmez, sürekli gelir.
Akıntının rengi önemli, enfeksiyon olup olmadığını anlamak için. Kaşıntı veya yanma gibi şeyler var mı?
Ay hemde çok çok iyi olur canımGenelde geçiyor canım hormonlardan dolayı oluyor sonra normale dönüyor diye okudum hep
Neyse canım çokta önemli değil zaten birde çatlamazsak çok iyi olur
Gecer isallah gecmezsede yapacak birşey yok:) ben catliyacam galiba bugün karnima dikkatli bakinca sanki beyaz beyaz acilma gibi seyler var ;(Genelde geçiyor canım hormonlardan dolayı oluyor sonra normale dönüyor diye okudum hep
Neyse canım çokta önemli değil zaten birde çatlamazsak çok iyi olur
Dediğim gibi canim sadece yorulunca ve fazla ayakta kalinca bir anda bosaltiyor kendini altima isemis gibi oluyorum efedersin.Hatta ilk olduğunda bende korktum suyum mu geldi cok erken doguruuor muyum diye. Dinlenir pozisyonda normal olan akıntı var sadeceDoktorum rengini sordu sanırsam mavimsi yada yeşil olunca sıkıntı oluyormuş bi sıkıntı yok dedi ama insan endişeleniyor bu haftalarda erken doğumlarıda duyunca...senin nasıl oluyor sıvı hergün mü geliyor
Benim sadece genital bölgede var kararma ama gobegimde falan asiri tüylenme oldu almadım dökülür diye belki doğumdan sonraHiçbir fikrim yok canım inşallah geçer diz dirseklerim de fena oldu koltuk altım falan senin de var mı diz dirsekler de falan
Ayniyiz canım ama lazerli olduğu icin tek tuk zaten o yuzden rahatsiz edecek boyutta degil bu ay birde dogumdan once artik kuaföre giderim yeter zaten.kendim yetisemiyorum kv evinde olunca yapamamda zatenarkadaşlar salı kontrolüm var diye ağda mı yapayım dedim ama resmen işkence artık,şimdiden görememek nedir ki ::siz de durumlar ne?
Evt canım batma oluyor vajinamda . Su zaten hergün geliyor bazen çok az bazen çok fazla yine gideceğim kontrole inşaallah bi sıkıntı çıkmaz afedersiniz ama korkumdan eşimle ilişkiye bile giremiyorum
arkadaşlar salı kontrolüm var diye ağda mı yapayım dedim ama resmen işkence artık,şimdiden görememek nedir ki ::siz de durumlar ne?
İçimi rahatlattın canım yoksa çok kötü duruyor ya :)İlkinde benimki de çok koyuydu göbek çizgim. Cildimde de ufak tefek lekeler çıkmıştı ama doğumdan sonra hepsi geçti. Merak etme kalıcı değil onlar.
Geçiyormuş canım bana @engteacher86 yazdı kafaya takma dediBenim sadece genital bölgede var kararma ama gobegimde falan asiri tüylenme oldu almadım dökülür diye belki doğumdan sonra
Anladım canım çok sağol inşaallah zamanında kucaklarımıza alırız bebişlerimiziDediğim gibi canim sadece yorulunca ve fazla ayakta kalinca bir anda bosaltiyor kendini altima isemis gibi oluyorum efedersin.Hatta ilk olduğunda bende korktum suyum mu geldi cok erken doguruuor muyum diye. Dinlenir pozisyonda normal olan akıntı var sadece
Gidicem inşaallah canım çok sağolCanım hastaneye git bunun için. Özel bir pedi var onun biliyorsundur mutlaka, gelen akıntı normal akıntı mı yoksa amniyon sıvısı mı onu anlamak iÇin. Umarım her şey yolundadır da boşuna telaş yapmışsındır.
İlişkiye falan ara verin zaten, iyi düşünmüşsün onu.
Ben geçen hafta kuaföre gittim valla ağdaya. Uzamış mı diye bakmak için bile aynanın karşısına geçiyorum, yukarda görüntü sıfır. Nasıl kendim yapayım ? Zaten eskiden de kendim yapmıyordum, şu an hiç öyle bir şeye kalkışamam. Benim de kontrolüm Cmt günü bir sıkıntı olmazsa.
Bir 34'te giderim kuaföre tekrar, bir de 38'de, artık onunla da doğuma giderim inşallah :)
Benimde ikinci gebeliğim bende bu gebelikte çizgi yok ilkinde vardı.Kızlar benim ilk gebelikte bu göbekten aşağı oluşan çizgi bu hamileliğimde nedense oluşmadı.ikinci hamilelikte oluşmuyor mu
Ne güzel canm keşke zamanında yaptırsaydım lazer işini,son ay gerçekten kuaföre gitmek şartAyniyiz canım ama lazerli olduğu icin tek tuk zaten o yuzden rahatsiz edecek boyutta degil bu ay birde dogumdan once artik kuaföre giderim yeter zaten.kendim yetisemiyorum kv evinde olunca yapamamda zaten
Bende yıllardar bikini bölgesini kendim yapar bacaklarımı da kuaförde aldırırım bugün gitcem bacaklarıma ama insan o bölgeyi de açmaya utanıyor ya bide sürekli gördüğüm biri,neyse artık zar zor hallettim bu sefer bidaha 2 ay sonra anca alınması gerekir ozaman da yabancı bi kuaföre giderimBen geçen hafta kuaföre gittim valla ağdaya. Uzamış mı diye bakmak için bile aynanın karşısına geçiyorum, yukarda görüntü sıfır. Nasıl kendim yapayım ? Zaten eskiden de kendim yapmıyordum, şu an hiç öyle bir şeye kalkışamam. Benim de kontrolüm Cmt günü bir sıkıntı olmazsa.
Bir 34'te giderim kuaföre tekrar, bir de 38'de, artık onunla da doğuma giderim inşallah :)
Bende yıllardar bikini bölgesini kendim yapar bacaklarımı da kuaförde aldırırım bugün gitcem bacaklarıma ama insan o bölgeyi de açmaya utanıyor ya bide sürekli gördüğüm biri,neyse artık zar zor hallettim bu sefer bidaha 2 ay sonra anca alınması gerekir ozaman da yabancı bi kuaföre giderim
Doğru diyorsun mecburuz sonuçta ama o bölge için yabancı mantıklı geliyor,ilçelerde genellikle çoğu birbirini tanır ve bahsedildiğini duyuyorum hattà ağdayı geçtim ev temizliğine gidenler bile şunun evine gittim bi.pis ki falan diye anlatıyorlarmışGünaydın
Ben bu işe 'tıpta tıp olmaz'mantığı ile bakıyorumKendim alamıyorum diye öyle gezemeyeceğime göre mecbur bir çare düşünmek zorundayım. Sürekli yabancıya gitmektense tek kişiye gitmeyi daha çok seviyorum ben.
Canım ne kadar geriydi ki bebeğin gelişimi? Daha doğrusu gerçekten geri miydi yoksa sana mı az mı geldi.
Dr iki hafta geride gelişimi demişti.ama ben ultrason sonucuna bakıyorum 8 gün gerilik var.hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?