2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ne bileyim canım ya sanki ilkine göre karnım büyümedi .gelişimi de iyi değil ya kilo alımı halen iyi değilmi acaba diye düşündüm

Canım ne kadar geriydi ki bebeğin gelişimi? Daha doğrusu gerçekten geri miydi yoksa sana mı az geldi kilosu falan?

Benim ilk bebeğim hem o çizgi koyulaştı hem dizlerim dirseklerim koltuk altım genital bölge hep karardı zaten vardı ama baya arttı hiç iyi değil

İlkinde benimki de çok koyuydu göbek çizgim. Cildimde de ufak tefek lekeler çıkmıştı ama doğumdan sonra hepsi geçti. Merak etme kalıcı değil onlar.

Vajinal akıntıdır canım o. Çocuğun suyu olsa kesilmez, sürekli gelir.
Akıntının rengi önemli, enfeksiyon olup olmadığını anlamak için. Kaşıntı veya yanma gibi şeyler var mı?

Evt canım batma oluyor vajinamda . Su zaten hergün geliyor bazen çok az bazen çok fazla yine gideceğim kontrole inşaallah bi sıkıntı çıkmaz afedersiniz ama korkumdan eşimle ilişkiye bile giremiyorum

arkadaşlar salı kontrolüm var diye ağda mı yapayım dedim ama resmen işkence artık,şimdiden görememek nedir ki ::siz de durumlar ne?

Genelde geçiyor canım hormonlardan dolayı oluyor sonra normale dönüyor diye okudum hep

Neyse canım çokta önemli değil zaten birde çatlamazsak çok iyi olur
Gecer isallah gecmezsede yapacak birşey yok:) ben catliyacam galiba bugün karnima dikkatli bakinca sanki beyaz beyaz acilma gibi seyler var ;(

Dediğim gibi canim sadece yorulunca ve fazla ayakta kalinca bir anda bosaltiyor kendini altima isemis gibi oluyorum efedersin.Hatta ilk olduğunda bende korktum suyum mu geldi cok erken doguruuor muyum diye. Dinlenir pozisyonda normal olan akıntı var sadece

arkadaşlar salı kontrolüm var diye ağda mı yapayım dedim ama resmen işkence artık,şimdiden görememek nedir ki ::siz de durumlar ne?
Ayniyiz canım ama lazerli olduğu icin tek tuk zaten o yuzden rahatsiz edecek boyutta degil bu ay birde dogumdan once artik kuaföre giderim yeter zaten.kendim yetisemiyorum kv evinde olunca yapamamda zaten

Evt canım batma oluyor vajinamda . Su zaten hergün geliyor bazen çok az bazen çok fazla yine gideceğim kontrole inşaallah bi sıkıntı çıkmaz afedersiniz ama korkumdan eşimle ilişkiye bile giremiyorum

Canım hastaneye git bunun için. Özel bir pedi var onun biliyorsundur mutlaka, gelen akıntı normal akıntı mı yoksa amniyon sıvısı mı onu anlamak iÇin. Umarım her şey yolundadır da boşuna telaş yapmışsındır.
İlişkiye falan ara verin zaten, iyi düşünmüşsün onu.

Ben geçen hafta kuaföre gittim valla ağdaya. Uzamış mı diye bakmak için bile aynanın karşısına geçiyorum, yukarda görüntü sıfır. Nasıl kendim yapayım ? Zaten eskiden de kendim yapmıyordum, şu an hiç öyle bir şeye kalkışamam. Benim de kontrolüm Cmt günü bir sıkıntı olmazsa.
Bir 34'te giderim kuaföre tekrar, bir de 38'de, artık onunla da doğuma giderim inşallah :)

Anladım canım çok sağol inşaallah zamanında kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Gidicem inşaallah canım çok sağol

Ayniyiz canım ama lazerli olduğu icin tek tuk zaten o yuzden rahatsiz edecek boyutta degil bu ay birde dogumdan once artik kuaföre giderim yeter zaten.kendim yetisemiyorum kv evinde olunca yapamamda zaten
Ne güzel canm keşke zamanında yaptırsaydım lazer işini,son ay gerçekten kuaföre gitmek şart
Bende yıllardar bikini bölgesini kendim yapar bacaklarımı da kuaförde aldırırım bugün gitcem bacaklarıma ama insan o bölgeyi de açmaya utanıyor ya bide sürekli gördüğüm biri,neyse artık zar zor hallettim bu sefer bidaha 2 ay sonra anca alınması gerekir ozaman da yabancı bi kuaföre giderim

Günaydın

Ben bu işe 'tıpta tıp olmaz'mantığı ile bakıyorum Kendim alamıyorum diye öyle gezemeyeceğime göre mecbur bir çare düşünmek zorundayım. Sürekli yabancıya gitmektense tek kişiye gitmeyi daha çok seviyorum ben.

Doğru diyorsun mecburuz sonuçta ama o bölge için yabancı mantıklı geliyor,ilçelerde genellikle çoğu birbirini tanır ve bahsedildiğini duyuyorum hattà ağdayı geçtim ev temizliğine gidenler bile şunun evine gittim bi.pis ki falan diye anlatıyorlarmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…