- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.861
oyy maşallah paşa beyeSelam kızlar oğluşum la bi maşallahınızı alırız
Maşallah canımcuma dr a gittim.26+5 di 1060 gram olmuş. her şey yolunda çok şükür. devlet hastanesine gidiyorum bir sorun olmadıkca sezeryanları 39. haftada yapıyoruz dedi dr. ben hep 38. hafta diye planlıyordum.
Oy surata bak tosun tosun maşallahSelam kızlar oğluşum la bi maşallahınızı alırız
Bende ayni göremiyorum arada dağlar var gibi eğilmek işkence zaten kaburganın ordan batıp agri yapiyorarkadaşlar salı kontrolüm var diye ağda mı yapayım dedim ama resmen işkence artık,şimdiden görememek nedir ki ::siz de durumlar ne?
Devlette suda dogum da mi varmış hangi ildeydin canim senBen nasip olursa devlette yapıcam. İlgi alaka güzel inş öyle olur doğumda da. Gebe eğitimine aldılar şeker yüklemesine gittiğimde ayrı odaları varmış suda doğum da var. Refakatçi de alıcaklar. Hayırlısı bakalım
Teşekkür ederiz :)Maşallah canımözeller 38 de alıyor hemen ama devleti bilmiyorum hiç ama olsun ben kadar kalırsa anne karnında o kadar iyi canım
Oy surata bak tosun tosun maşallah
Evet canım normal doğumu desteklemek için devlette de başladı izmirdeDevlette suda dogum da mi varmış hangi ildeydin canim sen
Bende alışverişimi yavaş yavas yapıyorum agırlaşmadan ne olur ne olmaz :)Bende bugün alışveriş yaptım eksiklerimin yarısını hallettim geriye çok az birşeyler kaldı tabi eksik dışında beğenip dayanamayıp başka şeyler aldığımda oluyorçok ağırlaşmadan kar kış gelmeden bitirmem lazım sağlık ocağına da gittim kontrolüm vardı oğlumun kalp atışlarını dinledik gayet iyiydi kuzum
Selam kızlar oğluşum la bi maşallahınızı alırız
Ne varsa izmirde var memleketim diye söylemiyorum amaTeşekkür ederiz :)
Evet canım normal doğumu desteklemek için devlette de başladı izmirde
Bende alışverişimi yavaş yavas yapıyorum agırlaşmadan ne olur ne olmaz :)
canım sen ege üniversitesinde takip edilmiyor muydun neden vazgeçtin ordan ege için çok iyi konusan da var ardına bakmadan kaçan da senin görüşünü merak ettim bu arada maşallah oglusunaİzmirde canım Buca kadın doğum hastanesi
Aynen canım iyi yapmışsın :)Teşekkür ederiz :)
Umut'un alis verisini bitirdik tek eksiğimiz suan aklımızda olan bana pijama takımı onu da halledersek biz tamamiz insallahhTeşekkür ederiz :)
Adana da olduğunu pek sanmıyorum ama kontrole gidince bi sorayim olursa o daha iyi olurTeşekkür ederiz :)
Selam kızlar oğluşum la bi maşallahınızı alırız
Bende bugün alışveriş yaptım eksiklerimin yarısını hallettim geriye çok az birşeyler kaldı tabi eksik dışında beğenip dayanamayıp başka şeyler aldığımda oluyorçok ağırlaşmadan kar kış gelmeden bitirmem lazım sağlık ocağına da gittim kontrolüm vardı oğlumun kalp atışlarını dinledik gayet iyiydi kuzum
Maşallah kızlar alışverişler tamamlanıyor, benim ilki ile cinsiyet aynı olunca çok bi şey almayı düşünmüyorum, ama yine de hayata ablasının küçülenleri ile başlamasın diye her ay için yeni bir kaç bi şey alacağım, ama daha erken diye çok kasmıyorum, bi ara annemle kızımdan kalanları yıkar asarız, eksik varsa alırız, malum 37ye kadar çalışmayı düşündüğümden ağırlaşmaya vakit yok, hareketli hayat moduna devam.
Mesajı ben yazmışım gibi olmuş
Aralık da geçsin de yıkama ütüleme işine başlarım. Birkaç parça ben de alcam ama ilk kızımdan kalanlar hiç kalmış gibi değil hepsi yepyeni taş gibi. 1 aylık olduğunda 3 ay kıyafetlerine geçiliyor zaten. Baya küçük yapıyorlar 0 ayları. O yüzden fazla masraf yapmicam ben de ama 3-5 parça bir şey alırım bakalım Aralık maaşı yatsın da
Kızımı görmeye 4 gün kaldı. Çok merak ediyorum 1 ay oldu
Kızlar bişey daniscam sizlere,tecrübeli hamileler bilir bebeğin en hareketli olduğu dönemler bu haftada başlayıp 32 de bitermiş genelde,ama benim bebişin hareketleri öyle aman aman sert değil,yani hafif dokunuşlar gibi,sanki daha önceki haftalarda daha sert hareketleri olmuştubi derdi ki War acaba,benim bebek kız acaba erkekler daha mı sert vuruyor,annemlere soruyom 30 yıl önceki hamilelikteki hareketi nasıl hatırlayalım diyolar,en iyi siz cevaplarısiniz,endişe etmeli miyim bazen uzuluom daha çok hareket etmiyor diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?