2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Tessekurler canım,aslında çokta kilo almadım çok yağ tabakası olduğunuzda sanmiom amahayirlisiyla sagsalim kucağımiza almak nasip olsun inşallah,benim doktor 1 ay sonra gel demişti ama ben bu hafta başka bir doktora görür sorarım olmadi

Kızlar yarın şeker yüklemesine gidicem, aç veya tok farkediyor mu acaba?

Ben şeker yüklemesinden önce 12 saat bir şey yememiştim. Akşam 8 gibi yemeğimi bitirdim, sabah 8'de içtim 50'lik şekerli şeyi. Su serbest ama yiyecek yasak normalde.

Yarın sabah da benim doktor randevum var kızımı özledim 3 hafta oldu görmeyeli

Hadi gözün aydın canım. İnşallah güzel haberler alırsınız.
Darısı bize, cumartesiye kadar beklemem lazım benim.

Aynı şeyden muzdaribim benimki erkek hareketin cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama bir gün öyle güzel hareket ediyor ki birgün hiç hissetmiyorum nerdeyse küçücük kıpırtı sadece

Canım hareket bebekten bebeğe değişiyor bence gorumcem kaç defa hastaneye Gitti bu çocuk hic kipramiyor die simdi 6yasinda iki dk oturmayan kızının pesinden koşuyor olabilir korkma

Aynı şeyden muzdaribim benimki erkek hareketin cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama bir gün öyle güzel hareket ediyor ki birgün hiç hissetmiyorum nerdeyse küçücük kıpırtı sadece

Benim yazdığım şeyler internette 'bebek hareketleri' yazıp aratınca karşınıza çıkacak olan şeyler ve hepsi genellemelerdi aslında. Bunlar kişiden kişiye değişir. Az kilo alan biri hareketleri az hissederken, çok kilo almış biri daha fazla hissedebilir. Genellemelerin dışına her zaman çıkılır
Ayrıca cinsiyetle alakası varsa da kızlar çok fıkırdak belli ki

Anladım canım, internette tok aç farketmiyor yazıyor ama ondan bir sorayım dedim.

Bence fark ediyordur canım. Uzun süre açlıktan sonraki şekeri tolere edebiliyor mu vücudun, ani besine ne tepki veriyor buna bakılacak. Bence aç gitsen daha iyi olur. Ben iki hamileliğimde de aç gittim.

Günaydın kızlar saat 3ten beri ayaktayım kalcamin sağ üstünden ayak parmağına kadar bir ağrı ile uyandım geçmedi hala bel ağrım vardı şimdi buda olunca fena oldum var mi benzer durum yaşayan

Günaydın kızlar ise gitmek üzere yoldayım kasılmalar konusunda size de danışmak istedim sizlerde kasılma olduğunda ağrı oluyor mu bazen öyle bi ağrı geliyor ki nefesim kesiliyor ne kadar normal bilemedim erken doğum riski de var korkmaya başladım artik

Benim bir öncekide erkekti ama çok nadir hareket ederdi.(şimdi 2 yaşında hiç yerinde durmuyor :))hiç hamileliği yaşamıyormuşum gibi gelirdi. bu bebeğimde erkek ama maşalahı var hiç durmuyor davamlı hareket halinde.sanırım her hamilelik farklı.

Ay bu vakitler geçmek bilmiyor valla :)) bizimde oğlandan kalma kıyafetler var ekstra bi kaç birşey daha aldım kış gelmeden malum Karadeniz burası

Canım valla kız erkek farketmiyor her gebelik farklı o yüzden hiç kıyaslama yapma derim daha büyüyecek hareketleri kuvvetlenecek kafana takma sağlıklı olsun keyfi yerinde olsun yeter :))

Kızlar yarın şeker yüklemesine gidicem, aç veya tok farkediyor mu acaba?
Canım ben akşam yemeğimi yedim sonra akşam 9-10 dan sonra hiç bir şey yemedim sabahta aç karnım aç gittim yükleme yapıldı gece 12 den sonra yemeyin diyorlar ama bizim ev sahibi gece 11 de meyve yemiş şekeri çıkmıştı o yüzden gece 12 diye 12 ye kadar herşeyi yemeyelim

Bende aynıyım canım doktoruma dedim bu aylarda normal dedi tabi sıklığı ve süresi önemli

günde birkaç kez öyle kuvvetli ağrıyla geliyor ama bilmeyince korkuyorum işte

Doğrudur canım benim geçen hafta çok oluyordu 4-5 defa bu hafta biraz azaldı benim doktorum normal dedi tabi senin doktorun ne der bilemem canım bilgisi olsun istersen
söyledim pek üzerinde durmadı rahim ağzı kısalması üzerinde daha çok durdu. magnezyum vs de başlamadı daha galiba kasılmalara iyi geliyormuş bu gittiğimde onu söyliyeyim en azından

Günaydın

günaydın arkadaşlar,ben kızımı gördüm şükür plasenta çıkmış yukarı 1305 gr kilosu 40 cm de boyumuz var,tahlillerden sonra da uyuşmazlık iğnesi vurulcam.

Gözün aydın canım plasentaya çok sevindim.
Kilosuna boyuna posuna da maşallah. Pek güzel haberlerle gelmişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…