- 20 Ağustos 2017
- 1.202
- 2.166
- 83
- 37
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #21.881
Tessekurler canım,aslında çokta kilo almadım çok yağ tabakası olduğunuzda sanmiom amaCanım her bebeğin hareketleri aynı sertlikte olmaz. Kız-erkek farkı olduğunu sanmıyorum. Benimki kız ama hareketleri çok sert ve güçlü. Henüz azalma yok. Ama ilerleyen aylarda yeri daraldığı için az ama sert hareketler yapmaya devam edecek. Şimdiki kadar sayı olarak fazla olmayacak, at koşturamayacak yani :)
Karın dokusunun kalınlığı ile ilgisi olduğunu biliyorum ama. Karın dokusu ince ise ve anne az kilo aldıysa karındaki yağ tabakası daha ince olduğu için hareketler daha net ve hissedilir oluyor.
Kızlar yarın şeker yüklemesine gidicem, aç veya tok farkediyor mu acaba?
Yarın sabah da benim doktor randevum var kızımı özledim 3 hafta oldu görmeyeli
Aynı şeyden muzdaribim benimki erkek hareketin cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama bir gün öyle güzel hareket ediyor ki birgün hiç hissetmiyorum nerdeyse küçücük kıpırtı sadeceKızlar bişey daniscam sizlere,tecrübeli hamileler bilir bebeğin en hareketli olduğu dönemler bu haftada başlayıp 32 de bitermiş genelde,ama benim bebişin hareketleri öyle aman aman sert değil,yani hafif dokunuşlar gibi,sanki daha önceki haftalarda daha sert hareketleri olmuştubi derdi ki War acaba,benim bebek kız acaba erkekler daha mı sert vuruyor,annemlere soruyom 30 yıl önceki hamilelikteki hareketi nasıl hatırlayalım diyolar,en iyi siz cevaplarısiniz,endişe etmeli miyim bazen uzuluom daha çok hareket etmiyor diye
Canım hareket bebekten bebeğe değişiyor bence gorumcem kaç defa hastaneye Gitti bu çocuk hic kipramiyor die simdi 6yasinda iki dk oturmayan kızının pesinden koşuyor olabilir korkmaKızlar bişey daniscam sizlere,tecrübeli hamileler bilir bebeğin en hareketli olduğu dönemler bu haftada başlayıp 32 de bitermiş genelde,ama benim bebişin hareketleri öyle aman aman sert değil,yani hafif dokunuşlar gibi,sanki daha önceki haftalarda daha sert hareketleri olmuştubi derdi ki War acaba,benim bebek kız acaba erkekler daha mı sert vuruyor,annemlere soruyom 30 yıl önceki hamilelikteki hareketi nasıl hatırlayalım diyolar,en iyi siz cevaplarısiniz,endişe etmeli miyim bazen uzuluom daha çok hareket etmiyor diye
Anladım canım, internette tok aç farketmiyor yazıyor ama ondan bir sorayım dedim.Ben şeker yüklemesinden önce 12 saat bir şey yememiştim. Akşam 8 gibi yemeğimi bitirdim, sabah 8'de içtim 50'lik şekerli şeyi. Su serbest ama yiyecek yasak normalde.
Tessekurler canım,aslında çokta kilo almadım çok yağ tabakası olduğunuzda sanmiom amahayirlisiyla sagsalim kucağımiza almak nasip olsun inşallah,benim doktor 1 ay sonra gel demişti ama ben bu hafta başka bir doktora görür sorarım olmadi
Aynı şeyden muzdaribim benimki erkek hareketin cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama bir gün öyle güzel hareket ediyor ki birgün hiç hissetmiyorum nerdeyse küçücük kıpırtı sadece
Anladım canım, internette tok aç farketmiyor yazıyor ama ondan bir sorayım dedim.
Aynı şeyden muzdaribim benimki erkek hareketin cinsiyetle alakası var mı bilmiyorum ama bir gün öyle güzel hareket ediyor ki birgün hiç hissetmiyorum nerdeyse küçücük kıpırtı sadece
Ay bu vakitler geçmek bilmiyor valla :)) bizimde oğlandan kalma kıyafetler var ekstra bi kaç birşey daha aldım kış gelmeden malum Karadeniz burasıMaşallah kuzucuklarınıza
Böyle güzel haberlerle gelen olunca kendi haberim gibi seviniyorum vallaSağ salim kavuşsak hepsine de rahatlasak.
Mesajı ben yazmışım gibi olmuş
Aralık da geçsin de yıkama ütüleme işine başlarım. Birkaç parça ben de alcam ama ilk kızımdan kalanlar hiç kalmış gibi değil hepsi yepyeni taş gibi. 1 aylık olduğunda 3 ay kıyafetlerine geçiliyor zaten. Baya küçük yapıyorlar 0 ayları. O yüzden fazla masraf yapmicam ben de ama 3-5 parça bir şey alırım bakalım Aralık maaşı yatsın da
Kızımı görmeye 4 gün kaldı. Çok merak ediyorum 1 ay oldu
Canım valla kız erkek farketmiyor her gebelik farklı o yüzden hiç kıyaslama yapma derim daha büyüyecek hareketleri kuvvetlenecek kafana takma sağlıklı olsun keyfi yerinde olsun yeter :))Kızlar bişey daniscam sizlere,tecrübeli hamileler bilir bebeğin en hareketli olduğu dönemler bu haftada başlayıp 32 de bitermiş genelde,ama benim bebişin hareketleri öyle aman aman sert değil,yani hafif dokunuşlar gibi,sanki daha önceki haftalarda daha sert hareketleri olmuştubi derdi ki War acaba,benim bebek kız acaba erkekler daha mı sert vuruyor,annemlere soruyom 30 yıl önceki hamilelikteki hareketi nasıl hatırlayalım diyolar,en iyi siz cevaplarısiniz,endişe etmeli miyim bazen uzuluom daha çok hareket etmiyor diye
Canım ben akşam yemeğimi yedim sonra akşam 9-10 dan sonra hiç bir şey yemedim sabahta aç karnım aç gittim yükleme yapıldı gece 12 den sonra yemeyin diyorlar ama bizim ev sahibi gece 11 de meyve yemiş şekeri çıkmıştı o yüzden gece 12 diye 12 ye kadar herşeyi yemeyelimKızlar yarın şeker yüklemesine gidicem, aç veya tok farkediyor mu acaba?
Bende aynıyım canım doktoruma dedim bu aylarda normal dedi tabi sıklığı ve süresi önemliGünaydın kızlar ise gitmek üzere yoldayımkasılmalar konusunda size de danışmak istedim sizlerde kasılma olduğunda ağrı oluyor mu bazen öyle bi ağrı geliyor ki nefesim kesiliyor ne kadar normal bilemedim erken doğum riski de var korkmaya başladım artik
günde birkaç kez öyle kuvvetli ağrıyla geliyor ama bilmeyince korkuyorum işteAy bu vakitler geçmek bilmiyor valla :)) bizimde oğlandan kalma kıyafetler var ekstra bi kaç birşey daha aldım kış gelmeden malum Karadeniz burası
Canım valla kız erkek farketmiyor her gebelik farklı o yüzden hiç kıyaslama yapma derim daha büyüyecek hareketleri kuvvetlenecek kafana takma sağlıklı olsun keyfi yerinde olsun yeter :))
Canım ben akşam yemeğimi yedim sonra akşam 9-10 dan sonra hiç bir şey yemedim sabahta aç karnım aç gittim yükleme yapıldı gece 12 den sonra yemeyin diyorlar ama bizim ev sahibi gece 11 de meyve yemiş şekeri çıkmıştı o yüzden gece 12 diye 12 ye kadar herşeyi yemeyelim
Bende aynıyım canım doktoruma dedim bu aylarda normal dedi tabi sıklığı ve süresi önemli
Doğrudur canım benim geçen hafta çok oluyordu 4-5 defa bu hafta biraz azaldı benim doktorum normal dedi tabi senin doktorun ne der bilemem canım bilgisi olsun istersengünde birkaç kez öyle kuvvetli ağrıyla geliyor ama bilmeyince korkuyorum işte
söyledim pek üzerinde durmadı rahim ağzı kısalması üzerinde daha çok durdu. magnezyum vs de başlamadı daha galiba kasılmalara iyi geliyormuş bu gittiğimde onu söyliyeyim en azındanDoğrudur canım benim geçen hafta çok oluyordu 4-5 defa bu hafta biraz azaldı benim doktorum normal dedi tabi senin doktorun ne der bilemem canım bilgisi olsun istersen
KESİNLİKLE AC GİT CANIM YOKSA YAPMAZLARKızlar yarın şeker yüklemesine gidicem, aç veya tok farkediyor mu acaba?
Gözün aydın canım. Maşallah kuzucuğa :)günaydın arkadaşlar,ben kızımı gördüm şükür plasenta çıkmış yukarı 1305 gr kilosu 40 cm de boyumuz var,tahlillerden sonra da uyuşmazlık iğnesi vurulcam.
Epidurel daha mi iyi spinalden canm
sqğol canmGözün aydın canım. Maşallah kuzucuğa :)
günaydın arkadaşlar,ben kızımı gördüm şükür plasenta çıkmış yukarı 1305 gr kilosu 40 cm de boyumuz var,tahlillerden sonra da uyuşmazlık iğnesi vurulcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?