2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar merhaba,
bugün hiç keyfim yok diyet yapmama ramen dün aksam ve bu sabah şeker ölçümlerim yüksek çıktı nasıl olcak bilmiyorum aksam sabah kusmalarım devam ediyor.çok mutsuzum hamilelik hormonlarımı altüst etti galiba:::.

Aynen kişiden kişiye değişiyor bence de fıkırdak kızlar da iyiymiş

İlki karında hareketsizdi şimdi hareketli bu karnında hareketli doğunca sakin olcak o zaman salladım ya tutarsa

Maşallah canım özeller 38 de alıyor hemen ama devleti bilmiyorum hiç ama olsun ben kadar kalırsa anne karnında o kadar iyi canım

Oy surata bak tosun tosun maşallah
evet özeldekine gitti aklım zaten. evet içerde daha çok kalması daha güzel aslında. hayırlısı olsun zaten 37. haftaya kadar çalışıcam. bakalım ne olacak.

kızlar ultrason kağıdın da GA yazan nedir o 29+6 yazıyor,benim normalde son adetim 23 nisan dı 16 mayıs olarak değiştirmişlerdi acaba o tarih yanlış mı ki daha önce doğurma ihtimalim mi vardır kafam karıştı

evet özeldekine gitti aklım zaten. evet içerde daha çok kalması daha güzel aslında. hayırlısı olsun zaten 37. haftaya kadar çalışıcam. bakalım ne olacak.
Sağlıkla gelsin inşallah kuzu

Canım GA yazan yerde parantez içinde aua ya da Lmp yazar sen hangisini soruyorsun

günaydın arkadaşlar,ben kızımı gördüm şükür plasenta çıkmış yukarı 1305 gr kilosu 40 cm de boyumuz var,tahlillerden sonra da uyuşmazlık iğnesi vurulcam.
Maşallah prensese canım gözün aydın plesentanda cikmis. Benim sipada o kadar olmuştur o zaman bir gün var aramizda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…