2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Şimdi canım ben şampuan vücut yağı pişik kremi bübchen aldım tek alt almadım takım şeyleri daha çok seviyorum bol bol tulum var çünkü rahat oluyor müslin örtüde kullanışlı canım en azından bir tane al derim özellikle kucaktayken falan örtmeye iyi oluyor ben mesela dışarıda emzirirken örtü olarakta kullanıyorum e bebekten 6lı ağız bezi bile aldım bebek bezine gelince ben oğlumda iki paket 1 numara bitirmiştim çünkü çok kaka yapıyorlar 2 tane 1 numara 2 tane 2 numara alabilirsin canım

Çok sağol not alayım bunları. Hemen pişik olmaz dedikleri için almadım ben açıkçası

Patikli olmayan alttan bahsediyorum. Onu alsam bile neyle giydiricem ki? Bizimkilere göre yeni doğan kilo atleti de almam gerekiyor. Üst üste giydirip birde kundak yapılacakmış. Beli sıkı olsun diye. Ben hiç yenidoğan için kilot atlet giydirildiğini görmedim kızlar siz yapıyor musunuz

Vucüt yağını sadece banyodan sonra mı kullanmamız gerekiyor. Bizde hep takım aldık ama sade tulum daha iyi gibi geldi bana. Onları da hep 0 3 ay 0 4 ay mı alayım

Çok sağol not alayım bunları. Hemen pişik olmaz dedikleri için almadım ben açıkçası

Pişik beklemiyor valla ilk günden bile olur. Böyle şeylerin vakti olmaz. Al dursun evde, gece yarısı nöbetçi eczane aramayın sonra.
Atlet kilot olayına gelince, kızım bezi bırakana kadar bezi tutsun diye çıtlı badi giydi. 2.5 yaşından sonra atlet külot olayına geçtik. Kundak işinde de yarım kundak yapıyorum ben, beli ve bacakları sıkan kundak önerilmez genelde kalça çıkığı yapabiliyor. Yarım kundağın amacı da çocuk kendi kendini uyandırmasın uyurken diye kollar sabitleniyor.

Vucüt yağını sadece banyodan sonra mı kullanmamız gerekiyor. Bizde hep takım aldık ama sade tulum daha iyi gibi geldi bana. Onları da hep 0 3 ay 0 4 ay mı alayım
Aynen canım banyodan sonra kullan gözenekler açık olduğu için emilimi daha kolay oluyor tulumları da 0-3 al ama çok değil 3-5 tane yeter zaten önümüz yaz olacak bebekte büyümüş olacak o tulumlar yeterli olur canım

Ayri atlet almadim ben hic citcitli daha kullanışlı bezi de tutuyor külot kızımda kullandım alissin die bide bebek hareketlendikce bezi tutuyor bende patikli tek alt var zıbın da var kullanışlı oluyor zıbın

Bizde kızımda çiş eğitimi sonrası geçmiştik külot ve atlete, ondan önce hep çıtçıtlı badi.

Ben genelde takım giydirmeyi sevdiğimden tek bir şey pek almamıştım, pijamaya da 6. Aydan sonra geçtik malum öncesinde her an uykuya geçme modunda olduğundan :)

Kızlar doktor plesanta asagida ama sıkıntılı yerde degil rahim agzina uzak dedi sezeryan olacagin icin bir sorun yok yapisiklikta yok dedi. Bebekte 10 gun ilerden geliyormus. Sekerden olabilir mi dedim evet olabilir dedi. Sekere dikkat edicem artik içtiğimiz omegalar demir ilaclari falan mi.acaba sekeri yukseltiyor ya ilk oğlumda hic sekerim cikmamisti. 38in basi aliriz dedi onden gittigi icin

gözün aydın canm,şekerin çok değildi sank,kilosu kaçmış ki?Doktor bana vitamini içmesende olır,kan ilacını da 5 gün de bir iç kanında iyi dedi doğum da 39.hafta olacakmış

gözün aydın canm,şekerin çok değildi sank,kilosu kaçmış ki?Doktor bana vitamini içmesende olır,kan ilacını da 5 gün de bir iç kanında iyi dedi doğum da 39.hafta olacakmış
Sekerim 148 canm ama 75 mglik seker yuklemesi de yapmami onerdi ama ben yaptirmicam sekerim varmis gibi dikkat edicem. 1390 gram 40 cm dedi 28 haftaligim nasil 10 gün ilerde oluyorum anlamıyorum

Sekerim 148 canm ama 75 mglik seker yuklemesi de yapmami onerdi ama ben yaptirmicam sekerim varmis gibi dikkat edicem. 1390 gram 40 cm dedi 28 haftaligim nasil 10 gün ilerde oluyorum anlamıyorum
gelişim ve hafta olarak aynı sayılırız canm,şekerin de çok yüksek değil ama sen bilirsin ben dikkat etmiyorum artık.

Canım plesantanın durumunda ciddi birşey olmamasına sevindim bebeğin 10 gün önde olması şekerle alakalı olduğunu sanmıyorum ben benimki de 1 hafta önde gidiyordu bi ara ama şekerim yoktu bilemedim şimdi neyse sen yine de dikkat et canım sağlıkla kavuşalım artık ya çok sıkıntı çektik

Sağol canım benim hasan efe :)

Ne varsa izmirde var memleketim diye söylemiyorum ama cok iyi düşünmüşler

canım sen ege üniversitesinde takip edilmiyor muydun neden vazgeçtin ordan ege için çok iyi konusan da var ardına bakmadan kaçan da senin görüşünü merak ettim bu arada maşallah oglusuna
Evet canım egeydi. Ama plasenta previa vardı o gecti çok sükür. Normal doğum düşündüğüm için egede de hep asistanlar varmış doğumda. İçime sinmedi. Bende Buca kadın doğuma karar verdim.

günaydın arkadaşlar,ben kızımı gördüm şükür plasenta çıkmış yukarı 1305 gr kilosu 40 cm de boyumuz var,tahlillerden sonra da uyuşmazlık iğnesi vurulcam.
Maşallah kuzuya :)

canım 15 güne kadar ilerde veya geride olmasi sorun değil demişti son haftalar kendini tolere ediyormuş ama sen yinede dikkat et yemene icmene

Ya sabahtan beri arada ağrı giriyor rahme. Ama şiddetli bir ağrı. 2 saniye sürüp geçiyor. Bunun nedeni nedir sizce endişe ediyorum.

Merhaba kizlar, bugu hem ikinci fetal ekom hem de normal doktor kontrolum vardi. Fetal ekoda kalbindeki parliklik kaybolmus, kalbindeki aciklik normalden genis demisti 2 hafta once, o da normal seviyeye inmis, kendi doktorumda da bobrek genislemesi icin gerilemis normal sinirlara inmis dedi, 980 gr 35 cm olmus, bir kac gun ilerde gorunuyormus ama anlamli degil dedi doktorum, onceden 1 hafta 10 gun kadar ilerde cikiyordu, simdi haftasini yakalamis. Bas asagi duruyordu onceki kontrolde, simdi geri ters donmus, basi yukarda, poposu asagida su an. Plasentasi suyu herseyi yolundaymis, sukurler olsun. Bizden haberler boyle guzel anneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…