2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hadi gözün aydin canım. Benimde böbrekte genisleme var yarın urolojiye gidicem bakalım genisleme durmuş mu devam mı ediyor

Gözün aydın canım. Çok sevindim güzel haberlerine. Geri kalan kısım çok sıkıntısız geçer umarım.

Aynen cnm cok çektik sukur ilk 3 aydan eser yok. Sag salim kucagimiza alalim insallah. Ben dikkat edicem sekere de olsa da olmasa da. Cunku şekeri cok abartiyorum ya bu gebelikte cok tatli aserdim

canım 15 güne kadar ilerde veya geride olmasi sorun değil demişti son haftalar kendini tolere ediyormuş ama sen yinede dikkat et yemene icmene
Aynen cnm dikkat edicem insallah. Benimde 4 gun ilerde idi bastan beri ama 1 ay demek ki cok abarttım. saglikla kucagimiza alalim ins hepimizde.

gelişim ve hafta olarak aynı sayılırız canm,şekerin de çok yüksek değil ama sen bilirsin ben dikkat etmiyorum artık.
Cnm sen kac haftaliksin ve kac gram cikti kızın? Kac gun ilerdesin dedi doktor? Bu ilerde olmana bir sey dedi mi bu arada uygulamadam bakiyorum da benim bebeğin kilosu haftasi ile uyumlu cikiyor doktor niye oyle bir sey dedi anlamadim sahsen ?

dün 27+6 dıydı,1305 gr 40 cm çıktı canm gelişim olarak 29.haftalarda dedi ultrason kağıdın da da 29+6 yazıyordu,doktor kemik gelişimi falan çok güzel dedi,maşallah.Şekerle alakalı hiç bişey demedi

Hadi gözün aydin canım. Benimde böbrekte genisleme var yarın urolojiye gidicem bakalım genisleme durmuş mu devam mı ediyor

Benim genisleme bebisteydi canim, senin kendinde yanilmiyorsam. Insaallah guzel haberler alicaksin, stres yapma sakin.

Gözün aydın canım. Çok sevindim güzel haberlerine. Geri kalan kısım çok sıkıntısız geçer umarım.

Cok sagol canim insaallah bakalim

Benim genisleme bebisteydi canim, senin kendinde yanilmiyorsam. Insaallah guzel haberler alicaksin, stres yapma sakin.

Cok sagol canim insaallah bakalim
Bebistede vardı canım doktor sıkıntı olmaz demişti. Birde şimdi bende var genisleme sıra bekliyorum. Umarım artmamıştır diyorum bende. İnsan strese giriyor ister istemez hamilelik zaten zor şimdi böyle ekstra seyler çıkınca.

Sağol canım benim hasan efe :)

adıyla yaşasın inşallah, çok güzel olmuş ismi

gözün aydın canım

Ya sabahtan beri arada ağrı giriyor rahme. Ama şiddetli bir ağrı. 2 saniye sürüp geçiyor. Bunun nedeni nedir sizce endişe ediyorum.
Canım bebekten dolayı baskı da olabilir rahim kendini doğuma hazırlıyorda olabilir bilemiyorum gün içinde çok sık oluyorsa mutlaka doktoruna danış derim

Adaşım çok sevindim valla şükür geriye kalan ufak tefek şeyleri de atlatacaksın biliyorum maşallah kuzuya

Bizde kontrole gittik bugün iyiyiz şükür ama bebeğimin başı bir hafta önden gidiyor doktor bi sorun olmaz korkma dedi bakalım hayırlısı iyidir kuzum inşallah
Maşallah canım onu kafana takma hiç önemli birşey değil bir hafta önde olması benimki de aynı öyle doktor normal demişti

Merhaba kızlar mesajlari okuyamasamda konuyu gorunce mesaj atmak istedim hemen bende geldim
Hoşgeldin canım

Kuzeyguneyy canım oğluşun adı kesin güney mi oluyor?

bende kızlarımın isimleriyle hemen kolye yaptırdım bile takıyorum
Evet canım Güney olacak geçen gün benim de aklıma kolye geldi belki babamız hediye olarak yaptırır tabi aklına gelirse

Tamam da cnm banu doktorun uygulamasında zaten 28 haftalik bebek 1350 gr gösteriyor nasil diyor doktorlar 10 gun ilerde diye acaba kilo disindaki seylere mi bakiyotlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…