2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Böbrekte genişleme bende de bebek te de çıktı canım ama doktor çok değil önemli değil dedi sağ tarafımda agrı vardı antibiyotik veriyor iki seferdir kullanıyorum sizin genişlemeler ne kadardı ?
bebekte 4.4 ve 5.6ydi doktor olur dedi nornal birşeymiş bendeki 9mm 2 hafta öncede öyleydi bugünde öyle çıktı. İdrarda enfeksiyon vb olmadığı için ilac vermiyecem dedi sag tarafa sirt üste yatmam yasak genişleme artmasın diye ama mutlu oldum genişlemenin durmasına takipte kalacam bende her gittiğimde kadin dogumcumada baktiririrm. Sizede çok geçmiş olsun canım. Atlatırız isallah sizin ne kadr genislemeler

27 de bana 1200 demisti canim bence normal
canm bş sıkıntımız yok şükür,doktorlarda sadece kilosuyla önde demiyorlardır,benim durum farklı zaten 2 hafta önde denilse bile bişey değişmez çünkü zaten gebeliğin başında 3 hafta gibi oynama yapıldı adet tarihimle,şöyle söyleyim ilk bthc sonucum 2800 benim o orana 3 haftalık dedi doktor ki oğlumda 184 çıkan hcg ile 4 haftalık hamilesin denilmişti,benim iş karışık yani kızımın tarihini bi belirliyemedik[/QUOTE]
siz belirleyemeyin Minnak kendi zamanını belirler canim dedigin gibi baştan olmus bisiker de bebis takmaz onları zamanını bilir siz bekleyin sadece

siz belirleyemeyin Minnak kendi zamanını belirler canim dedigin gibi baştan olmus bisiker de bebis takmaz onları zamanını bilir siz bekleyin sadece [/QUOTE]
aynen o bilir geleceği zamanı

canm geçmiş olsun ben yaşamadım ama arkadaşım 2 hamileliğinde de böbrek genişlemesi yaşadı doğum sonrası geçiyordu

Kızlar gece hiç uyuyamıyorum sabah 10 da kalkıp gündüz hiç uyumuyorum. Evdekiler uykulu halimi sevmiyor. Hamilelik yüzünden değil mi bu uyku hali? Kv de uyumuyor ki o yatarken yatayım. O da rahatsız bende. Deli olucam 1 saat uyusam kendime gelirim sanki

Reactions: nix
Kızlar ankarada bebek alışverişinizi nerelerden yapiyorsunuz karyola ve bebek kiyafetleri icin onerebileceginiz uygun yerler varmi henuz hic baslamadik kiyafetlere uygun bi yer ariyorum

Benim bebektekiler biri 4 biri 4.2 önemli değil dedi kendiminkini de 20mm dedi herhalde tam bilmiyorum ama benşm enfeksiyon da vardı biraz o yüzden şimdi de antibiyotik kullanıyorum onlar bitsin tekrar kontrolde sorayım bende bebek için endişelenme dedi bana doğduktan sonra geçer dedi başka bi yere de yönlendirmedi. Benim de sağ bebrek şişmişti hiç yatma falan demedi bende yatmayım bari :)

Bebek için 3 doktor da gecer dedi en son bakıldığında normal dedi bebeğe. Evet canım üstünede sırt üstüde yatma bende işe yaradı en azından durdu genisleme sende baya dikkat et bence. Ve hem kadın dogumcu hemde üroloji doktoru yatma üstüne dedi ki seninki daha genismis aman dikkat et doğuma kadar canım. Bebek baskı yapıyormus birde üstüne yatınca vücut ağırlığıda baskı yapıp daha fazla açılmaya sebep olurmuş bilgin olsun seninde ama bence sen takipte kal her gittiginde kadin dogumcun baksın nasıl diye. İsallah sorunsuz doğum yaparız

Çok sağol canım bana hiç demedi yatma üstüne falan diye bak ne güzel burda birbirimizden bişey öğreniyoruz benim agrım vardı antibiyotikleri kullanınca geçti sormayı unuttum bidahi gidişe sorayım bebekte aynıydı zaten onu kafana takma dedi eğer çok genişlerse ne olur sen biliyor musun ben pek önemsememiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…