2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar sol dudak kenarimda bir ucuk cıktı sol bademcigimde şiş.sol tarafinda bir tuaflik var Sanirim.havalar cok sogudu bir anda siniftada toz camur hali. 7 hafta var okulların kapanmasina nasil dayancam acaba? Resmen safak sayiyorum. Hasta olmasam hic önemli degilde hastayken zamn gecmiyor.

Cok geçmiş olsun dikkat etmek lazım biz evden çıkmadığımiz halde hasta olduk sizin daha cok dikkat etmeniz gerek bir kisi hasta olsa bütün sinif risk 3 kisilk evde kızımız hasta oldu ondan eşime ve sonic ben hastayım

Aynen canm esimde oglumda hasta sukur atesimiz yok. Sen nasil iyilesmeye calisiyon cnm ilac kullaniyon mu ben ihlamur icmeye de korkuyorum. Surekli balli ilik su içiyorum.

Kızlar ankarada bebek alışverişinizi nerelerden yapiyorsunuz karyola ve bebek kiyafetleri icin onerebileceginiz uygun yerler varmi henuz hic baslamadik kiyafetlere uygun bi yer ariyorum

Ben bir kısım internetten aldım. Gerisi için bu cumartesi ulusa gidicez. Bir sokak varmış sadece bebe eşyaları satan birçok dükkanın olduğu. Brn de ilk defa görücem...

Yüklemeden önce yediklerin çok etkiliyor. İlk kızımda yüklemeden önceki hafta hafif grip olmuştum, ballı ıhlamur çayı, kuru incir kayısı falan gibi şeyleri çok tüketmiştim doğal yollarla iyileşeyim diye, 50'lik 180 çıkmıştı
Doktorum çok yüksek deyip 100'lük de yapmıştı, onların hepsi sınırın altında çıkmıştı.
Hele ki senin bir önceki gün yediğin, üstünden 12 saat geçmeyen yemeklerin illa etkilemiştir. Sen de bacım kendine kastın mı var? Yüklemeden önceki gün cips kola nedir allasen

Canlar beşiğimiz geldi kurduk Allah’ım sağlıkla kavuştursun inşallah

Mışıl mışıl güzel uykuları olsun Güney'in

Kızlar ankarada bebek alışverişinizi nerelerden yapiyorsunuz karyola ve bebek kiyafetleri icin onerebileceginiz uygun yerler varmi henuz hic baslamadik kiyafetlere uygun bi yer ariyorum

Etimesgut'ta eski adı Pembe Prenses, yeni adı Mini City olan bir mağaza var. Biz kızımın takımını ordan almıştık. Sitelerde 5000 den aşağı mdf mobilya yokken, suntalara bile 2000-3000 fiyat çekerlerken biz 2250'ye mdf oda takımı almıştık. Büyüyen beşikli, hala da kullanıyoruz, yatağa dönüştürdük artık. Kıyafet için çok çeşitli yerlerden aldım tek bir önerim yok. Ama en çok kullandığım şey olan penye tulumları kipa'daki F&F markasından almıştım. Hala da sağlamlar, bu kızıma da kullanacağım. Çok geniş değiller, benimki gibi fit bebeklere çok uygun

Canım geçmiş olsun.
Dün doktoruna danış ilaç için demiştim sormadın mı? Uçuk sıkıntılı, kendi kendine geçmesini bekleme bence.

Sağol canım benim inşallah:))

Canım doktor senin böbreğinde genişleme olduğunu nasıl anladı

Böbrekte genişleme neden oluyormuş canım bide ne gibi zararı war

Kipa'nin F&F markasina bayiliyordum. Cok tatli cok cici kiyafetler oluyordu, kizimin bir cok kiyafetini ordan aldim diyebilirim. Sonradan anlasmayi bitirdiklerini, artik gelmeyecegini duyunca cok uzulmustum.

Evet canım ne güzel birşeyler paylaşıyoruz burda iyi oluyor.Bebeğe baktırırsın doğduktan sonra ben öğle yapicam. Bizdede Sınır deger varmış o degerden sonra stent takıyorlarmış isallah öyle birsey yasamayiz canım.Ama seninki o boyutta değil dedi sadece bende sormadim kac diye sınır değer

Böbrekte genişleme neden oluyormuş canım bide ne gibi zararı war
Suan bebekten dolayı olduğu düşünülüyor canım. Böbrekte kan kaçağı yapıyor suan ve kan degerim yukselmiyor ondan dolayı. Fark edilmezse çürümeye kadar gidiyormuş olay. Eger genişleme fazla olursa stent takıp önlem alıyorlarmış. Şükür benim genisleme devam etmiyormus ama gerilemede yok. Dikkat ediyorum. Doğuma kadar dikkat edip takipte kalıcam. Doğumdan 1 sonra tekrar gidip bakacağız. Gebeliğe bağlıysa eski hâline dönüyormuş zaten. Değilse ona göre önlem alınacak. Böbrek rahatsızlığı genetik olduğu için o yüzden biraz daha titiz davranıyorum.

Çok geçmiş olsun canım atlatırsın insallah. Bence sayma haftaları daha çabuk geçiyor zaman simdi benimde es yok o yüzden çok gün haftaya tarihe bakmıyorum. Sadece bebeğin haftasini sayıyorum o kadar.

cok geçmiş olsun canım. Çok kötü salgın var bende bugün hastaneye gittim herkesin elinde bir pecete umarım bende kapmam

Canım doktor senin böbreğinde genişleme olduğunu nasıl anladı
kadın dogumcum idrarda kan görünce aradi hemen gel alttan muayene edicem idrarinda kanama görünüyor dedi. Hatta nasıl bir panik oldum bir sıkıntı mı oldu diye. 10 dk hemen gitmisiz kadin bakti alttan cihazla hic birsey yok temiz dedi. Sonra bobreklerime bakti ve tanıyı kadın dogumcum koydu.Hatta ağrı falan hissetmiyor musun dedi hayır diyince şaşırdı bile yâni.Ağrıyla hissettiriyormus kendini ama herhalde ağrı esigim hassas değil:))

Kipa'nin F&F markasina bayiliyordum. Cok tatli cok cici kiyafetler oluyordu, kizimin bir cok kiyafetini ordan aldim diyebilirim. Sonradan anlasmayi bitirdiklerini, artik gelmeyecegini duyunca cok uzulmustum.

Şu an yaşadığım hayal kırıklığını tahmin edemezsin. Niye gelmeyecekmiş ki

Geçmiş olsun canım. Umarım doğumdan sonra geçer, bebek kaynaklıdır da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…