2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Hadi ya geçmiş olsun canım sevindim değerinin artmamasınada inşaallah sorunsuz bi şekilde böyle gider doğumdan sonrada düzelir rabbim şifa versin herkese benimde ağrım oluyorda sol kasığımda bi an endişelendim bendedemi var acaba düye idrar yolu enfeksiyonuda geçirdim doktorum herşey normal dedi ama seninde su gibi akıntın oluyormuş aynı şikayetler olunca sorayım dedim kafam karıştı...

Evet canım takip önemli. Bende sorayım canım dediğim gibi hiç önemsememiştim stent falan inşallah yaşamayız üstüne yatmamaktan başka ne yapabiliriz biliyor musun canım ?

Evet canım ağrıyla belli oldu benimki ben söyleyince baktı idrarda kan falan görülmedi sanırım olsaydı söylerlerdi çok geçmiş olsun canım :)

Sağol canım.Yok kanama gormediyse doktorun hiç takma kafana idrar yolu enfeksiyonu oluyor hamilelikte ondan diye düşünüyorum. Ve akinti kuruyunca sari veya beyaza dönüyorsa hic bir sıkıntı yokmuş bunuda bugün öğrendim normalmiş.

Evet canım ağrıyla belli oldu benimki ben söyleyince baktı idrarda kan falan görülmedi sanırım olsaydı söylerlerdi çok geçmiş olsun canım :)
Sağol canım kanama olmamasi güzel birsey kanama olunca sanki kan ilaclarini bosa içiyorum gibi hissediyor insan. belkide kanama falan olmadığı için birşey dememis olabilir doktorun. Yatma hariç birsey demedi ama ben cok eğilip kalkmali isleride yapmıyorum bel kısmını yoracak. İlac versemde bir ise yaramaz dedi sende dikkat et canım bunlara,doğuma kadar sorunsuz götürelim de isallah atlatırız doğumdan sonra. Bu arada sanada çok geçmiş olsun

Gerçekten mi inşaallah öyledir. Doktorlar bişe yok diyor ama benim ilk hamileliğim yinede endişeleniyorum ilk defa yaşıyorum böyle şeyler annem ablalarım var ama soruyorum onlarda unuttuk deyip geçiştiriyorlar sonrada kafama takılıyor bilgilerin için çok sağol canım

Sanada geçmiş olsun canım ağrı tam olarak nasıl oluyordu
Teşekkür ederim canım. Biz böğür deriz böyle kalçanın üstünde yan tarafın orası tarif edemedim ama agrı vardı ovalayınca falan rahatlıyordum mesela bide alt karnımda sağ da küçük tuvaletimi yaparken batma vardı sanki patlayacak gibi oluyordu böyleydi canım

Aynen canım belki de o yüzden bişey demedi. Ben anlayamadım tam olarak sen idrarında kan olduğunu gördün mü hiç ? Bana da enfeksiyon olduğundan ilaç verdi galiba bidaha test yapıldı sağlık ocağında cuma günü almaya gidicem o zaman enfeksiyon falan ne durumda öğreniririm artık agrım falan geçti benim ama gerileme olabiliyor mu biliyor musun yoksa durdu mu acaba benim de

Canım birde ben doktor genişleme var deyince maden suyu içmeyi bıraktım yoksa düzenli günde bir tane içerdim maden suyu belki böbreklerimi yorar diye düşündüm böyle bişey var mıdır veya sen içiyor musun maden suyunda tuz oranı yüksek diye korkuttular beni ben çok severdim halbuki hazımsızlık yaşadıgımda falan iyi geliyor da korkuyorum içmeye Y Yslysl

Anladıö canım çok sağol rabbim şifalar versin inşaallah sanada sorunsuz sağlıkla bi şekilde bebişini kucağına alırsın

Bende aynıyım sol tarafım felç sanki işe nasıl gidicem bilmiyorum maalesef gidicem ocak 18 i iple çekiyorum

Günaydın kızlar:) Çalışan anneler bişey soracağım. Tam 32+0 damı gitmek gerekiyor çalışabilir raporu almak için. Haftaya gitmem lazım bi iki gün önceden gitsem verirlermi acaba.

Reactions: nix
Kızlar görme problemi yüzünden nörolojiye gittim. Çok fazla kansızlığın var, iğne vurulman gerekiyor ama hamile olduğun için olmaz dedi . Bu kansızlık doğumda beni çok zorlamaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…