2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Benimde ilk canım canım insan tereddüt yaşıyor canım tabikide haklisin. Doktor kontrolüne gidince sen yinede kafana takikan ne varsa sor için rahat eder bari

Gözle kanama gormedim. Ama bazen günlük pedde koyu sarinsi lekeler oluyordu. Testte cikmazsa gozle görülebilecek birşey değil canım. Gerilemede oluyormuş canım belkide ağrın geçtiyse gerilrmis olabilir. Ama üroloji gitnediyesen gitneni tavsiye ederim daha detaylı bakılıyor

Gunaydin

Kipa F&F ile anlasmayi bitireli cok oldu, 2 yil oluyordur rahat. Bradford diye bir marka satiyorlar artik. Benziyor F&F e ama yine de onun kadar degil.

Valla çok üzüldüm ya
Çok severdim onun ürünlerini. Neyse elimdekilere iyi bakayım da bari onlar büyütsün kızımı.

Günaydın kızlar:) Çalışan anneler bişey soracağım. Tam 32+0 damı gitmek gerekiyor çalışabilir raporu almak için. Haftaya gitmem lazım bi iki gün önceden gitsem verirlermi acaba.

32+0'da yazdırılıyor diye biliyorum ben de. O gün düzenlesin doktorun, sen bir iki gün geç alıp versen kuruma bir şey olmaz herhalde.

Ben de hergun değilde 2 güne 1 içiyorum. Maden suyuyla ilgili kimse içme demedi bir zararını da görmedim şuana kadar. Doktor mu içme dedi sana yoksa cevrendekiler mi

yaa aşırı cins bir şirkette çalışıyorum. Bide hastaneye bi kaç defa gitmek istemiyorum. Ben riske atmayım en iyisi haftaya cuma tam 32+0 oluyorum . Ozman gideyim.

Kızlar görme problemi yüzünden nörolojiye gittim. Çok fazla kansızlığın var, iğne vurulman gerekiyor ama hamile olduğun için olmaz dedi . Bu kansızlık doğumda beni çok zorlamaz inşallah
Günaydın canım kan degerin kac öncelikle o onemli arada bende bulanık görme var kanim 10.3 normal olan 14 ustuymus. Kan ilaci aylardir kullaniyorum.Artma olmadi bende bobrekteki kacaktan dolayi. Kan ilaci kullanıyor musun ve kan degerin ne olduğu da önemli. Mesala emilimi daha iyi olsun diye kan ilacini aksam meyveden sonra bol suyla aliyorum

Evet canim o yuzden çok dikkat etmek lazim ama evden biri hasta olunca da kacinilmaz son gibi bisey gunaydin bu arada:)
Günaydın canım evet doğru diyorsun dün kvlere sakin hasta olmayin hasta insanlarin yanlarında durmayın diyorum hastalanirsam iyilesemem diye tembihliyorum gülüyorlar bana:))

Hmm anladım canım teşekkür ederim agrım geçti eğer tekrar başlarsa gideyim bende :)

Kızlar görme problemi yüzünden nörolojiye gittim. Çok fazla kansızlığın var, iğne vurulman gerekiyor ama hamile olduğun için olmaz dedi . Bu kansızlık doğumda beni çok zorlamaz inşallah
Canım değerlerin kaç acaba kadın doğum doktorun bu zamana kadar kan tahlili yapmadı mı hiç yapsa bile kansızlığın olduğunu görüp ilaç tedavisine başlaması gerekmez miydi bende aşırı kansızım doktorumun verdiği ilaçla yükseldi doğum zamanı kan kaybımız çok oluyor o yüzden ilaç takviyesi olması lazımdı şimdiye kadar

Ben de hergun değilde 2 güne 1 içiyorum. Maden suyuyla ilgili kimse içme demedi bir zararını da görmedim şuana kadar. Doktor mu içme dedi sana yoksa cevrendekiler mi
Çevremdekiler ya doktorum bana yiyecek içecek konusunda kısıtlama yapmadı çok kilo alma hamur işi yeme dedi olmazsa bende 2 güne bir falan içeyim :)

Günaydın kızlar:) Çalışan anneler bişey soracağım. Tam 32+0 damı gitmek gerekiyor çalışabilir raporu almak için. Haftaya gitmem lazım bi iki gün önceden gitsem verirlermi acaba.

Canim tam 32+0 da veriliyor, gununde git sen en iyisi.

Cok gecmis olsun, demir takviyesi kullanmiyor musun peki?

Seker yuklemesi yapildi. Yarim bardak kadar asiri sekerli bir sivi ictim, igrenc birsey zor ictim cidden. 50 grlikmis. Bakalim 1 saatin dolmasini bekliyorum 2.kanin alinmasi icin.

Arkadaşlar yan yatış yastığı varmış kullanan oldu mu tavsiye edermisiniz?Biz 2 çocuğumuz da da ölüm riski yaşadık o korkuyu tekrar yaşamak istemiyorum alsam etkisi olur mu acaba

Arkadaşlar yan yatış yastığı varmış kullanan oldu mu tavsiye edermisiniz?Biz 2 çocuğumuz da da ölüm riski yaşadık o korkuyu tekrar yaşamak istemiyorum alsam etkisi olur mu acaba
yan yatış yastığı değil de normal bebek yastığı ile destekledik. bizi de ilkinde baya korkuttular hastanede. aman dikkat edin kusar boğazına kaçar nefessiz kalır diye. eşim de az parayonak sürekli kalkıp kontrol ediyordu. sürekli yan yatırıp arkasına yastıkla destekliyorduk. seninde korkun varsa alabilirsin pratik olur.

kızlar sabahları mıgde bulantım vardı kahvaltı edemıyordum sımdı oglenlerıde basladı mıgde bulantısı olan varmı ya yoksa cocuk buyudugu ıcın baskımı yapıyor acaba mıgdeye normalmı ki ?

tam 32+0 da yazıyorlar canım.ilkinde öyle yapmıştı. benim 32+0 oldugum gün 30 aralık pazara geliyor. 31 aralık ve 1 ocakta resmi tatil nasıl olacak bilmiyorum. gerçi ben daha 28. haftadayım 13 aralık için kontrol randevum var gittiğimde konuşacağım bakalım ona göre bişey söyler heralde

Son düzenleme:
bize hiç yan yatırın diyen olmadı desem daha bu hamileliğim de duydum,ikisinde de aspirosyon mu neydi adı yani kusmuğu kaçmasıyla nefes alamayıp morarmalar oldu,eşim in psikoloji alt üst oldu kaç yaşına gelene kadar panik yaşadı adam,alalım biz en.iyisi onu.

Reactions: nix
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…