- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.061
Benimde ilk canım canım insan tereddüt yaşıyor canım tabikide haklisin. Doktor kontrolüne gidince sen yinede kafana takikan ne varsa sor için rahat eder bariGerçekten mi inşaallah öyledir. Doktorlar bişe yok diyor ama benim ilk hamileliğim yinede endişeleniyorum ilk defa yaşıyorum böyle şeyler annem ablalarım var ama soruyorum onlarda unuttuk deyip geçiştiriyorlar sonrada kafama takılıyor bilgilerin için çok sağol canım
Gözle kanama gormedim. Ama bazen günlük pedde koyu sarinsi lekeler oluyordu. Testte cikmazsa gozle görülebilecek birşey değil canım. Gerilemede oluyormuş canım belkide ağrın geçtiyse gerilrmis olabilir. Ama üroloji gitnediyesen gitneni tavsiye ederim daha detaylı bakılıyorAynen canım belki de o yüzden bişey demedi. Ben anlayamadım tam olarak sen idrarında kan olduğunu gördün mü hiç ? Bana da enfeksiyon olduğundan ilaç verdi galiba bidaha test yapıldı sağlık ocağında cuma günü almaya gidicem o zaman enfeksiyon falan ne durumda öğreniririm artık agrım falan geçti benim ama gerileme olabiliyor mu biliyor musun yoksa durdu mu acaba benim de
Gunaydin
Kipa F&F ile anlasmayi bitireli cok oldu, 2 yil oluyordur rahat. Bradford diye bir marka satiyorlar artik. Benziyor F&F e ama yine de onun kadar degil.
Günaydın kızlar:) Çalışan anneler bişey soracağım. Tam 32+0 damı gitmek gerekiyor çalışabilir raporu almak için. Haftaya gitmem lazım bi iki gün önceden gitsem verirlermi acaba.
Ben de hergun değilde 2 güne 1 içiyorum. Maden suyuyla ilgili kimse içme demedi bir zararını da görmedim şuana kadar. Doktor mu içme dedi sana yoksa cevrendekiler miCanım birde ben doktor genişleme var deyince maden suyu içmeyi bıraktım yoksa düzenli günde bir tane içerdim maden suyu belki böbreklerimi yorar diye düşündüm böyle bişey var mıdır veya sen içiyor musun maden suyunda tuz oranı yüksek diye korkuttular beni ben çok severdim halbuki hazımsızlık yaşadıgımda falan iyi geliyor da korkuyorum içmeye Y Yslysl
yaa aşırı cins bir şirkette çalışıyorum. Bide hastaneye bi kaç defa gitmek istemiyorum. Ben riske atmayım en iyisi haftaya cuma tam 32+0 oluyorum . Ozman gideyim.Valla çok üzüldüm ya
Çok severdim onun ürünlerini. Neyse elimdekilere iyi bakayım da bari onlar büyütsün kızımı.
32+0'da yazdırılıyor diye biliyorum ben de. O gün düzenlesin doktorun, sen bir iki gün geç alıp versen kuruma bir şey olmaz herhalde.
Günaydın canım kan degerin kac öncelikle o onemli arada bende bulanık görme var kanim 10.3 normal olan 14 ustuymus. Kan ilaci aylardir kullaniyorum.Artma olmadi bende bobrekteki kacaktan dolayi. Kan ilaci kullanıyor musun ve kan degerin ne olduğu da önemli. Mesala emilimi daha iyi olsun diye kan ilacini aksam meyveden sonra bol suyla aliyorumKızlar görme problemi yüzünden nörolojiye gittim. Çok fazla kansızlığın var, iğne vurulman gerekiyor ama hamile olduğun için olmaz dedi . Bu kansızlık doğumda beni çok zorlamaz inşallah
Günaydın canım evet doğru diyorsun dün kvlere sakin hasta olmayin hasta insanlarin yanlarında durmayın diyorum hastalanirsam iyilesemem diye tembihliyorum gülüyorlar bana:))Evet canim o yuzden çok dikkat etmek lazim ama evden biri hasta olunca da kacinilmaz son gibi bisey gunaydin bu arada:)
Canım sırf o yüzden ailecek grip aşısı olduk. Diğerleride mümkünse eve gelmesinGünaydın canım evet doğru diyorsun dün kvlere sakin hasta olmayin hasta insanlarin yanlarında durmayın diyorum hastalanirsam iyilesemem diye tembihliyorum gülüyorlar bana:))
Amin canım inşallah sende :)Anladıö canım çok sağol rabbim şifalar versin inşaallah sanada sorunsuz sağlıkla bi şekilde bebişini kucağına alırsın
Hmm anladım canım teşekkür ederim agrım geçti eğer tekrar başlarsa gideyim bende :)Gözle kanama gormedim. Ama bazen günlük pedde koyu sarinsi lekeler oluyordu. Testte cikmazsa gozle görülebilecek birşey değil canım. Gerilemede oluyormuş canım belkide ağrın geçtiyse gerilrmis olabilir. Ama üroloji gitnediyesen gitneni tavsiye ederim daha detaylı bakılıyor
Canım değerlerin kaç acaba kadın doğum doktorun bu zamana kadar kan tahlili yapmadı mı hiç yapsa bile kansızlığın olduğunu görüp ilaç tedavisine başlaması gerekmez miydi bende aşırı kansızım doktorumun verdiği ilaçla yükseldi doğum zamanı kan kaybımız çok oluyor o yüzden ilaç takviyesi olması lazımdı şimdiye kadarKızlar görme problemi yüzünden nörolojiye gittim. Çok fazla kansızlığın var, iğne vurulman gerekiyor ama hamile olduğun için olmaz dedi . Bu kansızlık doğumda beni çok zorlamaz inşallah
Çevremdekiler ya doktorum bana yiyecek içecek konusunda kısıtlama yapmadı çok kilo alma hamur işi yeme dedi olmazsa bende 2 güne bir falan içeyim :)Ben de hergun değilde 2 güne 1 içiyorum. Maden suyuyla ilgili kimse içme demedi bir zararını da görmedim şuana kadar. Doktor mu içme dedi sana yoksa cevrendekiler mi
Günaydın kızlar:) Çalışan anneler bişey soracağım. Tam 32+0 damı gitmek gerekiyor çalışabilir raporu almak için. Haftaya gitmem lazım bi iki gün önceden gitsem verirlermi acaba.
Kızlar görme problemi yüzünden nörolojiye gittim. Çok fazla kansızlığın var, iğne vurulman gerekiyor ama hamile olduğun için olmaz dedi . Bu kansızlık doğumda beni çok zorlamaz inşallah
bana hic yaramıyor grip aşısı canim ya hangi yıl vurunduysam hastaliktan kafamı kaldiramadim o yuzden vurulmadim:)Canım sırf o yüzden ailecek grip aşısı olduk. Diğerleride mümkünse eve gelmesin
yan yatış yastığı değil de normal bebek yastığı ile destekledik. bizi de ilkinde baya korkuttular hastanede. aman dikkat edin kusar boğazına kaçar nefessiz kalır diye. eşim de az parayonak sürekli kalkıp kontrol ediyordu. sürekli yan yatırıp arkasına yastıkla destekliyorduk. seninde korkun varsa alabilirsin pratik olur.Arkadaşlar yan yatış yastığı varmış kullanan oldu mu tavsiye edermisiniz?Biz 2 çocuğumuz da da ölüm riski yaşadık o korkuyu tekrar yaşamak istemiyorum alsam etkisi olur mu acaba
tam 32+0 da yazıyorlar canım.ilkinde öyle yapmıştı. benim 32+0 oldugum gün 30 aralık pazara geliyor. 31 aralık ve 1 ocakta resmi tatil nasıl olacak bilmiyorum. gerçi ben daha 28. haftadayım 13 aralık için kontrol randevum var gittiğimde konuşacağım bakalım ona göre bişey söyler heraldeGünaydın kızlar:) Çalışan anneler bişey soracağım. Tam 32+0 damı gitmek gerekiyor çalışabilir raporu almak için. Haftaya gitmem lazım bi iki gün önceden gitsem verirlermi acaba.
bize hiç yan yatırın diyen olmadı desemyan yatış yastığı değil de normal bebek yastığı ile destekledik. bizi de ilkinde baya korkuttular hastanede. aman dikkat edin kusar boğazına kaçar nefessiz kalır diye. eşim de az parayonak sürekli kalkıp kontrol ediyordu. sürekli yan yatırıp arkasına yastıkla destekliyorduk. seninde korkun varsa alabilirsin pratik olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?