- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.101
sankı ilk haftalar gibi :)son zamanlarda bende bulantı yaşıyorum,normal demek ki
Aynen canım çok biliyorlar hayır bide insanın içine sindirmiyolar ki herşeye bi lafla :) hamileyiz canım artık o kadar kaçamak da olacak abartmadan :)Canım cevremizdeki insanlar nedense herseyi cok biliyorlar. Senin doktorun demediyse iç tabikide banada doktorum hamurisi kizartma tatli türünü yasakladi,meyveyi azaltmami söyledi. Ona rağmen arada kaçırıyorum:))
Sen bilirsin canım yaşamayan anlamaz tabi için rahat edecek sonuçta tedirgin olmaktansa al gitsin :)amannn biz o korkuyu yaşadığımız için alalım en iyisi canm
Sormayi unuttum canm doktorda zaten 5 dakkayi geçmedi durmamiz ayakta konustu resmen. Sarimsak koydum ucuga biraz kurudu gibi ilk oglumda da çıkmıştı.Yüklemeden önce yediklerin çok etkiliyor. İlk kızımda yüklemeden önceki hafta hafif grip olmuştum, ballı ıhlamur çayı, kuru incir kayısı falan gibi şeyleri çok tüketmiştim doğal yollarla iyileşeyim diye, 50'lik 180 çıkmıştı
Doktorum çok yüksek deyip 100'lük de yapmıştı, onların hepsi sınırın altında çıkmıştı.
Hele ki senin bir önceki gün yediğin, üstünden 12 saat geçmeyen yemeklerin illa etkilemiştir. Sen de bacım kendine kastın mı var? Yüklemeden önceki gün cips kola nedir allasen
Mışıl mışıl güzel uykuları olsun Güney'in
Etimesgut'ta eski adı Pembe Prenses, yeni adı Mini City olan bir mağaza var. Biz kızımın takımını ordan almıştık. Sitelerde 5000 den aşağı mdf mobilya yokken, suntalara bile 2000-3000 fiyat çekerlerken biz 2250'ye mdf oda takımı almıştık. Büyüyen beşikli, hala da kullanıyoruz, yatağa dönüştürdük artık. Kıyafet için çok çeşitli yerlerden aldım tek bir önerim yok. Ama en çok kullandığım şey olan penye tulumları kipa'daki F&F markasından almıştım. Hala da sağlamlar, bu kızıma da kullanacağım. Çok geniş değiller, benimki gibi fit bebeklere çok uygun
Canım geçmiş olsun.
Dün doktoruna danış ilaç için demiştim sormadın mı? Uçuk sıkıntılı, kendi kendine geçmesini bekleme bence.
Aynen canm safak sayiyorum resmen haftalari. Gecmis olsun sana da Allah yardimcimiz olsunBende aynıyım sol tarafım felç sanki işe nasıl gidicem bilmiyorum maalesef gidicem ocak 18 i iple çekiyorum
Sagol cnm insallahÇok geçmiş olsun canım atlatırsın insallah. Bence sayma haftaları daha çabuk geçiyor zaman simdi benimde es yok o yüzden çok gün haftaya tarihe bakmıyorum. Sadece bebeğin haftasini sayıyorum o kadar.
Evet cnm bizde aynenBal zencefil zerdeçal limon karıştırıyorum sicak suyla aksamlari onu iciyoruz canm
Ee nasil yatircaz canım sirt üst ümuCanlar bebeği yan yatırmakla ilgili konuşulmuş sanırım İnstagram da uzm.dr. Ali Fuat Serpen diye bir doktor var mutlaka bakın her konuyla ilgili videoları mevcut ayrıca uzmanlar ve özellikle Avrupa kesinlikle yan yatırmayın diyorlar ani bebek ölümleri çok oluyormuş çünkü yan yatırılan bir bebek en ufak bir refleksle yüz üstü düşme ve nefessiz kalıp ölme riski daha çokmuş o yüzden iyice araştıralım derim dediğim doktoru bi inceleyin canlar
sırt üstü yatırıp kafasını yan çevirin diyorlar canımEe nasil yatircaz canım sirt üst ümu
Sırt üstü ve başını yan çevirin diyor uzmanlarEe nasil yatircaz canım sirt üst ümu
İsallah yoktur canım. Akıntı için senin doktorunun ne dedigini de yazarsınTamam canım sorucam inşaallah korktuğum şeylerin hiç biri yokturdur
Ben pek cevredeki insanların ne dediklerine bakmamaya çalışıyorum. Hele simdi esimin ailesinin yanindayim her kulaktan bir ses bozuluyorum üzülüyorum ama hehe diyip kendi bildigimi yapıyorum yin. Aynen olsun o kadar kacamagimiz canimiz istiyor sonuctaAynen canım çok biliyorlar hayır bide insanın içine sindirmiyolar ki herşeye bi lafla :) hamileyiz canım artık o kadar kaçamak da olacak abartmadan :)
okudum canm ani bebek ölümü olmamısı için sırt.üstü reflüsü olan bebekler için de kafasını sağa yada sola çevirin demiş,ama benim oğlanlar sırt üstü yatarken bu durumu yaşadı,napacaz biz şimdi ya,yastıkla yüz üstü dönebilir mi ki acabaCanlar bebeği yan yatırmakla ilgili konuşulmuş sanırım İnstagram da uzm.dr. Ali Fuat Serpen diye bir doktor var mutlaka bakın her konuyla ilgili videoları mevcut ayrıca uzmanlar ve özellikle Avrupa kesinlikle yan yatırmayın diyorlar ani bebek ölümleri çok oluyormuş çünkü yan yatırılan bir bebek en ufak bir refleksle yüz üstü düşme ve nefessiz kalıp ölme riski daha çokmuş o yüzden iyice araştıralım derim dediğim doktoru bi inceleyin canlar
Ya sahiden takmamak lazım insanlar da gerçekten çok düşüncesiz birde ben çevremdeki hamilelere aşırı hassas davranırdım kimseden verdiğim değer gibi bişey görmedim ( annem hariç :) ) aslında bu dünyada kendinden başka kimseyi önemsemeyeceksin o zaman kıymetin biliniyorBen pek cevredeki insanların ne dediklerine bakmamaya çalışıyorum. Hele simdi esimin ailesinin yanindayim her kulaktan bir ses bozuluyorum üzülüyorum ama hehe diyip kendi bildigimi yapıyorum yin. Aynen olsun o kadar kacamagimiz canimiz istiyor sonucta
Yüz üstü de kusarsa yine boğulma tehlikesi olmaz mı canım? EE biz nasıl yatırcaz bu bebekleriokudum canm ani bebek ölümü olmamısı için sırt.üstü reflüsü olan bebekler için de kafasını sağa yada sola çevirin demiş,ama benim oğlanlar sırt üstü yatarken bu durumu yaşadı,napacaz biz şimdi ya,yastıkla yüz üstü dönebilir mi ki acaba
Valla canım bilemiyorum ben Kuzey’i hep sırt üstü yatırdım hiç sorun yaşamadım ama reflüsü olan bebekler için bişey diyememokudum canm ani bebek ölümü olmamısı için sırt.üstü reflüsü olan bebekler için de kafasını sağa yada sola çevirin demiş,ama benim oğlanlar sırt üstü yatarken bu durumu yaşadı,napacaz biz şimdi ya,yastıkla yüz üstü dönebilir mi ki acaba
yan yatırıp önden ve arkadan yastıkla desteklersek düşmez. sırt üstü çok tehlikeli bence. kafasını yan çevirince de kendisi düz çevirebilir ne bilim bana sırt üstü çok tehlikeli geliyor.Canlar bebeği yan yatırmakla ilgili konuşulmuş sanırım İnstagram da uzm.dr. Ali Fuat Serpen diye bir doktor var mutlaka bakın her konuyla ilgili videoları mevcut ayrıca uzmanlar ve özellikle Avrupa kesinlikle yan yatırmayın diyorlar ani bebek ölümleri çok oluyormuş çünkü yan yatırılan bir bebek en ufak bir refleksle yüz üstü düşme ve nefessiz kalıp ölme riski daha çokmuş o yüzden iyice araştıralım derim dediğim doktoru bi inceleyin canlar
yüz üstü yatırmamalıyız canm,valla benim kafada karıştı iyiceYüz üstü de kusarsa yine boğulma tehlikesi olmaz mı canım? EE biz nasıl yatırcaz bu bebekleri
zaten Allah yaşatmasın canm o durumu,reflü de ilk bebekte vardı ikinci de yoktu ama biz ikisinde de yaşadık malesefValla canım bilemiyorum ben Kuzey’i hep sırt üstü yatırdım hiç sorun yaşamadım ama reflüsü olan bebekler için bişey diyemem
Evet canım bencil olmak gerektiğine kanaat getirdim bende su hamilelikteYa sahiden takmamak lazım insanlar da gerçekten çok düşüncesiz birde ben çevremdeki hamilelere aşırı hassas davranırdım kimseden verdiğim değer gibi bişey görmedim ( annem hariç :) ) aslında bu dünyada kendinden başka kimseyi önemsemeyeceksin o zaman kıymetin biliniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?