2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım cevremizdeki insanlar nedense herseyi cok biliyorlar. Senin doktorun demediyse iç tabikide banada doktorum hamurisi kizartma tatli türünü yasakladi,meyveyi azaltmami söyledi. Ona rağmen arada kaçırıyorum:))
Aynen canım çok biliyorlar hayır bide insanın içine sindirmiyolar ki herşeye bi lafla :) hamileyiz canım artık o kadar kaçamak da olacak abartmadan :)

Sormayi unuttum canm doktorda zaten 5 dakkayi geçmedi durmamiz ayakta konustu resmen. Sarimsak koydum ucuga biraz kurudu gibi ilk oglumda da çıkmıştı.

Canlar bebeği yan yatırmakla ilgili konuşulmuş sanırım İnstagram da uzm.dr. Ali Fuat Serpen diye bir doktor var mutlaka bakın her konuyla ilgili videoları mevcut ayrıca uzmanlar ve özellikle Avrupa kesinlikle yan yatırmayın diyorlar ani bebek ölümleri çok oluyormuş çünkü yan yatırılan bir bebek en ufak bir refleksle yüz üstü düşme ve nefessiz kalıp ölme riski daha çokmuş o yüzden iyice araştıralım derim dediğim doktoru bi inceleyin canlar

Ee nasil yatircaz canım sirt üst ümu

Aynen canım çok biliyorlar hayır bide insanın içine sindirmiyolar ki herşeye bi lafla :) hamileyiz canım artık o kadar kaçamak da olacak abartmadan :)
Ben pek cevredeki insanların ne dediklerine bakmamaya çalışıyorum. Hele simdi esimin ailesinin yanindayim her kulaktan bir ses bozuluyorum üzülüyorum ama hehe diyip kendi bildigimi yapıyorum yin. Aynen olsun o kadar kacamagimiz canimiz istiyor sonucta

okudum canm ani bebek ölümü olmamısı için sırt.üstü reflüsü olan bebekler için de kafasını sağa yada sola çevirin demiş,ama benim oğlanlar sırt üstü yatarken bu durumu yaşadı,napacaz biz şimdi ya,yastıkla yüz üstü dönebilir mi ki acaba

Ya sahiden takmamak lazım insanlar da gerçekten çok düşüncesiz birde ben çevremdeki hamilelere aşırı hassas davranırdım kimseden verdiğim değer gibi bişey görmedim ( annem hariç :) ) aslında bu dünyada kendinden başka kimseyi önemsemeyeceksin o zaman kıymetin biliniyor

Yüz üstü de kusarsa yine boğulma tehlikesi olmaz mı canım? EE biz nasıl yatırcaz bu bebekleri

Valla canım bilemiyorum ben Kuzey’i hep sırt üstü yatırdım hiç sorun yaşamadım ama reflüsü olan bebekler için bişey diyemem

yan yatırıp önden ve arkadan yastıkla desteklersek düşmez. sırt üstü çok tehlikeli bence. kafasını yan çevirince de kendisi düz çevirebilir ne bilim bana sırt üstü çok tehlikeli geliyor.

Yüz üstü de kusarsa yine boğulma tehlikesi olmaz mı canım? EE biz nasıl yatırcaz bu bebekleri
yüz üstü yatırmamalıyız canm,valla benim kafada karıştı iyice

Valla canım bilemiyorum ben Kuzey’i hep sırt üstü yatırdım hiç sorun yaşamadım ama reflüsü olan bebekler için bişey diyemem
zaten Allah yaşatmasın canm o durumu,reflü de ilk bebekte vardı ikinci de yoktu ama biz ikisinde de yaşadık malesef

Evet canım bencil olmak gerektiğine kanaat getirdim bende su hamilelikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…