- 3 Kasım 2017
- 4.439
- 4.074
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.121
Evet canim..banada doktor 32.haftada gelmen lazim yoksa hakkını kaybedersin dedi... 32.hafta doktor raporu önemliymiş.sonrasinsa doktor çalışabilir veya çalışamaz veriyor...çalışabilir verirse 34 veya 35.haftaya alabiliyormuşsun.Günaydın kızlar:) Çalışan anneler bişey soracağım. Tam 32+0 damı gitmek gerekiyor çalışabilir raporu almak için. Haftaya gitmem lazım bi iki gün önceden gitsem verirlermi acaba.
Amin canm geçmiyor sanki günlerAynen canm safak sayiyorum resmen haftalari. Gecmis olsun sana da Allah yardimcimiz olsun
sırt üstü yatırıp kafasını yan çevirin diyorlar canım
Acaba bu sayfada ilk dogumu kim yapacak cok merak ediyorum. Evet sirt üstü yatirip yan yaptircaz peki yan yatirma yastigi ile ilgili bir sey diyor mi o uzman ondan da ters dönüp bogulma riski varmis miSırt üstü ve başını yan çevirin diyor uzmanlar
Evet bana da tam 32+0 da gel dedi şimdiden aldım randevu muEvet canim..banada doktor 32.haftada gelmen lazim yoksa hakkını kaybedersin dedi... 32.hafta doktor raporu önemliymiş.sonrasinsa doktor çalışabilir veya çalışamaz veriyor...çalışabilir verirse 34 veya 35.haftaya alabiliyormuşsun.
Aslında reflü olmasa bile reflu yataģı kullanmak mantıkli ya o boğupma riskkni azaltiyor benceŞu bebeği yatırma konusu ve reflü.. ben sırf bundan dolayı reflü yatağı aldım eğimli olduğu için kusma boğulma gibi tehlikeleri önlüyor. Kızımın reflüsü vardı yan yatırıp arkasını yastıkla destekliyorduk. Bi ara yastığın üzerine karın üstü yatırdım kafası yan çevrilmiş şekilde. Sırt üstü yatınca ağzını buruşturup hemen uyanıyordu reflüden dolayı. Baya bi uğraşmıştım o yüzden şimdi reflü yatağı kullanıcam
bende canim 19 aralık benimde kismetse...Evet bana da tam 32+0 da gel dedi şimdiden aldım randevu mu
yürüyüş sonrası sıkıntı yaşamıyorsan iyiysen yürü canım ne zararı olacak. baktın ağırlaşıyorsun 1 gün yürür 1 gün yürümezsin. değişiklik olur sana da evdeysen sürekli.Kızlar yürüyüş yapiyo musunuz ben hafta sonu haric haftaiçi 5 gün en az 30 dk yürüyorum yürüyüş saglikli biliyorum ama 5 gün cok değil demi yurumezsem acayip bunalıyorum arkadaslarim sezeryan olmk.zorunda olmasan cok.guzel.normal dogururdun diyorlar içim gidiyor benim de
Aynen canım bebekte rüflü olduğu nasıl anlaşılıyor doktor mu biliyo hiçbir bilgim yok ya benim nasıl bakcam acaba bu bebeğeyüz üstü yatırmamalıyız canm,valla benim kafada karıştı iyice
zaten Allah yaşatmasın canm o durumu,reflü de ilk bebekte vardı ikinci de yoktu ama biz ikisinde de yaşadık malesef
Evet canım bencil olmak gerektiğine kanaat getirdim bende su hamilelikte
Yok canim bi sıkıntım yok şükür psikolojik olarak çok iyi geliyor hatta bazen varislerim ağrıyor ama cok zorlamadiyürüyüş sonrası sıkıntı yaşamıyorsan iyiysen yürü canım ne zararı olacak. baktın ağırlaşıyorsun 1 gün yürür 1 gün yürümezsin. değişiklik olur sana da evdeysen sürekli.
tam 32+0 da yazıyorlar canım.ilkinde öyle yapmıştı. benim 32+0 oldugum gün 30 aralık pazara geliyor. 31 aralık ve 1 ocakta resmi tatil nasıl olacak bilmiyorum. gerçi ben daha 28. haftadayım 13 aralık için kontrol randevum var gittiğimde konuşacağım bakalım ona göre bişey söyler heralde
bize hiç yan yatırın diyen olmadı desemdaha bu hamileliğim de duydum,ikisinde de aspirosyon mu neydi adı yani kusmuğu kaçmasıyla nefes alamayıp morarmalar oldu,eşim in psikoloji alt üst oldu kaç yaşına gelene kadar panik yaşadı adam,alalım biz en.iyisi onu.
30.haftadan sonra biraz daha zorluyor sanki yürümek bacak agrisi olabilir ama bende 1 gün çıkmazsam 2.gun mutlaka 1 saat dolaşıyorum disarda canim..Kızlar yürüyüş yapiyo musunuz ben hafta sonu haric haftaiçi 5 gün en az 30 dk yürüyorum yürüyüş saglikli biliyorum ama 5 gün cok değil demi yurumezsem acayip bunalıyorum arkadaslarim sezeryan olmk.zorunda olmasan cok.guzel.normal dogururdun diyorlar içim gidiyor benim de
Olabilir canim daha ağırlaşınca ozmn nolurum bilmiyorum hafta da 2 çiksam yine yeter30.haftadan sonra biraz daha zorluyor sanki yürümek bacak agrisi olabilir ama bende 1 gün çıkmazsam 2.gun mutlaka 1 saat dolaşıyorum disarda canim..
ilk oğlumda vardı canm,emzirirdim ara geçmez kusardı doktora götürünce demişti,çokta bilmene gerek yok canm ufacık bebecikler herşeyi öğretiyor zaten bize rahat olAynen canım bebekte rüflü olduğu nasıl anlaşılıyor doktor mu biliyo hiçbir bilgim yok ya benim nasıl bakcam acaba bu bebeğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?