2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Günaydın kızlar:) Çalışan anneler bişey soracağım. Tam 32+0 damı gitmek gerekiyor çalışabilir raporu almak için. Haftaya gitmem lazım bi iki gün önceden gitsem verirlermi acaba.
Evet canim..banada doktor 32.haftada gelmen lazim yoksa hakkını kaybedersin dedi... 32.hafta doktor raporu önemliymiş.sonrasinsa doktor çalışabilir veya çalışamaz veriyor...çalışabilir verirse 34 veya 35.haftaya alabiliyormuşsun.

Evet bana da tam 32+0 da gel dedi şimdiden aldım randevu mu

Şu bebeği yatırma konusu ve reflü.. ben sırf bundan dolayı reflü yatağı aldım eğimli olduğu için kusma boğulma gibi tehlikeleri önlüyor. Kızımın reflüsü vardı yan yatırıp arkasını yastıkla destekliyorduk. Bi ara yastığın üzerine karın üstü yatırdım kafası yan çevrilmiş şekilde. Sırt üstü yatınca ağzını buruşturup hemen uyanıyordu reflüden dolayı. Baya bi uğraşmıştım o yüzden şimdi reflü yatağı kullanıcam

Kızlar yan yatirma ile.ilgili bende fikrimi soyleyeyim ilk cocugumda genelde yam yatırdim zaten anne de acayip bi koruma icgudusu oldugunicin 5 dk da bir bakiyodum paranoya olmuştu hatta kafasini kendi ceviremedigi icin surekli sağa sola cevirdim yoksa kafa sekli yamuk olabiliyor bi defasinda oglum.dolu dolu kusmuştu cok.korkmustum burnundan gelmisti baya iyiki dedim yan yatırmışım ayni olayi kizimda da yaşadım yani yeni dogan bebek kusma sı illaki oluyo velhasıl ilk aylar surekli gözümüz uzerinde olucak Allah kolaylik versin hepimize o donemi rahat huzurla ve saglikla gecirtsin insallah

Aslında reflü olmasa bile reflu yataģı kullanmak mantıkli ya o boğupma riskkni azaltiyor bence

Kızlar yürüyüş yapiyo musunuz ben hafta sonu haric haftaiçi 5 gün en az 30 dk yürüyorum yürüyüş saglikli biliyorum ama 5 gün cok değil demi yurumezsem acayip bunalıyorum arkadaslarim sezeryan olmk.zorunda olmasan cok.guzel.normal dogururdun diyorlar içim gidiyor benim de

yürüyüş sonrası sıkıntı yaşamıyorsan iyiysen yürü canım ne zararı olacak. baktın ağırlaşıyorsun 1 gün yürür 1 gün yürümezsin. değişiklik olur sana da evdeysen sürekli.

yüz üstü yatırmamalıyız canm,valla benim kafada karıştı iyice

zaten Allah yaşatmasın canm o durumu,reflü de ilk bebekte vardı ikinci de yoktu ama biz ikisinde de yaşadık malesef
Aynen canım bebekte rüflü olduğu nasıl anlaşılıyor doktor mu biliyo hiçbir bilgim yok ya benim nasıl bakcam acaba bu bebeğe

Yok canim bi sıkıntım yok şükür psikolojik olarak çok iyi geliyor hatta bazen varislerim ağrıyor ama cok zorlamadi

Reactions: nix

31 Aralık iş günü canım tatil değil ki. Doktorun mu çalışmayacakmış?

Geçmiş olsun canım, inşallah bir daha yaşamazsınız.
Yan yatırmak olayı tehlikeli çünkü yüz üstü düşerse boğulur. Ben cesaret edemem. Sırt üstü yatırıp kafayı yana çevirmeyi öneriyor bütün doktorlar. Kendi kendine kafayı döndürmeye ve hele ki kendi dönmeye başladığında (3-4 ay civarı) bu sıkıntılar bitiyor zaten. Maksimum 4 ay bu sıkıntı.

30.haftadan sonra biraz daha zorluyor sanki yürümek bacak agrisi olabilir ama bende 1 gün çıkmazsam 2.gun mutlaka 1 saat dolaşıyorum disarda canim..

Kizlar aldıklarım ve eksik listemi sizlerle paylaşıyorum eksik veya gerekli gördüğünuz benim unuttuğum birsey varsa ekler misiniz

Eklentiler

• P_20181129_161359.webp
    60,4 KB · Görüntüleme: 87
  • P_20181129_161334.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 82
Aynen canım bebekte rüflü olduğu nasıl anlaşılıyor doktor mu biliyo hiçbir bilgim yok ya benim nasıl bakcam acaba bu bebeğe
ilk oğlumda vardı canm,emzirirdim ara geçmez kusardı doktora götürünce demişti,çokta bilmene gerek yok canm ufacık bebecikler herşeyi öğretiyor zaten bize rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…