2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kızlar emZirme sütyeni,emZirme atleti alıcam da en uygun nerden alabilirim?bide ğöğüs pedinde marka farkeder mi?hangisini alacağıma karar veremedim

Emzirme atletini trendyoldan alabilirsin. Göğüs pedi de birçok markayı denemiş biri olarak kesinlikle uni baby tavsiye ederim. Daha geniş ve ince, en konforlusu o.

Selam hamisler, bugun seker yuklemesi yapildi. Aclik sekerim 67, tokluk 110 cikmis. Detayli kan idrar testi de yapildi, hersey guzel cikmis cok sukur.
Bir de bugun benim dogumgunum

Gözün aydın canım ne güzel doğumgünü hediyesi olmuş:)
Mutlu yılların olsun sevdiklerinle birlikte.

Bugün tartı günümdü en son 52,5 çıkmıştım şimdi 55,5 olmuşum ben her ay 3 kilo alıcam galiba doğuma kadar 60 ı geçerim o zaman

Kilodaş olmuşuz
Ben de 55.4 çıktım bu sabah. Geçen aya yarım kilo koymuşum
Ondan önceki 5 haftada 4 kiloya yakın almıştım ama bir anda. Ondan yavaşladım sanırım. Tam 1 ay oldu, yarın kontrolüm var bakalım bu yarım kiloya karşılık kızım ne olmuş.
Rüyamda doktora gittim, kilosunu boyunu söylemeden kapattı ultrasonu, nasıl kızdım ben bunu öğrenmeye geldim buraya diye

Deneyimli annelerden Bilgi lütfen!!
Bu ay bez stoğuna başlıcam Ocak sonu doğumum olucak inşallah.
Prima premium care ve normal Prima arasındaki fark çok mu büyük? Yenidoğan bi paket alıcam premium çare daha pahalı arada kaldım yorumlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…