- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #22.261
Hepimize canım sağlıkla kucağımıza alalım inşsizede kocaman bir maşallah
Benim basenler geniş bence ondan :) İçerde yer buluyordur kendine. Ben yarın gideceğim kontrole bakalım napıyor bıdık.O zaman hurafeymis canım yayvan göbek,top göbek olayıAma benimkide su son 2 haftada baya büyüdü. Merak ediyorum kac gr oldu benim sıpa 3 hafta once en son 850 grdi.
Biz yiyemesekte sipalar iligimizi kemigimizi sömürüyor zaten. bazı dönem gelisimleri iyi oluyormus canım ne güzel büyümüş baya bebisin bende haftaya gidicem benim sipayi cok merak ediyorum ne kadar oldu diye. Gecen gittiğimde benimkide 1 hafta önden gidiyordu.Kızlar bugün kontrolden çıktık sata göre 29 ama bizim bebeğimiz 31 haftalık gözüküyor kilosuna göre dedi doktor ya ben çok yemekte giyemiyorum maşallah nasıl alıyor bu kiloyu 1739 olmuş kilosu hayırlısı doğurmak nasip olsun hepimize inşallah
Oda olabilir canım:)inanmayacaksin ama normalde benim kalcam büyüktür ama bu gebelikte küçüldüBenim basenler geniş bence ondan :) İçerde yer buluyordur kendine. Ben yarın gideceğim kontrole bakalım napıyor bıdık.
Masallah fiziğin gayet fit ama :)Eki Görüntüle 2210832 grubun rekoru bende galiba 14 kilo cukla
ahh sağol canm tartı da bunu dese keşkeMasallah fiziğin gayet fit ama :)
Aman sağlıklı olsunlarda en önemlisi o çok şükür doğru düzgün yiyemeyince vicdan yapıyorum beslenemiyor diye ama öyle değil demek ki gerçekten bizi sömürüyorlar dediğin gibi:)Biz yiyemesekte sipalar iligimizi kemigimizi sömürüyor zaten. bazı dönem gelisimleri iyi oluyormus canım ne güzel büyümüş baya bebisin bende haftaya gidicem benim sipayi cok merak ediyorum ne kadar oldu diye. Gecen gittiğimde benimkide 1 hafta önden gidiyordu.
Simdiki bebeklerin hepsi onden gidiyor masallah. Kullandigin gunluk ilaclar ne canm? Bence kullandigimiz vitaminlerden ilerdeler.Kızlar bugün kontrolden çıktık sata göre 29 ama bizim bebeğimiz 31 haftalık gözüküyor kilosuna göre dedi doktor ya ben çok yemekte giyemiyorum maşallah nasıl alıyor bu kiloyu 1739 olmuş kilosu hayırlısı doğurmak nasip olsun hepimize inşallah
Maşallah bebişlerimizeSimdiki bebeklerin hepsi onden gidiyor masallah. Kullandigin gunluk ilaclar ne canm? Bence kullandigimiz vitaminlerden ilerdeler.
Kızlar bugün kontrolden çıktık sata göre 29 ama bizim bebeğimiz 31 haftalık gözüküyor kilosuna göre dedi doktor ya ben çok yemekte giyemiyorum maşallah nasıl alıyor bu kiloyu 1739 olmuş kilosu hayırlısı doğurmak nasip olsun hepimize inşallah
Hay maşallah ya ne güzel görünüyor öyle allah kazasız kavuştursun
masallah kuzucuklara
Eki Görüntüle 2210829
Kızlar bu da benim göbek. Şu an bu kadar.
Eki Görüntüle 2210832 grubun rekoru bende galiba 14 kilo cukla
Maşallah kız ikiz olunca nasıl da güzel duruyorbende hep ikiz istemişimdir
canm senin kız dı yanlış hatırlamıyorsam ama maşallah ne kadar sivri duruyor
Deneyimli annelerden Bilgi lütfen!!
Bu ay bez stoğuna başlıcam Ocak sonu doğumum olucak inşallah.
Prima premium care ve normal Prima arasındaki fark çok mu büyük? Yenidoğan bi paket alıcam premium çare daha pahalı arada kaldım yorumlarınızı bekliyorum
Valla bende süt yumurta yoğurt her gün yiyorum. Omega 3 de aliyorum gun asiri kalsiyum d vitaminu de gun asiri birde yeni magnezyuma basladim.Maşallah bebişlerimize
Ben decavit artı kan hapı başka kullandığım ilaç Yok bide decaviti hergün kullanmıyorum arada alıyorum ama meyve yiyorum çok sık bide maden suyu bide yoğurt ve süt öğün aralarını böyle geçiriyorum ama yemeği dediğim gibi az yiyorum
Canm bende molfix yeni doğan aldım geçenlerde de primaya üye olup 4 tane tanıtım bezi geldi inceliği olsun iç yapısı olsun süper ama gel gelelim parfüm kokuyor resmen bez molfix te hiç koku yokMaşallah canım. Hepimiz sağlıkla doğururuz inşallah
Sağol canım
Maşallah kızlar göbüşlere. Herkes pek bi fit
Benimki ikiz değil kız
Tek bebe bu bildiğin
Evet canım kız. İlk kızım da böyleydi. Benim göbeğim sivri oluyor. Yana yayılmıyor hiç.
İlk kızımda kullanmıştım 3 numaraya kadar premium care. Sonra premium care ve yeşil dönüşümlü gitmiştim. Dediğin gibi pahalı. Ama bu sefer molfix yeni doğan aldım 1 numara 1 paket. Memnun kalırsam onunla devam etcem. Fiyatı değil de içerik olarak daha temiz bir bez olması bu kararı almama sebep oldu.
Canm bende molfix yeni doğan aldım geçenlerde de primaya üye olup 4 tane tanıtım bezi geldi inceliği olsun iç yapısı olsun süper ama gel gelelim parfüm kokuyor resmen bez molfix te koku hiç yok
aynen bende onu okuyunca prima dan vazgeçmiştim karşılaştırınca da inşallah pişik ve sızdırma olmazda sana geri dönmem diyesim geldiMühendisin oğlu içindekileri inceleyip bütün bezleri anlattı ya, o kadar şeyi okuyunca inan içimden gelmedi primayı almak. Eskiden kullandım ama bilmeden oldu o, şimdi zararlı olduğunu bile bile almak istemiyorum.
ben doğuma herhalde +15 ile gidicem gibi görünüyor suanAynen cnm oğlumda 6 kılo fazlayla doğuma gittim bunda şimdiden 6 kılo
14 mü? Hani ben göremedim birşey.masallahin var manken gibisin tatlımEki Görüntüle 2210832 grubun rekoru bende galiba 14 kilo cukla
Ayy benim aklımda niye ikiz kalmış kiMaşallah canım. Hepimiz sağlıkla doğururuz inşallah
Sağol canım
Maşallah kızlar göbüşlere. Herkes pek bi fit
Benimki ikiz değil kız
Tek bebe bu bildiğin
Evet canım kız. İlk kızım da böyleydi. Benim göbeğim sivri oluyor. Yana yayılmıyor hiç.
İlk kızımda kullanmıştım 3 numaraya kadar premium care. Sonra premium care ve yeşil dönüşümlü gitmiştim. Dediğin gibi pahalı. Ama bu sefer molfix yeni doğan aldım 1 numara 1 paket. Memnun kalırsam onunla devam etcem. Fiyatı değil de içerik olarak daha temiz bir bez olması bu kararı almama sebep oldu.
Canim bende henüz almadim bez. Elinde molfix de primada olduğu için sorayım incelikleri arasinda ciddi fark var mi yan bariyer lastikleri falan nasılCanm bende molfix yeni doğan aldım geçenlerde de primaya üye olup 4 tane tanıtım bezi geldi inceliği olsun iç yapısı olsun süper ama gel gelelim parfüm kokuyor resmen bez molfix te hiç koku yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?