2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
O zaman hurafeymis canım yayvan göbek,top göbek olayıAma benimkide su son 2 haftada baya büyüdü. Merak ediyorum kac gr oldu benim sıpa 3 hafta once en son 850 grdi.
Benim basenler geniş bence ondan :) İçerde yer buluyordur kendine. Ben yarın gideceğim kontrole bakalım napıyor bıdık.

Biz yiyemesekte sipalar iligimizi kemigimizi sömürüyor zaten. bazı dönem gelisimleri iyi oluyormus canım ne güzel büyümüş baya bebisin bende haftaya gidicem benim sipayi cok merak ediyorum ne kadar oldu diye. Gecen gittiğimde benimkide 1 hafta önden gidiyordu.

Aman sağlıklı olsunlarda en önemlisi o çok şükür doğru düzgün yiyemeyince vicdan yapıyorum beslenemiyor diye ama öyle değil demek ki gerçekten bizi sömürüyorlar dediğin gibi:)

Simdiki bebeklerin hepsi onden gidiyor masallah. Kullandigin gunluk ilaclar ne canm? Bence kullandigimiz vitaminlerden ilerdeler.

Simdiki bebeklerin hepsi onden gidiyor masallah. Kullandigin gunluk ilaclar ne canm? Bence kullandigimiz vitaminlerden ilerdeler.
Maşallah bebişlerimize
Ben decavit artı kan hapı başka kullandığım ilaç Yok bide decaviti hergün kullanmıyorum arada alıyorum ama meyve yiyorum çok sık bide maden suyu bide yoğurt ve süt öğün aralarını böyle geçiriyorum ama yemeği dediğim gibi az yiyorum

Maşallah canım. Hepimiz sağlıkla doğururuz inşallah

Hay maşallah ya ne güzel görünüyor öyle allah kazasız kavuştursun

Sağol canım

masallah kuzucuklara

Eki Görüntüle 2210829
Kızlar bu da benim göbek. Şu an bu kadar.

Eki Görüntüle 2210832 grubun rekoru bende galiba 14 kilo cukla

Maşallah kızlar göbüşlere. Herkes pek bi fit

Maşallah kız ikiz olunca nasıl da güzel duruyor bende hep ikiz istemişimdir

Benimki ikiz değil kız
Tek bebe bu bildiğin

canm senin kız dı yanlış hatırlamıyorsam ama maşallah ne kadar sivri duruyor

Evet canım kız. İlk kızım da böyleydi. Benim göbeğim sivri oluyor. Yana yayılmıyor hiç.

İlk kızımda kullanmıştım 3 numaraya kadar premium care. Sonra premium care ve yeşil dönüşümlü gitmiştim. Dediğin gibi pahalı. Ama bu sefer molfix yeni doğan aldım 1 numara 1 paket. Memnun kalırsam onunla devam etcem. Fiyatı değil de içerik olarak daha temiz bir bez olması bu kararı almama sebep oldu.

Valla bende süt yumurta yoğurt her gün yiyorum. Omega 3 de aliyorum gun asiri kalsiyum d vitaminu de gun asiri birde yeni magnezyuma basladim.

Canm bende molfix yeni doğan aldım geçenlerde de primaya üye olup 4 tane tanıtım bezi geldi inceliği olsun iç yapısı olsun süper ama gel gelelim parfüm kokuyor resmen bez molfix te hiç koku yok

Son düzenleme:
Canm bende molfix yeni doğan aldım geçenlerde de primaya üye olup 4 tane tanıtım bezi geldi inceliği olsun iç yapısı olsun süper ama gel gelelim parfüm kokuyor resmen bez molfix te koku hiç yok

Mühendisin oğlu içindekileri inceleyip bütün bezleri anlattı ya, o kadar şeyi okuyunca inan içimden gelmedi primayı almak. Eskiden kullandım ama bilmeden oldu o, şimdi zararlı olduğunu bile bile almak istemiyorum.

aynen bende onu okuyunca prima dan vazgeçmiştim karşılaştırınca da inşallah pişik ve sızdırma olmazda sana geri dönmem diyesim geldi

Ayy benim aklımda niye ikiz kalmış ki kusra bakma canım ya doğru seninki kızdı

Canm bende molfix yeni doğan aldım geçenlerde de primaya üye olup 4 tane tanıtım bezi geldi inceliği olsun iç yapısı olsun süper ama gel gelelim parfüm kokuyor resmen bez molfix te hiç koku yok
Canim bende henüz almadim bez. Elinde molfix de primada olduğu için sorayım incelikleri arasinda ciddi fark var mi yan bariyer lastikleri falan nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…